vaistai.lt

Pantogar Vyrams Šampūnas nuo plaukų slinkimo 200ml

Pantogar® -tai prekinis ženklas apjungiantis veiksmingas plaukų priežiūros priemones.
Tai specialiai sukurta kas dieną naudojama priemonė nuo vyrų plaukų slinkimo, kurį dažniausiai sukelia pernelyg gausus vyriško DHT hormono (dihidrotestosterono) gaminimas. Specialiai vyrams skirta 'Pantogar® Growtect Formula' formulė aktyvina plaukų šaknis1 paversdama plaukus stipresniais ir storesniais.
 

Pantogar Vyrams Šampūnas nuo plaukų slinkimo 200ml

×
 

Kaina apie 25.06
 
Gamintojas :  Merz & Co
Brūkšninis kodas :  4046222620905
Grupė :   Kosmetikos gaminiai -> Plaukų priežiūros priemonės -> Priemonės nuo plaukų slinkimo
Kosmetikos gaminiai -> Plaukų priežiūros priemonės -> Šampūnas
Pakuotė : 200 ml

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

skirtukas
Kraunama e-parduotuvių informacija...
×

Pantogar Vyrams Šampūnas nuo plaukų slinkimo 200ml

Informacinis lapelis
 


Nedvejokite – paspartinkite plaukų augimą!1

Naujasis Pantogar® šampūnas nuo plaukų slinkimo vyrams – tai specialiai sukurta kas dieną naudojama priemonė nuo vyrų plaukų slinkimo, kurį dažniausiai sukelia pernelyg gausus vyriško DHT hormono (dihidrotestosterono) gaminimas. Specialiai vyrams skirta „Pantogar® Growtect Formula“ formulė aktyvina plaukų šaknis1 paversdama plaukus stipresniais ir storesniais.

 

Pantogar® šampūnas nuo plaukų slinkimo vyrams

Šampūno sudėtyje yra specialus „Procapil™“ kompleksas nuo plaukų slinkimo su kofeinu ir B grupės vitaminais. Kas dieną naudojant efektyviai veikiantį šampūną su kofeinu galima pagerinti galvos odos mikrocirkuliaciją1, o tai lemia geresnį maistinių medžiagų tiekimą į plaukų šaknis ir mažesnį plaukų slinkimą.

Veikliosios Pantogar®šampūno nuo plaukų slinkimo vyrams sudedamosios dalys

„Procapil™“ – tai ypatingas veikliųjų sudedamųjų dalių mišinys, kuris stabdo plaukų slinkimą ir yra pagamintas iš natūralių sudedamųjų dalių. Novatoriška vitaminais papildyto matrikino, apigenino ir iš alyvmedžio lapų išgautos oleanolio rūgšties kombinacija padeda stiprinti plaukus bei pagerina plaukų folikulų būklę. „Procapil®“ kovoja su pagrindinėmis alopecijos priežastimis – prasta galvos odos mikrocirkuliacija, folikulų senėjimu ir dihidrotestosterono sukelta folikulų atrofija.

Keratinas apgaubia plauką kaip apsauginė plėvelė taip saugodamas jį nuo pažaidos, gerindamas tvirtumą ir mažindamas lūžinėjimą.

Kofeinas prasiskverbia į plaukų folikulą ir aktyvina galvos odos mikrocirkuliaciją. Taip jis užtikrina maisto medžiagų tiekimą plaukų šaknims ir turi teigiamos įtakos plaukų augimui.

Biotinas – odai ir plaukams naudingas vitaminas. Jis palaiko gerą galvos odos būklę ir stiprina plauko folikulą.

Pantenolis yra gerai žinoma veiksminga plaukų priežiūros medžiaga. Regeneruojančiomis savybėmis pasižymintis pantenolis ramina ir drėkina galvos odą.

1 „Pantogar® Growtect Formula“ sudėtyje yra kofeino. Augimą skatinantis kofeino poveikis vyrų ir moterų plaukų folikulams yra įrodytas tyrimais.

2 „Pantogar® Growtect Formula“ sudėtyje yra „ProcapilTM“. Tyrimais įrodyta, kad „ProcapilTM“ lėtina vyrų plaukų slinkimą.

Rekomenduojame naudoti Pantogar® šampūną kartu su Pantogar® toniku.

Norint džiaugtis geriausiais rezultatais rekomenduojame naudoti priemonę mažiausiai 3 mėnesius. Visos priemonės tinka kasdieniam naudojimui ir visų tipų plaukams.

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



pantogar merz slinkimo priežiūros vyrams gaminiai plaukų šampūnas priemonės kosmetikos

Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos