vaistai.lt
Strazdanos ir pigmentinės dėmės. Kaip jų atsikratyti?Strazdanos ir pigmentinės dėmės dažniausiai išryškėja vasarą, kai po atostogų pajūryje ar šiltuosiuose kraštuose oda, paveikta ultravioletinių saulės spindulių, sukaupia daugiau nei įprasta melanino. Daugeliui moterų tai yra tikra grožio problema. Tad kaip atsikratyti šios bėdos ar bent sušvelninti ją?

► Kantrybės ir kruopštumo! 
Siekiant išvengti strazdanų ir pigmentinių dėmių, būtina itin kruopšti ir ilgalaikė odos priežiūra. Svarbiausia – nuolat ir be pertrūkių rūpintis tokia oda. Vasaros pabaiga ar ankstyvas ruduo – pats tinkamiausias laikas balinti strazdanas ir pigmentines dėmes. Kita vertus, ne mažiau svarbu žinoti priežastis, kodėl oda kenčia nuo hiperpigmentacijos.

daugiau
Vasaros kosmetinė. Ką joje naudinga turėti?Masačusetso (JAV) valstijos mokslininkai apskaičiavo, kad reguliariai naudojant kosmetiką, per metus į moters organizmą įsiskverbia daugiau kaip 3 kg cheminių medžiagų. Šį faktą įvertinusi kaip rimtą pavojų sveikatai, užuot toliau iš parduotuvių lentynų šlavusi odos ir plaukų priežiūros preparatus, apsiribokite keliomis priemonėmis, naudingiausiomis vasarą.Baiminatės, kad, apribojus kosmetikos kiekį, nukentės jūsų odos ir plaukų išvaizda? Meskite tokią mintį iš galvos. Kaip teigia Floridoje (JAV) įsteigtos natūralią kosmetiką gaminančios bendrovės Aubrey Organics atstovas Selçukas Mumcu, „gausiai naudoti cheminių medžiagų pripildytas odos priežiūros priemones nėra gerai. Jos slopina natūralias odos funkcijas, dėl to ilgainiui jų reikia vis daugiau. Kūno priežiūrai pasirinkus natūralią augalinę kosmetiką, odos funkcijos po truputį atsistato. Tokių grožio priemonių pakanka visai nedaug. Pagalvojote, kad brukame ekologišką kosmetiką? Tikrai ne. Jūsų valia rinktis, kuo gražintis. Tačiau vasarinę kosmetinę papildyti mūsų siūlomomis odos ir plaukų priežiūros priemonėmis verta“.
daugiau
Naujas grožio iššūkis – maišeliai po akimisPaburkę paakiai – kiekvienos moters siaubas. Juos dailiosios lyties atstovės stengiasi kaip įmanydamos nuslėpti.

Pavargusias akis lepiname agurkų griežinėliais, ledukais ar išleidžiame kosmines pinigų sumas grožio salonuose, bet rezultatas ne visada nudžiugina. Tačiau nenusiminkite! Tarkime, Korėjoje su savo akių maišeliais galėtumėte tapti... grožio etalonu. Tiksliau kalbant, korėjietės skuba pas grožio specialistus, kad jų akis papuoštų... maišeliai.

daugiau
Norite atrodyti jauniau? 4 grožio receptai su alyvuogių aliejumiNe veltui alyvuogių aliejus toks populiarus ir vertinamas visame pasaulyje. „Skystu auksu“ vadinamas jis savyje slepia jaunystės eliksyro paslaptį ir begalę naudingų savybių. Oda taps minkšta ir švelni, smulkios raukšlelės pranyks akimirksniu, plaukai švytės, o akys žibės...Išbandykime!

► Drėkinamoji veido procedūra
Pašildykite nedidelį kiekį alyvuogių aliejaus karšto vandens vonelėje. Suvilgykite jame vatos diskelį ir švelniai valykite veido odą, kaklą, iškirptės sritį, pečius. Po kelių minučių aliejaus perteklių nuvalykite popierine servetėle ir nuplaukite drungnu vandeniu.

daugiau
Kaukės su želatina. Žaibiška odos reabilitacija!Nuo gausių saulės vonių ar įtempto gyvenimo būdo veido oda prarado elastingumą ir natūralų švytėjimą? Išbandykite gaivinamąją želatinos kaukę!

Želatina tinka įvairiausių tipų odai ir bet kokio amžiaus moterims. Tikinama, kad ji puikiai veikia veido odą, jaunina ją, skaistina, padeda atsinaujinti, pagerina spalvą ir būklę, suteikia elastingumo bei stangrumo. Be to, smulkios raukšlelės sumažėja ar netgi išnyksta lyg mostelėjus burtininko lazdele.  

 

daugiau

Ausų plastinės operacijos. Ką apie jas reikėtų žinoti kiekvienam?Ausų plastinių operacijų metu metu pašalinami ne tik įgimti ar įgyti ausų defektai, bet labai dažnai ir psichologiniai kompleksai. Šios operacijos metu yra parenkama pacientui tinkama ausies forma, jei operuojama viena ausis - atstatoma simetrija. Šiuo metu ausų plastinių operacijų atliekama itin daug. Šią tendenciją įtakoja ne tik mokslo ir medicinos laimėjimai, technologinė pažanga, leidžianti tokias operacijas atlikti saugiai, greitai ir efektyviai. Ne mažiau lemiamas veiksnys yra „šiuolaikėjantis ir globalėjantis“ žmogus, kuris nenori gyventi, dirbti nuolatinio diskomforto sąlygomis, stengiasi atsikratyti su išvaizda susijusių kompleksų.

daugiau
Gražių plaukų paslaptys blondinėms ir brunetėmsMažai yra moterų, kurios patenkintos prigimtine plaukų spalva – daugelis geriau jaučiasi su spalvintomis garbanomis. Kad dažyti plaukai puikiai atrodytų, reikia įdėti nemažai pastangų.

PATARIMAI BLONDINĖMS
 
Platininei plaukų spalvai – TAIP!
 
Nors cheminiai plaukų dažai vertinami kaip sveikatai pavojingi chemikalai, daugelis lietuvių neatsisako svajonės iš pilkų pelyčių virsti žavingomis platininėmis blondinėmis. Jų valia – svarbu, kad išbalinti plaukai nestyrotų lyg šiaudai ir neatrodytų vulgariai. Platininė plaukų spalva ne mažiau madinga nei balzgano lino.    

daugiau
Lūpų mankštaNuobodžiaujate, keliaujate automobiliu ar vartotės ant pievutės kokioje kaimo sodyboje? Šį poilsio laiką galite išnaudoti labai produktyviai – įvairioms grožio procedūroms. Pavyzdžiui, lūpų mankštai. Kuo dažniau darysite šią mankštą, tuo lūpos bus putlesnės, „sultingesnės“, įgaus sveiką rausvą atspalvį.
 
Kaip mankštinti lūpas 
♦ Atkiškite lūpas į priekį, ties jų viduriu prispauskite rodomąjį pirštą. Įtempkite lūpas, tarsi norėdama pabučiuoti mylimą žmogų, o pirštu šiam judesiui priešinkitės. Po 5 sekundžių lūpas atpalaiduokite. Kartokite 10–12 kartų.
daugiau
Deginamės namie: kaukės, suteikiančios įdegio efektąNatūralios saulės mums ši lietuviška vasara tikrai negaili, tačiau ką daryti, jei neturime laiko ja mėgautis? O džiaugtis gražiai rusva oda norime visos! Ne paslaptis, kad apie soliarumus galima išgirsti pačių įvairiausių ir toli gražu ne visada teigiamų nuomonių. Taigi, belieka išbandyti paprasčiausius liaudiškus būdus, kurie turėtų padėti odai atrodyti dailiai, it nubučiuotai saulės!
 
► Išbandykite kavą, kakavą ir juodąją arbatą, t.y., išsivirkite mėgstamo gėrimo ir atvėsinusios juo plaukite veidą ryte ir vakare. Ši procedūra tonizuoja, skaistina, lygina veido odą, suteikia norimą atspalvį. Kavos tirščiais galite šveisti kūną – tai ir celiulito prevencija, ir lygesnė, stangresnė kūno oda bei dailesnė spalva. Galite išbandyti iš šių gėrimų užsišaldyti ledukus ir rytais jais valyti veidą: tai puikiai jus prabudins iš miegos, o oda gaus dvigubą naudą – ledukai puikiai stangrina odą ir padeda išvengti pirmųjų raukšlių.
daugiau
Naujasis jaunystės eliksyras – sraigės!Pasirodo, to naujiena nepavadinsi, mat rinkoje jau kurį laiką prekiaujama sraigių grožio produktais, skirtais amžiams sustingdyti jaunystę... Tačiau ar tai iš tiesų veiksminga? Po lietaus pasivaikščioti išėjusias sraiges geriau įvertinkite tinkamai ir nė nebandykite išmesti iš savo daržo! Jūs galite jas panaudoti ir kosmetiniams tikslams, t.y., leisti joms maloniai pašliaužioti po... jūsų veido odą.  Būtent tokią paslaugą siūlo Japonijos grožio salonai. Jeigu nežinojote, priminsime, kad sraigių gleivės išsiskiria stebuklingomis ypatybėmis: jose yra hialurono rūgšties (pastaroji medžiaga vertinama kaip itin naudinga odai – ją atjaunina, drėkina, suteikia spindesio), baltymų bei visagalių antioksidantų.
daugiau
661 - 670 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos