vaistai.lt
Eksperimentas: mergina 21 dieną nesiprausė. Kas nutiko jos odai?Tinklapio „Beauty High“ grožio skilties redaktorė Augusta Falletta, turėdama galimybę ne tik išmėginti odos priežiūros produktus, bet ir bendrauti su kosmetologais bei dermatologais, nusprendė jų skleidžiamas tiesas patirti savo kailiu, t. y. oda. Esu grožio skilties redaktorė. Vizažo bei odos priežiūros specialistai man vis kartodavo vieną taisyklę: prauskite veidą du kartus per dieną. Antroji taisyklė: niekada neikite miegoti nenusivaliusios makiažo. Išbandžiau daug veido priežiūros priemonių, pradedant valomaisiais aliejais ir baigiant šveitikliais su glikolio rūgštimi, tačiau buvo labai smalsu pažiūrėti, kas nutiks, jei nesiprausiu visas tris savaites.
daugiau
12 efektyvių būdų sustiprinti nagusRudeninis manikiūras atrodo taip rafinuotai ir prabangiai, ar ne? Tačiau ką daryti, jeigu nagučiai nė iš tolo neprimena tvirtų ir traukiančių akį? išmėginkite kelis naminius būdus, kurie tikrai duos naudos.
  • Karšto vandens vonelėje pašildykite 1 valg. š. alyvuogių aliejaus bei sumaišykite jį su šaukšteliu citrinų sulčių. Gautu skysčiu gerai įmasažuokite nagus, užsimaukite medvilnines pirštines ir taip išmiegokite pernakt. Procedūrą atlikite 1–2 kartus per savaitę.
daugiau
Kosmetikos priemonių ingredientai, kurie kenkia jautriai odaiŽmonėms, turintiems jautrią odą, išsirinkti kosmetikos produktus gali būti išties sudėtinga. Įvairiuose kremuose ar makiažo priemonėse neretai galima aptikti daug kenksmingų ir odą dirginančių priemaišų, dėl kurių veidą gali stipriai išberti. Kad to išvengtumėte, prieš pirkdami kosmetiką visuomet atkreipkite dėmesį į jos sudėtį. Nežinote, ko ten ieškoti ir kokių sudedamųjų dalių vertėtų labiausiai vengti? Garsi dermatologė Vermen Verallo-Rowell tinklalapiui beautyhigh.com atskleidė septynias kosmetikos priemonių sudedamąsias dalis, dažniausiai galinčias ne tik sudirginti odą ir sukelti įvairiais alergijas, bet ir pridaryti nemenkos žalos jūsų sveikatai.
daugiau
Atvirkštinė plaukų trinkimo procedūra – geresnis rezultatas?Trokštate švelnių, šilkinių, tobulų plaukų, į kuriuos taip norisi panerti rankas? Šiaip jau daugelis moterų sako, kad plaukų balzamas dėmesio verta ir itin reikalinga priemonė, jeigu nesinori ant galvos nešiotis pakulų. Taigi, kaip mes įprastai naudojame šią priemonę? Tepame ant šampūnu ištrinktų ir vandeniu perskalautų plaukų, palaikome 5–10 minučių ir vėl nuplauname vandeniu. Po to formuojame šukuoseną įrastu būdu.
Atrodo, nieko naujo, ar ne?
daugiau
Kaip bikinio depiliacija gali pakenkti jūsų sveikataiDepiliacijos mados keičiasi, tačiau faktas vienas – be šios procedūros išsiverčia reta moteris. Žinia, ji tikrai nėra maloni, ypač, jeigu ryžtamasi, tarkime, braziliškai jos versijai, kai nelieka nė plaukelio intymioje vietoje. Gal todėl daugelis moterų intymios vietelės šukuoseną formuoja kur kas greitesniais ir ne tokiais skausmingais būdais, t. y. pasitelkia skutimosi peiliukus. Įdomu tai, kad nauji tyrimai atskleidžia, kad būtent skutimas, kai pašalinami visi ar dalis plaukelių, gali sukelti sveikatos sutrikimų.
daugiau
Patarimai, kaip išnaikinti utėlesUtėlės – ne tik vaikų ar higiena nesirūpinančių žmonių problema. Užsikrėsti pedikulioze galima laiptinėse, viešajame transporte ar net dalijantis daiktais su artimiausiais draugais.

Ne tik plaukuose
Nors galima suskaičiuoti kone 300 utėlių rūšių, ant žmogaus kūno parazituoja tik trys iš jų: galvinė, drabužinė ir kirkšninė.

daugiau
Būkite budrūs ir nepakliūkite į prekybininkų spąstusJei manote, kad viską sprendžiate pačios – labai klystate: dažnai už jus nusprendžia reklamos kūrėjai ir saldžiabalsės parduotuvių konsultantės... Kodėl renkatės būtent tą tušą blakstienoms ar tik tokią dantų pastą? Kodėl apsiperkate būtent toje parduotuvėje ir valgote šitoje kavinėje? Verta išmokti pastebėtas kitų žmonių gudrybes, kad kitą kartą už jus nenuspręstų niekas!
daugiau
Koks vaisius priverčia jūsų odą švytėti?Nepaliaujame kalbėti apie rudenį, kurio vienas didžiausių privalumų – gausus derlius. Žinia, ką užsiauginome patys, nebaisu ne tik į burną dėti, bet ir ant veido. Vienas iš tokių puikių, skanių, ne tik kūną, bet ir odą puoselėjančių vaisių – pomidoras, kuriam patarsime neatsispirti. Taigi, verta žinoti, kad pomidoruose yra vitaminų A, C, K bei antioksidanto likopeno, kuris odai naudingas keliais būdais:
daugiau
3 nagus stiprinančios kaukės su morkomisJaučiate, kad saulė išsausino jūsų rankų odą, o nagai pradėjo trupėti ir lūžinėti? Metas pasinaudoti vasaros dovanomis ir gėrybėmis. Siūlome jums išbandyti morkų kaukes, kurios stiprina nagus, padeda jiems užaugti tvirtiems ir suteikia dailaus žvilgesio. Kaukes daryti patariama 1-2 kartus per savaitę.
daugiau
Peržengėte 25 metų ribą? Metas keisti odos priežiūros įpročiusVisi rūpinamės savo oda ir nesvarbu, ar ji yra tobula, ar sunkiai prižiūrima. Oda pirmuosius senėjimo požymius pradeda rodyti peržengus 25 metus, o tos įkyrios raukšlės yra tik menka problema... Neišsigąskite, štai keli patarimai, kaip kovoti su pirmaisiais senėjimo požymiais. Tikriausiai nenuostabu, kad dauguma moterų nori visada atrodyti jaunos. O kodėl gi ne? Peržengus trečiąją dešimtį, veidas nebetenka vaikiško putlumo, o ir taip erzinanti problema – inkštirai – jau būna išnykę, deja, tuomet atsiranda kita bėda – ima matytis pirmosios raukšlės... Gaila, laiko nesustabdysime, tačiau atitolinti pirmuosius odos senėjimo požymius padės tinklalapyje sofeminine.co.uk pateikti patarimai, kuriuos turėtų žinoti kiekviena jauna moteris.
daugiau
621 - 630 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos