vaistai.lt

B. WELL WF - 4000 BEKONTAKTIS INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ TERMOMETRAS

Bekontaktis infraraudonųjų spindulių termometras 'WF-4000' yra tikslus prietaisas, skirtas profesionaliai temperatūros kontrolei.
 

B. WELL WF - 4000 BEKONTAKTIS INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ TERMOMETRAS

×
 

Kaina apie 35.34
 
Gamintojas :  B.Well Swiss AG
Brūkšninis kodas :  7640156396249
Grupė :   Medicinos reikmenys -> Matuokliai, testai, kt.prietaisai -> Termometrai

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

skirtukas
Kraunama e-parduotuvių informacija...
×

B. WELL WF - 4000 BEKONTAKTIS INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ TERMOMETRAS

Informacinis lapelis
 


B.WELL WF-4000 BEKONTAKTIS INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ TERMOMETRAS

Bekontaktis infraraudonųjų spindulių termometras „WF-4000“ yra tikslus prietaisas, skirtas profesionaliai temperatūros kontrolei.

Patogus matavimas naktį. Didelis šviečiantis ekranas, garso signalą galima išjungti. Patogus ir paprastas naudoti. Ergonomiškas dizainas užtikrina paprastą ir lengvą termometro naudojimą. Bekontaktis matavimas per atstumą trunka vos 1 sekundę.

Universalus prietaisas „3 viename“. Matuoja žmogaus kūno, vandens, oro ir daiktų temperatūrą. Pakeičia kelis termometrus, leidžia ne tik stebėti kūno temperatūrą, bet ir sužinoti vandens temperatūrą vonioje, oro temperatūrą kambaryje ar lauke ir kūdikių maisto temperatūrą prieš maitinant. Matavimas atliekamas per 1 sekundę. Pakanka nukreipti termometrą į kaktos vidurį, paspausti mygtuką ir akimirksniu pasirodys tikslus rezultatas. Bekontaktis matavimas netrikdo vaiko ar kūdikio miego. Matavimo diapazonas 0-110 °С. Platus matavimo diapazonas nuo 0 iki 110 °С, tinka stebėti kūno, oro ar skysčio temperatūrą. Pagamintas iš saugių medžiagų. Termometras pagamintas iš saugaus plastiko, nenaudojant gyvsidabrio ir stiklo. Atmintis išsaugo 32 matavimų rodmenis. Atminties funkcija leidžia peržiūrėti 32 ankstesnių matavimų rezultatus. Šviečiantis ekranas. Šviečiantis ekranas leidžia matuoti net naktį. Švelnus švytėjimas yra malonus akiai ir leidžia lengvai matyti temperatūros rodmenis. Esant karščiavimui. skleidžiamas specialus garsinis signalas. ° С / ° F perjungimo funkcija. Garso signalą galima išjungti. Tinkamas naudoti sveikatos priežiūros įstaigose ir namuose. Minkštas ir patogus laikymo dėklas.

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos