vaistai.lt

Rekomendacijos verslui – sekite naujienas VMVT interneto svetainėje (902/0) 

Rekomendacijos verslui – sekite naujienas VMVT interneto svetainėjeValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT), atsižvelgdama į nuolat besikeičiančią naujojo koronaviruso COVID-19 epidemiologinę situaciją ir siekdama padėti verslui įveikti iššūkius, susijusius su šia neeiline padėtimi, užtikrinti vartotojams tiekiamų produktų saugą ir gyvūnų gerovę, glaudžiai bendradarbiauja su kitomis šalies ir Europos institucijomis. Tam, kad lanksčiai būtų sprendžiami verslininkams ir vartotojams kylantys klausimai ir susidariusios situacijos, VMVT peržiūrėjo ir atnaujino rekomendacijas verslui, kaip vykdyti veiklą karantino metu.

Pagal naujausius priimtus teisės aktus atnaujinti reikalavimai ir rekomendacijos bendrai visoms maisto ir veterinarines prekes parduodančioms įmonėms, viešojo maitinimo įstaigoms, veterinarijos gydykloms, pateikti atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus. Visas VMVT parengtas rekomendacijas galima rasti čia.

VMVT primena, kad visą oficialią informaciją apie COVID-19, karantiną ir nurodymus bei rekomendacijas taip pat galima rasti adresu www.koronastop.lt. Šalyje visą parą veikia ir koronaviruso karštoji linija 1808.

Informacija iš:

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos