vaistai.lt

Alergijos, folikulitas ir kiti nemalonumai – ką daryti, kad depiliacija būtų be pasekmių?Kelios klaidos ir savarankiški depiliacijos eksperimentai namuose virsta kančia – žaizdelės, įaugę plaukai, alergija ir kiti nemalonumai ne tik gadina nuotaiką, bet ir gali komplikuotis. Ką svarbu žinoti apie įvairius plaukelių šalinimo būdus, kad depiliacija būtų be pasekmių?

daugiau

Kaip atgaivinti pėdų odą?Rugsėjo 9-ąją švenčiama Tarptautinė grožio diena, todėl tai dar viena puiki proga skirti dėmesio sau ir pasilepinti grožio procedūromis. Odos ir kūno priežiūra yra neatsiejama nuo kasdienės rutinos, tačiau kartais pamirštame pasirūpinti ir mažiau matomomis kūno vietomis, pavyzdžiui, pėdomis.

daugiau

Rankos ir nagai – jūsų sveikatos vizitinė kortelėDažnai sakoma, jog rankos – tai vizitinė kortelė, kuri suteikia informacijos apie žmogų, jo dirbamą darbą, pomėgius ir sveikatos būklę. Nagų grožį rodo ne ryški nago spalva ar ilgis, o sveiki, tvarkingi, rausvi, skaidrūs, blizgantys nagai. Kokius sveikatos sutrikimus gali atskleisti nagai? „Gintarinės vaistinės“ vaistininkės Lijanos Veismanienės teigimu, šiltuoju metų laiku savo nagų būkle susirūpinę žmonės dažnai kreipiasi dėl grybelinės infekcijos, o šaltuoju – dėl nagų įaugimo.

 

daugiau

Opiausios išvaizdos problemos Lietuvoje: kosmetologė patarė, kokių veiksmų imtisSpecialistai vasarą akcentuoja rūpinimosi veido oda, kūnu ir plaukais svarbą, tačiau kaip tai daryti teisingai? BENU vaistinės Sveikos odos instituto ekspertė, kosmetologė Ramunė Uosienė paaiškina, kad daugelis žmonių yra įsitikinę, jog pagrindinis sveikos veido odos, kūno ir plaukų elementas yra drėgmės balanso palaikymas. Tačiau pravartu žinoti, jog yra gausybė kitų, lygiai tiek pat svarbių rodiklių, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį. 

daugiau

Vitaminai ne tik sveikatai, bet ir grožiui: kurie iš jų veiksmingiausi?Lūžinėjantys nagai, slenkantys plaukai ir išsausėjusi oda – tai pirmieji ženklai, išduodantys, kad mūsų organizmui trūksta antioksidantų, dar kitaip vadinamų grožio šaltiniu. Norint pasirūpinti plaukų, nagų ir odos sveikata nepakanka tik išorinio naudojimo priemonių. Kokie antioksidantai ir mikroelementai puoselėja ne tik mūsų sveikatą, bet ir grožį?

daugiau

Maistas grožiui: ką valgyti, kad puoselėtume gražią išvaizdąSubalansuota mityba – ne tik geros savijautos, bet ir gražios išvaizdos dalis. Kosmetologė Irena Baubinienė sako, kad maistas, kurį valgome, iš tiesų gali turėti didelę reikšmę mūsų išoriniam ir vidiniam grožiui bei gerai savijautai, todėl jį svarbu rinktis kuo kokybiškesnį, be to, reikėtų nepamiršti gerti vandens bei naudoti įvairiausių nuo saulės apsaugančių priemonių.

daugiau

Aknė: patarimai, padėsiantys pagerinti odos būklęSpuogai – viena dažniausių odos problemų, nuo kurios kenčia ne tik paaugliai, bet ir suaugusieji. Visi susidūrę su akne žino, kad jos gydymas ilgas ir reikalaujantis daug kantrybės. Tačiau pradėjus rūpintis šia problema, vos tik ją pastebėjus ir naudojant specialias priemones, galima pasiekti puikių rezultatų. Tad kas efektyviausiai padeda kovojant su akne? Kokios klaidos dažniausiai daromos, rūpinantis tokia oda? Į šiuos klausimus atsakymus pateikia ir patarimais, kaip tinkamai prižiūrėti spuogų kamuojamą odą, pranešime žiniasklaidai dalijasi kosmetologė Raminta Ragelytė.

daugiau

PRP procedūra ir labiausiai paplitę mitaiPlazmoterapija – Lietuvoje ir visame pasaulyje naudojama injekcinė procedūra, kuri pasitarnauja tiek kosmetiniais, tiek gydymo tikslais. Pošiūno klinikos specialistai atsako, ką verta žinoti apie PRP injekcijas ir paneigia labiausiai paplitusius mitus.

daugiau

Top 3 odos priežiūros priemonės atostogaujantiems prie jūrosKeliaujate atostogauti prie jūros? Metas pasirūpinti patikimomis kosmetikos priemonėmis ir išsaugoti odos grožį bei jaunatviškumą. Lietuviška kosmetika Manilla bus puikus pasirinkimas norint skirti savo odai daugiau kokybiško dėmesio ir pasiekti puikius, ganėtinai greitus rezultatus. Netrukus vėl galėsite mėgautis dailia ir lygia oda be žymesnių rūpesčių! Perskaitykite šį straipsnį – jame sužinosite apie tinkamiausias vasaros priemones nepriekaištingai odos priežiūrai.


daugiau

Vis dar darome klaidų: mitais apipinta odos apsauga nuo saulėsSveikatos priežiūros specialistai pastebi, kad odos apsauga nuo saulės iki šiol mūsų visuomenėje apipinta įvairiausiais mitais. Pasiklydus tarp skirtingų faktų tampa vis sudėtingiau atsirinkti teisingą informaciją, kaip apsisaugoti savo odą nuo nudegimo, pagreitėjusio senėjimo ir netgi grėsmingos ligos – melanomos.

daugiau
31 - 40 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos