vaistai.lt
Kaip nuo peršalimo apsaugos raidė R ir masažas 36?Griebtis tablečių, vos tik pradeda bėgti nosis, neatrodo gera išeitis. Vis labiau specialistai pritaria minčiai, kad pozityvus nusiteikimas ir subalansuota mityba daro tikrus stebuklus. O kur dar įvairiausi neįprasti būdai!..

Kvapų terapija
Mus itin maloniai nuteikia įvairiausi kvapai, tereikia surasti tokį, kuris būtų artimiausias sielai. Žinoma, galite išmėginti česnakus, svogūnus, kurie lyg tikri karžygiai stoja į mūšį su virusais ir bakterijomis, tačiau vargu ar būsite sužavėti skleidžiamu jų kvapu. Kodėl į pagalbą nepasitelkus gvazdikėlių prismaigstyto apelsino? Toks „ežiukas“ pasižymi antibakterinėmis savybėmis, dovanoja puikią nuotaiką, saugo nuo galvos, sąnarių ir kitų skausmų.

daugiau
3 dienų valomoji limfos dietaUžteršta limfa – dažniausia celiulito priežastis. Limfa – stropiausia mūsų organizmo valytoja, surenkanti kiekvienos ląstelės išmetamus nebereikalingus medžiagų apykaitos produktus. Natūraliosios medicinos šalininkai sako, kad visos ligos prasideda nuo limfinės sistemos veiklos sutrikimų.

Kas yra limfinė sistema?
Nors limfinė sistema yra glaudžiai susijusi su kraujotaka, tai yra atskira organizmo sistema. Ją sudaro limfagyslės, jomis tekanti limfa ir limfiniai organai: limfmazgiai, blužnis, migdolinės liaukos, užkrūčio liauka, limfiniai audiniai.

daugiau
Kaip nustatyti, kad jums – nagų grybelis?Kojų nagų grybelis – menkas malonumas. Be to, dažnai tenka sukti galvą, kurgi pasigavome tokį „gėrį“... O jis slepiasi visose įmanomose vietose, ypač viešose patalpose, pavyzdžiui, sporto salėse, baseine, pirtyje ir daugelyje kitų vietų. Kojų tarpupirščiai, oda aplink juos ir nagai grybelio pažeidžiami todėl, kad ten jam plisti susidaro ypač palankios sąlygos: uždara avalynė, tamsa, drėgmė, šiluma. Be to, kraujotaka šiose galūnėse ne tokia intensyvi.
daugiau
Jūratė Norvaišienė: „Kodėl gaminamos cigaretės?“Jūratė Norvaišienė – gydytoja, Medicinos mokslų daktarė, docentė, Kauno miesto savivaldybės tarybos narė, tarptautinės kategorijos sportinių šokių teisėja, buvusi profesionali šokėja, kartu su vyru Česlovu Norvaiša – nusipelnę Lietuvos treneriai. Veikli ir gerbiama moteris sutiko pasidalinti savo nuomone apie sveiką gyvenseną bei prisidėti prie projekto „Aš – už sveiką Lietuvą“.
daugiau
Amžinai jauna. Ar tai realu?Kai tau dvidešimt, atrodo, kad visada tokia ir būsi: jauna, graži, liekna. Deja... Nė nepajunti, kai vieną dieną plaukuose aptinki pirmąjį žilą plauką arba pastebi, kad oda jau nebe tokia stangri. Ir raukšlės paakiuose byloja visai ne jaunystės naudai... Kol kas mokslininkai amžinos jaunystės eliksyro dar neišrado. Vis dėlto grožio ekspertai sako, kad laikantis trijų svarbių taisyklių, įmanoma senatvę šiek tiek atitolinti ar bent jau senti gražiai ir oriai...
daugiau
Indėnų išminties pamokos: į ką verta įsiklausyti?Savo gyvenimą sudėtingu paverčiame mes patys. Esame priklausomi nuo stereotipų, kitų žmonių įtakos ir minčių, todėl viduje pritrūksta laisvės išsivaduoti iš užburto rato. Sakoma, kad gyvenimas mums pamėtėja tik pozityvius dalykus ir tik nuo mūsų sprendimo priklauso, kaip pasisuks situacija. Visiškai aišku tai, kad tiek geri, tiek blogi dalykai – tai pamokos, kurias privalome išmokti... Ką apie gyvenimą atskleidžia indėnų išmintis?
daugiau
Didžiausi nusilpusio imuniteto kaltininkaiGalime lažintis, kad dėl visų ligų kaltinate nusilpusį imunitetą, ar ne? Tačiau, kas tas imunitetas ir kodėl jis silpnėja, nė nepagalvojame. „Stiprinkite imunitetą ir būsite sveiki“, - teigia specialistai. Tačiau priežasčių, kodėl apsauginė organizmo reakcija slopsta ir nebesugebame atsispirti įvairiomis ligoms, yra ne viena ir ne dvi...
daugiau
Liekna talija be dietų? Įmanoma!Ko reikia? Sportuoti! Pradėkite nedideliais žingsneliais, kol įsibėgėsite taip, kad niekas jūsų nepavys: nei numesti gelbėjimosi ratai nuo liemens, nei pavydžios kolegės! Didžiausia bėda, kad moterys nori itin greito rezultato, tačiau kardinalus bandymas pakeisti ankstesnį gyvenimo būdą dažniausiai tik nuvilia. Nuolatinis pažadas: „Tikrai pradėsiu nuo pirmadienio, garbės žodis.“ Paskui – nuo naujo mėnesio pradžios, dar vėliau – prieš gimtadienį. Bet juk ir Roma nebuvo pastatyta per vieną dieną! Svarbiausia – pradėti. Kai suprasite, kad ilgalaikis rezultatas pasiekiamas tik ilgalaikėmis pastangomis, greičiausiai taps aišku, kad viskas yra įmanoma!
daugiau
8 plokščio pilvuko paslaptysKaip išlaikyti dailią figūrą, kai, bėgant metams, lėtėja medžiagų apykaita ir kiekvienas kilogramas, regis, prilimpa „iš oro“? Bene daugiausiai dėmesio šiuo atveju sulaukia pilvukas – užtenka apsivilkti aptemptą suknelę ar palaidinę, ir išryškėja pūpsantis kauburėlis... Šiandien dalijamės puikiais patarimais, kurie padės pasiekti matomų rezultatų vos per aštuonias dienas – pamatysite, kad jausitės lengvesnė ir dailesnė. O jeigu nesustosite ir toliau tobulinsite kūno linijas, džiaugsitės puikia išvaizda.
daugiau
Triukai, padėsiantys suvalgyti mažiauPats veiksmingiausias triukas yra vienas – ant šaldytuvo pakabinta spyna. Tačiau nuo persivalgymo gali išgelbėti ir kiti lapės gudrumėliai.

Šviesa. Jei vakarieniaujate prie naktinės lempos ar žvakių, tikėtina, kad suvalgysite daugiau nei norėtumėte. Kodėl? Prietema atpalaiduoja, nuramina, ir jūs prarandate kontrolę. Kodėl įsimylėjėliai, rengdami romantiškas vakarienes, nepriauga svorio? Iš pradžių jie daugiau mylisi, sudegina visas kalorijas – štai tokia paslaptis!

daugiau
2661 - 2670 iš 2855 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  261 262 263 264 265 266 267 268 269 270  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos