vaistai.lt
Norite plokščio pilvo? Išbandykite Cynthios Sass dietąGarsi JAV dietologė, daugelio knygų autorė, buvusi žurnalo „Shape“ redaktorė Cynthia Sass pažįstama daugeliui amerikiečių. Atrodytų, kad kur kur, tačiau Amerikoje sveikos mitybos šalininkų tikrai netrūksta, turint galvoje, jog daugelis šalies gyventojų kenčia nuo nutukimo. Tačiau kuo ypatinga ši dietologė? Greičiausiai esate ne kartą girdėję apie jos sukurtą liekninamąjį gėrimą, dėl kurio pilvukas tampa plokščias it lyginimo lenta?
daugiau
Pratimai veidui: kaip sustangrinti pagurklį?Interneto platybėse apstu pasaulyje garsių trenerių patalpintų vaizdo įrašų, padedančių sustangrinti užpakaliuko raumenis, atsikratyti riebalų nuo pilvuko ar sustiprinti kojų raumenis. Vis dėlto nepaprastai svarbu treniruoti ir veido raumenis, mat bėgant metams odos stangrumas vis labiau mažėja. Pradeda atsirasti nedidelės raukšlelės, maišeliai po akimis ar tiesiog suglemba pagurklis. Pastaroji problema atrodo itin neestetiškai ir vargina ne vieną žmogų, tad portalas Ji24.lt pateikia populiarios įžymybių trenerės ir sveikos gyvensenos ekspertės Tracy Campoli vaizdo pamoką, kaip keletu paprastų pratimų sustangrinti pagurklį.
daugiau
Spuogai, inkštirai, pūliniai: kaip juos atskirti?Jus erzina nuolat atsirandays inkštirų krateriai ant kaktos? Įvairiausios odos problemos vargina daugelį moterų, tačiau yra būdų jas sutramdyti. Reikia išmokti atpažinti įvairius odos darinius tam, kad būtų galima atitinkamai juos įveikti.

Išvenkite aknės!
Dermatologas Adamas Friedmanas tinklalapiui sofeminine.co.uk atskleidė, jog aknė dažniausia pasireiškia inkštirų pavidalu ir paveikia ji dažniausiai veidą, krūtinę ar nugarą. Per didelis riebalų išsiskyrimas gali atsirasti dėl padidėjusio riebalinių liaukų aktyvumo ir infekcijos. Išplitusios aknės gydymas trunka metus ar dvejus, tačiau jei sukeltą uždegimą suskubsite gydyti laiku, tuomet aknė išnyks pati. Pasirinkimas didelis – losjonai, tabletės ir serumai. Tik išsirinkti tinkamiausią gali būti sunku.

daugiau
Slenka plaukai? Sužinokite, kada derėtų susirūpintiMoterims plaukai yra jų pasididžiavimas ir džiaugsmas – storos ir išpuoselėtos garbanos džiugina kiekvieną. Tačiau, ką daryti, kai bėgant laikui pastebite, kad anksčiau stora buvusi kasa netikėtai virto veikiau pelės uodegą primenančia kasele? Jei prabudusi ant pagalvės randate vis daugiau iškritusių plaukų, o kiekvieną kartą išsimaudžiusi vonioje privalote ieškoti būdų, kaip išvalyti užsikišusius vamzdžius, derėtų susirūpinti. Plaukų slinkimas yra natūrali ir sveika atsinaujinimo proceso dalis, tačiau kartais plaukų sruogų netenkame gerokai daugiau nei turėtume. Apie dažniausias plaukų slinkimo priežastis ir įvairius su tuo susijusius mitus tinklalapiui sofeminine.co.uk pasakoja 40-ties metų darbo patirtį turintis dermatologijos profesorius Janas Wadsteinas.
daugiau
Kodėl nagų kramtymas nėra vien tik blogas įprotis?Nagų rakinėjimas ir kramtymas, sutikite, yra šlykštus įprotis. Jis sugadina ir nago formą, silpniną jį, deformuoja. Nagų kramtymas – nerviniu pagrindu susiformavęs įprotis, kuris vis dėlto turi įtakos jūsų sveikatai, tikina specialistai. Pirmiausia, nagų kramtymas padidina riziką pasigauti kokią nors ligą, nes į burną kišate neplautas rankas. O jei dar nagus neišspjaunate, o nuryjate... Žodžiu, blogai. Antra, taip pat padidėja rizika atsirasti paronichijai (pūlinis nago rantelių uždegimas), huffingtonpost.com tvirtina dermatologė Rochelle Torgerson. Kuo daugiau atvirų, pažeistų vietų jūsų odoje, tuo didesnė infekcijų rizika.
daugiau
Jautri zona: 10 svarbiausių klausimų apie paakių odąNegalite pakęsti po akimis atsiradusių maišelių ir svarstote, kodėl taip nepasisekė būtent jums? Gali būti, kad paakiai patamsėjo ir suglebo dėl netinkamos mitybos arba prasto miego režimo. Pateikiame jums svarbiausius klausimus apie paakių priežiūrą.

1. Ar tiesa, kad paakių oda labai jautri ir plona?
Tiesa. Itin švelni, neigiamam aplinkos poveikiui neatspari plonytė paakių oda maždaug tris keturis kartus plonesnė nei kitų kūno dalių. Be to, labai sausa – joje mažai riebalų liaukų. Štai kodėl ją būtina tinkamai prižiūrėti, antraip su metais vis labiau glebs ir raukšlėsis. Nereikia pamiršti, kad oda aplink akis smarkiai juda: vien sumirksime per dieną daugiau nei 10 tūkstančių kartų. O jei dar esate labai emocionali, nuolat juokiatės ar baratės, odai aplink akis tenka dar didesnis krūvis. 

daugiau
Ką būtina žinoti apie šiuolaikines natūralias plaukų priežiūros priemonesRyškėjant globalioms ekologijos ir klimato atšilimo problemoms, ilgai dirbę mokslininkai džiaugiasi atradę naujas formules, ingredientus, kurių vartojimas natūralių bei saugių plaukų priežiūros priemonių gamyboje užtikrina maksimalų rezultatą, ne prastesnį, o kartais net ir geresnį nei naudojant chemines priemones. Plaukų priežiūra – neatsiejama šiuolaikinio žmogaus higienos dalis. Norint tinkamai juos prižiūrėti, būtina pasirinkti kokybiškas plaukų priežiūros priemonės.
daugiau
Pasigaminkite pačios: 5 odą puoselėjantys šveitikliai veiduiKas gi geriau už natūralias priemones galėtų puoselėti jūsų veido odą? Jei norite būti gražios, tam visiškai nereikia išleisti krūvas pinigų būtinoms kosmetikos priemonėms, užtenka apsilankyti savo virtuvėje ir pasigaminti šveitiklį veidui namuose. Natūralūs šveitikliai ne tik pašalins negyvas odos ląsteles, suteikdami jai sveiką spindesį, bet ir puikiai tiks kaip skanus užkandis po vakarienės. Siūlome jums išbandyti keletą receptų.
daugiau
Dveji metai be šampūno: ar ryžtumėtės tokiam eksperimentui dėl gražesnių plaukų?Ar šampūno atsisakymas yra išeitis pagerinti plaukų būklę? Natūralaus grožio ir aplinkos apsaugos šalininkai pasisako prieš šampūnų naudojimą. Visi esame apsėsti rūpinimosi savo kūnu ir plaukais. Amerikiečių investicinės bankininkystės organizacija „Goldman Sachs“ skaičiuoja, jog plaukų priežiūros priemonių industrija yra verta 38 mlrd. dolerių ir vis auga – kasmet net iki 7 proc. Žmonės dėl savo grožio yra linkę išleisti didžiausias sumas pinigų. Vis dėlto tie, kurie yra nusistatę prieš priemones plaukams, teigia, jog šampūno ir kitų plaukų priežiūros priemonių reikėtų atsisakyti visiems laikams, rašo telegraph.co.uk.
daugiau
Maisto produktai, apsaugantys odą nuo žalingo saulės poveikioTikrai ne kartą esate girdėję, kad prieš einant mėgautis saulės voniomis patartina odą pasitepti nuo kenksmingų saulės spindulių apsaugančiu kremu. Specialistai tikina, kad vasarą šis įprotis turėtų būti toks pats įprastas, kaip dantų valymasis kiekvieną rytą, mat odą apsaugoti nuo saulės reikia net ir trumpam išbėgus į lauką. Papildomą apsaugą savo odai galite suteikti ir valgydami tam tikrus maisto produktus, kurie nors ir nepakeis apsauginių kremų funkcijos, tačiau padės kur kas efektyviau apsisaugoti nuo kenksmingų ultravioletinių spindulių. Portalas beautyhigh.com pateikia produktus, kuriais šią vasarą derėtų papildyti savo racioną ir kurių prieš einant į paplūdimį geriau nevartoti.
daugiau
631 - 640 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos