vaistai.lt
Odos priežiūra žiemą: maitinti ar drėkinti?Žvarbus vėjas, svyruojanti oro temperatūra lauke, sausas oras patalpose, dažniau naudojamas karštas vanduo – šie sveikos, gyvybingos ir spindinčios odos priešai šaltuoju metų laiku itin neigiamai veikia bet kokio tipo odą. Pasak kosmetologės Ingridos Česevičienės, rudenį ar žiemą reikia neužmiršti svarbiausios taisyklės – atvėsus orams būtina odą ne tik maitinti, bet ir drėkinti. Taip pat svarbu tinkamai ją paruošti tiek einant į lauką, tiek planuojant praleisti ilgesnį laiką uždaroje patalpoje.
daugiau
Celiulitas. Kaip atsikratyti „apelsino žievelės“?Daugybė moterų visame pasaulyje kasdien ieško efektyvių būdų, kaip kovoti su neestetišką „apelsino žievelės“ efektą sukeliančiu celiulitu. Ir nors patarimų, kaip visiems laikams atsikratyti celiulito, netrūksta, specialistai ragina nepasiklysti tarp tiesos ir mitų. Kodėl atsiranda celiulitas ir kaip su juo kovoti norint pasiekti geriausių rezultatų, pasakoja kosmetikos ir parfumerijos tinklo „Douglas“ grožio ekspertė Jūratė Kurilienė. Vienas populiariausių mitų apie celiulitą – jog ši problema gresia tik antsvorio turinčioms vyresnio amžiaus moterims, todėl jaunoms merginoms dėl to jaudintis neverta.
daugiau
Natūralios priemonės, padedančios prižiūrėti išsausėjusią odą ir plaukusAtvėsę orai dažnai būna nekokios žinios mūsų odai: ji išsausėja, pradeda pleiskanoti, ją niežti, o ir plaukai įsielektrina. Viso to kaltininkas – sumažėjęs oro drėgnumas. Centrinis šildymas, židiniai ir kiti panašūs dalykai sumažina oro drėgmę. Jei norite sumažinti nemalonius odos pojūčius, siūlome paskaityti Ilonos Pecnikovos, SPA centro „Just Calm Down“ direktorės, ir Julie Gabriel, odos priežiūros linijos „Petite Marie Organics“ įkūrėjos, patarimus, paskelbtus healthdigezt.com tinklalapyje.
daugiau
6 netikėtos priežastys, kodėl slenka plaukaiNiekas nepaneigs fakto, kad dailūs moters plaukai – kone didžiausia jos puošmena. O kiek kas metus išleidžiame jų priežiūrai, net suskaičiuoti sunku: kirpyklos paslaugos, dažymas, aksesuarai, priežiūros ir formavimo priemonės... Juk taip norisi, kad plaukai būtų vešlūs, stori ir ilgi! Visgi kiekvienai mūsų yra buvę periodų, kada šukuosena buvo pradėjusi retėti, o juk plaukai slenka ne šiaip sau. Taigi, šiandien siūlome atkreipti dėmesį į 6 netikėtas priežastis, kurios gali nustebinti!
daugiau
Naudingi patarimai, kaip kovoti su plaukų elektrinimusiVos lauke paspaudus šalčiui, jo poveikį netrukus pajunta ir plaukai – jie ima elektrintis. Kaip suvaldyti šią bėdą ir džiaugtis bei puikuotis glotnių plaukų šukuosena? Kodėl taip nutinka ir kaip išvengti plaukų elektrinimosi, pasakoja „Dove“ plaukų priežiūros priemonių produktų kategorijos vadovė Marit Soha. „Plaukų elektrinimasis atsiranda tada, kai padidėja natūralus plaukų elektrostatinis krūvis, o tai dažniausiai nutinka žiemą. Deja, dėl šios problemos kaltas ne vien šaltas ir darganotas oras. Neretai su besielektrinančių plaukų problema susiduriama tuomet, kai daug laiko praleidžiama šildomose biuro ar namų patalpose, o plaukai džiovinami karšto oro džiovintuvu.
daugiau
6 netikėtos priežastys, kodėl slenka plaukaiVisos esame tai patyrę: kirpykloje diskutuojate apie naują šukuoseną, kurią norėtumėte išbandyti, o jūsų kirpėja bando jus atkalbėti sakydama, kad tokia šukuosena visai jums netiks... Neduok dieve, dar į kirpyklą nueinate nušiurusiais plaukais, tuomet kirpėjai net žandikaulis nukąra išgirdus, jog naudojate bet kurį pasitaikiusį šampūną iš prekybos centro. Galiausiai išgirstos tokio profesionalo pastabos duoda nemažai peno apmąstymams, ko mūsų plaukams reikia, ką galime su jais daryti ir ko ne. Nedramatizuojame, tačiau retkarčiais kirpėjai jums meluoja. Kartais jie dalija nuorodas ir taisykles, kuriomis visgi nereikėtų aklai pasitikėti. Portalas womenshealthmag.com demaskuoja dažniausiai pasitaikančius mitus iš plaukų kirpėjų lūpų.
daugiau

Sausi plaukai: keiskite jų priežiūros įpročiusIšsausėję plaukai – tikras galvos skausmas daugeliui moterų. Nors plaukų išsausėjimą sukelia daug skirtingų veiksnių, vis dėlto neretai dėl to kalti ir netinkami plaukų priežiūros įpročiai. Kaip tinkamai prižiūrėti sausus plaukus, pataria „Dove“ plaukų priežiūros produktų kategorijos vadovė Marit Soha.

  1. Naudokite drėkinamąjį plaukų šampūną, kondicionierių ir kaukę. Tai pirmasis žingsnis sveikų ir gražių plaukų link. Taigi, rinkdamosi kasdienes plaukų priežiūros priemones, įsitikinkite, kad jos turi drėkinamąjį poveikį.

 

daugiau
Dermatologė pataria, kaip prižiūrėti jautrią veido odąGraži ir sveika oda nėra tiesiog gamtos dovana, kuria gali džiaugtis kiekviena moteris. Tai nuolatinė priežiūra ir darbas, o jautrios odos problemos nesirenka nei amžiaus, nei odos tipo. Anot dermatologės Nadeždos Jarušinos, moterys dažnai klysta manydamos, jog jautri oda – tai tiesiog toks odos tipas. Iš tiesų, gali būti jautri tiek sausa, tiek riebi ar normali oda, ir jai būtina speciali dermatologinė kosmetika, atkurianti odos drėgmės pusiausvyrą ir mažinanti odos jautrumą.
daugiau
8 patarimai puresniems plaukamsPloni ir nusilpę plaukai – tai viena dažniausių plaukų priežiūros problemų, kuriomis skundžiasi moterys. Nenuostabu, juk kiekviena nori džiaugtis ne tik ilgomis, bet ir puriomis garbanomis. Apie tai, kaip greitai ir paprastai suteikti savo plaukams daugiau purumo bei apimties, pasakoja specialistė.

Rinkitės tinkamas priežiūros priemones
Anot „Dove“ prekės ženklo atstovės Marit Sohos, kartais apimties ir purumo plaukams trūksta dėl netinkamo kasdienės priežiūros priemonių pasirinkimo. Norint plaukams suteikti daugiau apimties, patariama rinktis plaukų neapsunkinančius produktus – itin lengvos tekstūros purumo suteikiantį šampūną bei kondicionierių.

daugiau
7 būdai pasigražinti šaukšteliuŠaukštą, pasirodo, galima naudoti ne tik valgant sriubą, jis puikiai pasitarnaus ir jūsų grožiui. Šis kiekvieną dieną naudojamas įrankis pravers darantis manikiūrą, norint sumažinti maišelius po akimis ar brėžiant tiesią liniją akių kontūru. Netikite? Siūlome išbandyti tinklalapyje healthdigezt.com išvardytus netikėtus grožio triukus, kuriuos galite atlikti su šaukštu. Garantuojame – jie jus tikrai nustebins!
daugiau
601 - 610 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos