vaistai.lt

Top 3 odos priežiūros priemonės atostogaujantiems prie jūros (2763/0) 

Top 3 odos priežiūros priemonės atostogaujantiems prie jūrosKeliaujate atostogauti prie jūros? Metas pasirūpinti patikimomis kosmetikos priemonėmis ir išsaugoti odos grožį bei jaunatviškumą. Lietuviška kosmetika Manilla bus puikus pasirinkimas norint skirti savo odai daugiau kokybiško dėmesio ir pasiekti puikius, ganėtinai greitus rezultatus. Netrukus vėl galėsite mėgautis dailia ir lygia oda be žymesnių rūpesčių!

Perskaitykite šį straipsnį – jame sužinosite apie tinkamiausias vasaros priemones nepriekaištingai odos priežiūrai.

Apsauga nuo saulės kaitros

Atostogaujant vasarą prie jūros aktualiausios, be abejo, tampa priemonės, kurios apsaugo nuo aktyvių saulės spindulių. Svarbu tepti odą ne tik apsauginiais kremais nuo saulės, bet taipogi ir pasirūpinti odos švelninimu, drėkinimu – tam yra skirtos specialios priemonės, apie kurias dabar ir pakalbėsime.

Odos kosmetika paplūdimyje

Viduryje vasaros karščių oda gali būti linkusi džiūti. Kitus kamuoja riebios odos problemos, aknė, spuogai. Labai daug kas priklauso nuo individualios odos būklės, todėl rekomenduoti vasarą kiekvienam idealiai tinkamas odos priežiūros priemones nėra taip paprasta. Vis dėlto, kaip vienus populiariausių vasaros sezono metu galima būtų išskirti šiuos pasirinkimus:

  1. Natūralų įdegį skatinantis deginimosi aliejus ODORE – tai sausas, viso kūno aliejus, idealiai tinkantis visų tipų odai, todėl universalus. Maitina ir drėkina odą, padeda išsaugoti natūralų jos balansą bei apsaugines funkcijas. Kvepia maloniu riešutų aromatu, kadangi sudėtyje yra lazdyno riešutų aliejaus, taip pat vitamino E, betakaroteno.
  2. Eksfolijuojantis kūno šveitiklis su kavos ekstraktu ODORE – maloniai kvepia kava, būdingas švelnus ir sodrus kavos aromatas. Šios priemonės poveikis pasižymi lengvu odos drėkinimu atstatant natūralų balansą, taip pat ją naudojant pašalinamas negyvų ląstelių sluoksnis nuo odos paviršiaus.
  3. Reguliuojantis sebumo išsiskyrimą tonikas SOLUTIO – skatina odos regeneraciją, sureguliuoja pH. Oda stiprinama, išsaugomas jos strangrumas dėl sudėtyje esančio ananasų ekstrakto su A ir C grupės vitaminais.

Pasinaudokite pažangiomis odos kosmetikos priemonėmis ir mėgaukitės sveika, lygia bei žvilgančia oda išsaugant jos jaunatviškumą ir grožį! Visa tai nesunkiai pasiekiama su kokybiškų odos kremų ir serumų pagalba.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos