vaistai.lt

Stimuliuojančios erotinės prekės (1157/0) 

Stimuluiojančios erotinės prekėsVos už pupelę didesnis, gerai „pasislėpęs“ klitoris, kuris savo embriologine kilme itin primena varpą, yra ta moters kūno dalis, kurio stimuliacija daugumai moterų yra bene vienintelis būdas patirti didįjį „O“. Efektyviai klitorio stimuliacijai yra būtinos tinkamos priemones. Šias priemones ir dar daugiau erotinių prekių rasite, sekdami šią nuorodą: https://aistra.lt/sekso-prekes.

Antpirščiai – efektyviai erogeninių zonų ir ne tik stimuliacijai

Grioveliais arba gumbeliais praturtinti antpirščiai yra tinkami tiek solo žaidimuose, tiek intymių akimirkų poroje metu. Šis iš PVC medžiagos pagamintas sekso žaisliukas pasižymi elastingumu ir gali būti uždedamas ne tik ant pirštų, bet ir ant siaurų vibratorių. Antpirščiai pagrinde yra skirti erogeninių zonų, vaginos ir klitorio stimuliacijai, tačiau puikiai tinka ir varpos stimuliacijai. Pažymėtina, kad šis sekso žaisliukas yra itin lengvai prižiūrimas bei atsparus vandeniui, todėl juo sėkmingai galėsite pasinaudoti tiek duše, tiek vonioje. Antpirščiai „draugauja“ su įvairiais lubrikantais, todėl yra tinkami naudoti ir toms moterims, kurios skundžiasi didesniu sausumu intymiose vietose.

Stimuliatoriai su keičiamais antgaliais

Stimuliatoriai su keičiamais antgaliais yra puiki priemonė ne tik erotiniam masažui, klitorio, vaginos, anuso, erogeninių zonų bei viso kūno stimuliacijai, bet ir įprastam, tradiciniam masažui. Nedidelis, bet itin galingas stimuliatorius gali būti naudojamas tiek su antgaliais, tiek be jų. Diskretiškas žaisliukas užima itin mažai vietos, todėl jį galima su savimi pasiimti bet kur. Aptakiomis formomis pasižymintis stimuliatorius yra atsparus vandeniui, pasižymi itin paprastu valdymu bei patrauklaus, šiuolaikiško dizaino. Jis yra puikus pagalbininkas tiek solo, tiek porų žaidimuose. Pažymėtina, kad nusprendus savo seksualinę patirtį paįvairinti, įtraukiant šio tipo stimuliatorių, derėtų nepamiršti ir bet kurios rūšies lubrikanto.

Klitorio stimuliatoriai „Tulpės“

Klitorio stimuliatoriai, kurių dizainas primena tulpę, yra sukurti tam, kad išsvajotą orgazmą būtų galima pasiekti pačiu greičiausiu būdu. Aukšto dažnio ultragarsinė vibracija bei silikoniniai „tulpių žiedlapiai“, delikačiai apgaubiantys pačias intymiausiais moters vietas, „išmano“ savo darbą. Pažymėtina, kad tyliai veikiantis, paprastai valdomas žaisliukas įprastai turi 7 skirtingus vibravimo režimus.

Nuotoliniai stimuliatoriai

Galingi, nuotolinio valdymo pulteliu kontroliuojami nuotoliniai stimuliatoriai tarsi yra sukurti moterims, tačiau tinka ir vyrų stimuliacijai. Šie stimuliatoriai efektyviai stimuliuoja klitorį, G tašką, spenelius, sėklides, varpą ir t. t. Naujos kartos nuotoliniai stimuliatoriai turi 5 vibracijų režimus. Kiekvienas vibracijų režimas taip pat turi po 5 vibravimo intensyvumo lygmenis bei integruotą programą, kuri geba imituoti lytinį aktą. Nuotoliniai stimuliatoriai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medicininio silikono bei ABS plastiko bei yra nelaidūs vandeniui, todėl jo „draugija“ galėsite mėgautis ir vonioje ar duše. Pažymėtina, kad glotnūs ir švelnūs, prabangaus dizaino žaisliukai visada privalo būti naudojami su vandens pagrindo lubrikantais.

Oro pulsacijos principu veikiantys stimuliatoriai

Itin švelnūs ir ergonomiška forma pasižymintys oro pulsacijos principu veikiantys stimuliatoriai yra sukurti efektyviai klitorio stimuliacijai. Autopiloto režimas bei specialus, pulsacijos režimus keičiantis algoritmas daro šį žaisliuką ypatingu. Pažymėtina, kad šis stimuliatorius, kaip ir daugelis kitų stimuliatorių, yra atsparus vandeniui, todėl gali būti naudojamas ir duše arba vonioje.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos