vaistai.lt
10 maisto produktų stipresniems plaukams ir nagamsJei norite gerai atrodyti, reikia rūpintis savo kūnu ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Turime omenyje, ne tik odą. Kosmetikos ir klinikinių tyrimų dermatologijos departamento direktorius Joshua Zeichneris sako, jog sveika mityba stiprina tiek nagus, tiek plaukus. Žinoma, nebūtina pirkti brangiausių produktų ir į valgiaraštį įtraukti tik juos, tačiau tinkamos maistinės medžiagos padės sustiprinti tiek plaukus, tiek nagus, kadangi keratinas yra abiejų sudedamoji dalis. Ar pasiruošę atsisveikinti su pažeidžiamomis garbanomis?
daugiau
Namų vaistinėlė: gydome suskilinėjusią ir sausą kulnų odąNesvarbu, kad vasara jau baigėsi, o atviras basutes jau tikriausiai įkišote į lentyną, savo pėdomis rūpintis būtina ir šaltuoju metų sezonu, kad vėliau nereikėtų dėl jos turėti papildomų rūpesčių vasarą. Taigi jeigu norite suminkštinti sukietėjusią ar suskilinėjusią savo kulnų odą, išbandykite šias voneles ar kaukes, kurias visiškai paprastai galėsite pasigaminti namuose.
daugiau
10 maisto produktų, kurie natūraliai balina dantisDantų balinimas vertinamas prieštaringai – kai kurie odontologai sako, jog dantys po tokių procedūrų tampa itin jautrūs, greičiau pažeidžiami, o ir procedūrą reikia nuolatos kartoti. Galime rinktis ir kur kas sveikesnes alternatyvas, pavyzdžiui, papildyti savo racioną daržovėmis, vaisiais ar paprasčiausiu... vandeniu. Štai ką pataria Niujorko estetinės odontologijos specialistas dr. Irwinas Smigelis, jeigu trokštate dantis išlaikyti baltutėlius.
daugiau
Kokosų aliejus – vietoj makiažo valiklio ar skutimosi kremoJei kokosų aliejų nusprendėte naudoti vietoj įprasto aliejaus kepimui, tikrai neapsirikote, tačiau šį stebuklingąjį produktą vertėtų išnaudoti ir savo grožio procedūroms. Šis aliejus gali pakeisti tikrai ne vieną grožio priemonę, negana to, naudingosios jo medžiagos puikiai drėkina ir minkština odą bei plaukus. Tad jei pritrūkote makiažo valiklio, plaukų kaukės ar skutimosi kremo, juos kuo puikiausiai pakeis kokosų aliejus. Apie šias ir daugiau jo savybių rašo tinklalapis health.com.
daugiau
15 būdų atrasti citrinas iš naujoCitrinas prisiminti verta ne tik tada, kai už gerklės griebia šaltukas. Kulinarijoje, namų ūkyje, grožio srityje – jas panaudoti galite visur, kur tik sugalvosite. Portalas Ji24.lt dalijasi įdomiais ir naudingais patarimais.

Naikinkite spuogus. Citrinose yra dezinfekuojančių medžiagų, kurios žudo įvairius mikrobus iri bakterijas sukeliančias spuogus, kovoja su infekcijomis ir uždegimais. Naudinga žinoti, kad citrinų sultimis pateptos probleminės vietos greičiau gyja, be to, ši priemonė teigiamai veikia išsiplėtusias poras.

daugiau
5 plaukų priežiūros patarimai rudeniuiPasikeitus sezonui, be jokios abejonės, derėtų keisti ir savo grožio įpročius. Šįkart pakalbėkime apie plaukus – kaitri saulė, karšti orai ir drėgmės trūkumas per vasarą jiems tikrai pridarė nemažai žalos, tad metas juos atgaivinti. Pateikiame jums Minesotoje dirbančios plaukų stilistės Sašos Ivanovski patarimus, kaip rudenį derėtų pakeisti savo plaukų priežiūros įpročius.
daugiau
Kino deivės Sophios Loren grožio patarimaiGrožio ir stiliaus ikona, viena įspūdingiausių pasaulio aktorių Sophia Loren neseniai paminėjo iš tiesų dėmesio vertą jubiliejų – rugsėjo 20 dieną jai suėjo 80 metų. Solidus amžius niekaip neįsipaišo į tokios jaunatviškos ir patrauklios moters įvaizdį, ar ne? Karjeros pradžioje iš Sophios Loren buvo reikalaujama tam tikrų išvaizdos pokyčių, tačiau ji atsisakė, ir šiandien dalijasi grožio patarimais. Į juos tikrai verta įsiklausyti – juk kuri mūsų nenorėtų taip atrodyti, įkopusi į devintą dešimtį?
daugiau

Veido kontūro korekcija ir odos patempimas chirurginiais siūlais: 15 klausimų plastikos chirurgamsSenėjimo procesai pradeda ryškėti netgi ankstyvame amžiuje. Jungiamieji audiniai plonėja, o kolageno ir elastino skaidulos pradeda irti. Tai sąlygoja audinių suglebimą, kuris savo ruožtu sąlygoja raukšlių atsiradimą. Pradėjus ryškėti šiems požymiams ar netgi dar anksčiau, daugelis moterų ir vyrų pradeda ieškoti būdų kaip atgaivinti ir atjauninti pavargusią veido išvaizdą. Patempimo chirurginiais siūlais procedūra atjaunina veidą, atstato jaunatviškus veido kontūrus, nekeičiant natūralių veido ir kaklo bruožų.

daugiau
Lygesnė oda: darome veido masažą sauVeido masažas yra puikus būdas atsipalaiduoti ir nusiraminti po dienos darbų gulint šiltoje vonioje. Jį pasidaryti nėra sudėtinga, tačiau itin naudinga jūsų odai. Bėgant metams veido oda praranda elastingumą ir sveiką žvilgesį. Nors šio proceso atgal atsukti nepavyks, tačiau gerai atliktas veido masažas gerina kraujo cirkuliaciją ir pagreitina toksinų pasišalinimą, kurie itin kenkia jūsų veido odos sveikatai. Nuolat atliekamas masažas taip pat sulėtina raukšlių atsiradimą, todėl jaunatviška išvaizda džiaugtis galėsite kiek ilgiau.
daugiau
Rožių galia: jaunystės ir geros savijautos eliksyrasRožės auginamos ir vertinamos jau tūkstančius metų. Ar žinote, kad šios gėlės apdovanotos išskirtinėmis gydomosiomis savybėmis ir kone mistiškomis galiomis, veikiančiomis mūsų mintis, sveikatą ir grožį? Tikriausiai girdėjote, kad rožė laikoma meilės simboliu. Legenda byloja, jog ten, kur gimė meilės deivė Afroditė, išaugo rožių krūmas. Nuo tada ši gėlė tapo galinga gamtos jėga, visa persmelkiančia meile. Romėnų legenda pasakoja, kaip medžioklės deivė Diana, pavydėjusi jaunai ir gražiai nimfai Rožei Amūro meilės, įmetė ją į laukinių dygliuotų erškėčių krūmų sąžalynus. Sužeista nimfa nesugebėjo išsilaisvinti, neteko daug kraujo ir amžiams liko dygliuotuose krūmynuose. Prie šio krūmo atskubėjęs Amūras taip raudojo, kad jo ašaros dygliuotą krūmą papuošė nuostabaus grožio kvepiančiais žiedais.
daugiau
611 - 620 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos