EFEKTYVUS NAGŲ
GRYBELIO GYDYMAS

EFEKTYVUS NAGŲ
GRYBELIO GYDYMAS

Nereceptinis vaistas, kuris SUNAIKINS GRYBELĮ.

Lakas ant nago tepamas 1 kartą per dieną
(geriausia prieš miegą).

Nereikia dildyti ir naudoti specialių valiklių.

Su patogiu teptuku.

Vieno buteliuko vienam nagui gydyti
užtenka 4–6 mėnesiams. 

ORIGINALUS, patentuotas ciklopirokso preparatas, kuriame yra hidroksipropilo chitozano, veikliąją medžiagą pernešančio į nagą.

AR JŪS TIKRAI NORITE NUOSTABIŲ NAGŲ?

Nagų grybelio (onichomikozės) gydymas labiausiai priklauso nuo vaisto efektyvumo ir žmogaus pasiryžimo, nes gydymas yra ilgas. Grybelio sugadintas nagas turi nuaugti. Laukiamas gydymo rezultatas – ataugęs sveikas ir švarus nagas. Gydymo trukmė priklauso nuo to kaip stipriai nagų grybelio infekcija yra pažeidusi nagą (nagus). Kuo mažiau pažeistas nagas, tuo gydymas bus trumpesnis. Kojų nykščių nagai visiškai atauga per maždaug 12 mėnesių, rankų – per 6 mėnesius. Dėl šios priežasties paprastas ir patogus vartojimas bei sveiko nago augimo greitis tampa dar aktualesni. 

Kaip ONYTEC gydo nagų grybelį? 
Vaisto efektyvumas priklauso nuo veikliosios medžiagos ir komponento, kuris ją perneša pro nago plokštelę į infekcijos židinį. ONYTEC pasižymi išskirtine skvarba, dėl to jis yra toks veiksmingas.  

Veiksminga veiklioji medžiaga 
Ciklopiroksas yra plataus spektro priešgrybelinė medžiaga, veikianti nagų grybelio sukėlėjus (aktinomicetus, mieles, dermatofitus, pelėsius ir kitus grybus bei jų sporas).  

Efektyvus pernešantis komponentas
Šis vaistas išsiskiria komponentu – hidroksipropilchitozanu (HPCH), kuris perneša veikliąją medžiagą per nago plokštelę. Jis padeda veikliajai medžiagai giliau prasiskverbti į nagą, kur jo koncentracija būna net gi didesnė nei reikalinga grybeliams ir jų sporoms įveikti. Todėl ONYTEC yra toks veiksmingas.  

Kaip vartoti ONYTEC?
ONYTEC vaistiniu laku kasdien reikia tepti nago plokštelę, odą aplink nagą ir po nagu, jei nagas atšokęs. Nago neplauti mažiausiai 6 valandas, po to paprasčiausiai nuplauti vandeniu. Užtepus ant nago lakas nudžiūsta per 30 sekundžių! Laką naudoti iki kol visiškai atauga sveikas nagas.
ONYTEC lakas yra bespalvis tad tinka tiek vyrams, tiek moterims. Vaistas veikia vietiškai, todėl yra saugus ir gerai toleruojamas.

Prašome įdėmiai perskaityti pakuotės lapelį ir vaistą vartoti, kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai. Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Reklamos teksto parengimo data: 2023.04.18 

 

Kur įsigyti