vaistai.lt

Celiulito gydymas su VelaShape (3120/0) 

Celiulito gydymas su VelaShapeVeikiausiai daugelis sutiks, jog artėjančios vasaros džiaugsmus neretai temdo susirūpinimas savo kūno formomis, o dar dažniau – celiulitu. Nelygi, gumbuota apelsino žievelės oda sėdmenų, šlaunų ar pilvo srityje tikrai nepakelia nuotaikos, o ypač – artėjant bikinių sezonui.

Teigiama, jog su celiulitu susiduria maždaug 85 % viso pasaulio moterų, vyresnių nei 20 metų. Celiulito atsiradimas dažniausiai siejamas su mažu fiziniu aktyvumu, amžiumi, mityba bei ne mažiau lemtingu faktoriumi – genetika. Tačiau ar tai reiškia, jog nieko pakeisti nebeįmanoma? Tikrai ne, įdėjus daugiau pastangų, celiulitas gali tapti praeitimi.

Celiulito gydymas

Nuo celiulito kenčia ir liekni žmonės, todėl sieti celiulito vien su nutukimu ar netaisyklinga mityba, nereikėtų. Taip ir celiulito gydymas gali būti atliekamas keliais skirtingais būdais, o dar geriau – derinant juos visus kartu. Pirmiausia, padėti gali sveikesnė mityba – natūralesni, neperdirbti produktai, saldumynų bei gazuotų gėrimų atsisakymas. Ne mažiau svarbu ir gerti kuo daugiau vandens, kuris padeda gerinti kraujotaką. Pratimai sėdmenims ir kojoms – dar vienas būdas, padėsiantis atsikratyti celiulito, nes stipresni raumenys ir sustangrėjusi oda pagerins ir celiulito paveiktų zonų išvaizdą. Visgi, vienas veiksmingesnių būdų kovojant su celiulitu, yra masažas, nes dėka jo skatinamas limfos drenažas. Masažo funkciją atlieka ir viena efektyviausių šiandienos estetinių procedūrų, atliekama su aparatu VelaShape III.

Celiulito gydymas su VelaShape III

Celiulito gydymas su VelaShapeTiesą sakant, VelaShape III yra daugiau, nei vien masažas. Ši, visiškai saugi ir neinvazinė procedūra ypatinga tuo, jog celiulitas yra veikiamas keliomis skirtingos energijos rūšimis: bipoliniu radiodažniu, infraraudonaisiais spinduliais ir pulsuojančiu vakuumu. Bipolinio radiodažnio pagalba, šildomas poodinis riebalinis audinys, kas galiausiai sukelia riebalų ląstelių žūtį, tad ir riebalinio audinio sumažėjimą. Infraraudonieji spinduliai leidžia atpalaiduoti jungiamąjį audinį, kuris sulaiko riebalų sankaupas. Tuo tarpu pulsuojantis vakuumas veikia gerindamas kraujotaką ir limfos drenažą – to pasekoje suskaidyti riebalai ir toksinai gali greičiau pasišalinti iš organizmo, kas ypač svarbu gydant celiulitą. Taigi, aparatas veikia net keliais skirtingais būdais: šilumos, šviesos, siurbimo ir masažo pagrindu.

Jau po pirmosios procedūros su VelaShape III matomi pirmieji rezultatai, o pasirinkus visą procedūrų kursą, galima džiaugtis pastebimai lygesne ir skaistesne kūno oda. Be to, šio aparato sukeliama riebalų ląstelių žūtis reiškia tai, jog jūs ne tik atsikratysite celiulito, bet ir sumažinsite šių kūno vietų apimtis bei padailinsite kūno kontūrus. Ne veltui celiulito gydymas su VelaShape III jau yra patvirtintas klinikiniais tyrimais ir šiandien tai – vienas efektyviausių, nechirurginių būdų, jau išbandytas tūkstančių žmonių visame pasaulyje.

 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos