vaistai.lt

Limfodrenažas kompresinės terapijos aparatuPresoterapija – tai ypač veiksmingas metodas, taikomas esant patinimui, raumenų ir sąnarių skausmams, tai puiki prevencinė priemonė besiskundžiantiems dėl kraujotakos sutrikimų. Presoterapija taip pat rekomenduojama norintiems mažinti celiulitą ar koreguoti kūno formas. Apie šį metodą kalbamės su Kauno klinikos ,,Grožio pasaulis“ estetinės medicinos specialiste Justina Petrulionyte.


daugiau
Širdies ligų pavojų galima sumažinti kofermentu Q10Reguliariai vartojant į vitaminus panašią veikliąją medžiagą kofermentą Q10, sunkiomis širdies ligomis sergančiųjų pacientų mirštamumas sumažėjo perpus, rodo tarptautinio tyrimo rezultatai. Mokslininkai taip pat nustatė, kad kofermentą Q10 (KoQ10) vartojusieji širdies ligoniai žymiai rečiau buvo guldomi į ligoninę. Maždaug 14 proc. šį papildą vartojusių pacientų patyrė žymų širdies ir kraujagyslių sutrikimą, dėl kurio turėjo gultis į ligoninę, palyginti su 25 proc. pacientų, kurie vartojo placebą. 
daugiau

ypatingi pasiūlymai!Kauno klinika „Bendrosios medicinos praktika“ – vienas pirmųjų ir didžiausių privačių diagnostikos ir gydymo centrų Baltijos šalyse, įkurtas 1993 m. Čia dirba patyrę visų sričių specialistai. Klinikos skyriai: konsultacijų ir diagnostikos, chirurgijos, reabilitacijos, odontologijos, psichikos sveikatos, šeimos klinikos. Klinikos antrame aukšte yra įsikūrusi estetinės medicinos ir dermatologijos klinika ,,Grožio pasaulis“.

daugiau
Pirminio naviko pašalinimas sergant išplitusiu žarnos vėžiu pagerina prognozęNedidelė dalis išplitusiu, ketvirtos stadijos storosios žarnos vėžiu sergančių ligonių operuojami: siekiant pagerinti gyvenimo kokybę, išvengti su naviku susijusių komplikacijų – žarnų nepraeinamumo, kraujavimo ir kt.
daugiau

Melanomos prevencijai - klinikoje ,,Grožio pasaulis“ taikoma siaskopija ir kiti metodaiMelanoma yra pati pavojingiausia odos vėžio forma, galinti greitai plisti ir kelti grėsmę gyvybei. Nuo jos miršta apie 75% piktybiniais odos navikais sergančių pacientų. Jeigu jums kyla bent menkiausių abejonių dėl apgamų ar kitų odos darinių, reikia  nedelsiant kreiptis į specialistus.
Jau 18 metų gyvuojančioje estetinės medicinos ir dermatologijos klinikoje ,,Grožio pasaulis“ melanomos prevencijai skiriamas ypatingas dėmesys. 

daugiau
Greitoji pagalba sergančioms lūpomsBesikeičiant metų laikams, svyruojant oro sąlygoms ir temperatūrai, mūsų organizmas labai jautriai išgyvena šiuos pokyčius: susilpnėja imunitetas, sumažėja organizmo sugebėjimas priešintis virusų sukeliamoms ligoms bei infekcijoms. Vienas iš bjauriausių ir aktyviai tuo metu pasireiškiančių virusų yra herpes virusas, kitaip dar  Herpes simplex virus, sukeliantis lūpų, veido srities, pečių, rankų, juosmens, gleivinės ar lyties organų pūslelinę. Labiausiai paplitusi viruso forma  - herpes labialis, sukelianti lūpų pūslelinę.
daugiau
Gydymas kamieninėmis ląstelėmis: ar bus išplėstos medicinos ribos?Svarbiausia kamieninių ląstelių savybė – gebėjimas virsti bet kuria organizmo ląstele. Dėl šios priežasties jos pasižymi regeneracinėmis savybėmis, gali atkurti pažeistus audinius. Panaudojus kamienines ląsteles, jau šiandien sėkmingai gydomos įvairios leukemijos, mielodisplazijos sindromas, piktybinės imunoproliferacinės ligos ir keletas kitų, o regeneracinė medicina laikoma viena perpektyviausių medicinos sričių. Efektyviausias gydymas – savo paties, „nuosavomis“ kamieninėmis ląstelėmis, mat tokiu atveju ženkliai sumažėja jų atmetimo tikimybė.
daugiau

Statinai šiek tiek sumažina ir kraujospūdįEksperimentiniais tyrimais su gyvūnais įrodyta, jog statinai gali mažinti kraujospūdį, kadangi išlaisvina kraujagyslėse esantį azoto oksidą ir šitaip išplečia kraujagysles. Iki šiol buvo neaišku, ar šis poveikis reikšmingas kasdienėje praktikoje.

daugiau

Kaulų skausmas efektyviai gydomas nauju metoduPiktybiniais navikais sergančių ligonių gyvenimo kokybę neigiamai veikia skausmas. Viena pagrindinių skausmo priežasčių yra kaulų metastazės.
Neseniai atlikto tyrimo rezultatai parodė, jog skausmą efektyviai malšina metastazių gydymas perkutanine krioabliacija – šalčiu.

daugiau

Vargina rankų ar kojų skausmas, apsunkintas judėjimas? Patyrėte traumą ir jaučiate pasekmes? NEDELSKITE!Dėl traumos ar kitų priežasčių atsiradę nuolatiniai ar pasikartojantys rankų ar kojų skausmai, stingimas, apsunkintas judėjimas – tai problemos, kurios dažniausiai vargina ne tik suaugusius, bet ir vaikus. Ilgainiui tai gali peraugti į rimtus sveikatos sutrikimus, todėl būtina kuo greičiau nustatyti priežastis ir paskirti gydymą. Vienas iš tyrimų, kurį tokiu atveju rekomenduoja specialistai - magnetinio rezonanso tomografijos tyrimas.

daugiau
1081 - 1090 iš 1150 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  101 102 103 104 105 106 107 108 109 110  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos