vaistai.lt
Moterims nebeteks raudonuoti dėl intymių problemųDaugumą moterų kamuoja nemalonūs pojūčiai intymioje srityje, tokie kaip pagausėjusios išskyros, nemalonus kvapas, niežėjimas, perštėjimas. Dėl šių problemų nedrįstama kreiptis pagalbos į ginekologą. 
Daugelis iš jų savarankiškai stengiasi atsikratyti varginančių ir trikdančių simptomų. Šie simptomai atsiranda dėl sutrikusios gerųjų ir “blogųjų” bakterijų pusiausvyros makštyje, vadinamosios bakterinės vaginozės.
daugiau
Ūminis peties srities skausmasŽmogaus petys yra sudėtinga anatominė struktūra, sudaryta iš peties sąnario, petinio raktikaulio sąnario, krūtinkaulinio raktikaulio sąnario ir popetinio bei pomentinio tarpų. Kiekvienas sąnarys sudarytas iš kaulų ir minkštųjų audinių, kurie suteikia sąnariui judrumo ir stabilumo. Peties sąnarys yra judriausias žmogaus organizme.
daugiau
KoronarografijaVilniaus širdies chirurgijos centre naujausios kartos angiografu „Philips“ širdies kraujagyslių tyrimas (koronarografija) nuo spalio mėnesio – nemokamai. Atliekamų procedūrų kainą dengia teritorinės ligonių kasos. Pacientui tereikia turėti gydytojo kardiologo siuntimą ir atlikti būtinus tyrimus prieš procedūrą.
daugiau
Privačioji medicina – pagalba valstybeiJau vienuolika metų kelią privačiajai medicinai Lietuvoje tiesia du Lietuvoje žinomi širdies chirurgai – prof. Vytautas Jonas Sirvydis ir prof. Giedrius Uždavinys. Jie aukoja savo poilsio valandas, nes tiki, kad privačiojo kapitalo pritraukimas ligoniams gydyti kelia bendrą visos medicinos lygį, sudaro geresnes galimybes pacientams ir netgi padeda valstybei spręsti socialines problemas.
daugiau
Pagalbos vaikams linijaRugsėjo mėnesį Lietuvoje pradės veikti nemokamas, bendras visoje Europoje „Pagalbos vaikams linijos“ numeris 11 61 11. Tokiu būdu valstybė prisiima ilgalaikius įsipareigojimus stiprinti pagalbą vaikams, teikiamą lengviausiai jiems prieinamu būdu – telefonu.
daugiau
Kardiolita


Jei lipant laiptais ar paprasčiausiai ilgiau paėjus jaučiate aštrų skausmą krūtinėje, nereikėtų į tai numoti ranka. Laiku nediagnozuotos širdies ir kraujagyslių sistemos ligos gali baigtis tragiškai.
daugiau
Atsižvelgiant į tai, kad Lietuvoje vis daugėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų susirgimų,  Vilniaus širdies chirurgijos centras (UAB „Kardiolita“) įsigijo naujausios kartos angiografą Philips. Tai suteiks galimybę vienu iš tiksliausių diagnostinių metodų  (angiografija arba kitaip vadinamu zondavimu) nustatyti širdies ir kraujagyslių patologiją, „užbėgti už akių“ sunkiems širdies ir kraujagyslių susirgimams, o ligai pažengus bus dar tiksliau parenkamas gydymo būdas: konservatyvus ar chirurginis.
daugiau
Sunegalavote? Blogai jaučiatės?  Norite, kad pagerėtų čia ir dabar? O gal turite gydytojo receptą, išgelbėsiantį nuo blogos savijautos ir ligų? Tada jums lieka tik vienas kelias, ir jis veda tiesiai į vaistinę. Miesto žmogui ją tikrai nesunku pasiekti, o kaime gyvenantis ją ras artimiausiame miestelyje. Ir nors mes įsitikinę, kad kiekvienoje vaistinėje dirba vaistininkas, kuris žino, kaip mums padėti, būtų labai pravartu, kad ir patys, eidami į vaistinę, žinotume, kokių paslaugų galime tikėtis.
daugiau
1151 - 1158 iš 1158 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  111 112 113 114 115 116  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos