vaistai.lt
4 mitai apie celiulitąIšvengti jo gerokai lengviau nei panaikinti apelsino žievelę primenantį sluoksnį. Ką daryti, kai vasara ant nosies, o išvaizda nedžiugina? Pirmiausia – kuo greičiau keisti gyvenimo būdą. Aišku, tai nelengva, užtat veiksminga.

Mitai apie celiulitą
1. Celiulitas – storulių bėda. Ne. Iš tikrųjų jis gresia įvairaus sudėjimo moterims, net ir ypač lieknoms. Tai vertėtų prisiminti ir norinčioms žaibiškai sulieknėti: tokiu atveju celiulito rizika padidėja daugybę kartų.

daugiau
3 jauninamosios paakių kaukėsPirmosios raukšlės paakiuose išryškėja gana anksti ir, bėgant metams, jų vis daugėja. Esmė ta, kad šioje veido srityje veido oda itin jautri ir plona. Dargi pridėkime veido mimikas, pamirštamą apsaugą nuo saulės spindulių, žalingus įpročius, stresą, netaisyklingą mitybą, vitamino E trūkumą, nuolat naudojamas makiažo priemones ir štai – veido grožis pradeda blėsti... Žinoma, jei neskiriame tam dėmesio. 
daugiau
Didžiosios veido priežiūros klaidosVisos norime tobulos veido odos, bet ne visos žinome, kaip tinkamai ja pasirūpinti. Pradžių pradžiai derėtų bent jau išmokti vengti kai kurių klaidų. Jūsų dėmesiui, grožio klaidų, kurias daro daugybė moterų, devynetukas.
 
1. Naudojate toniką vietoj pienelio 
Kaip žinia, toniko paskirtis – atgaivinti, nuraminti ir sudrėkinti odą prieš tepantis dieniniu ar naktiniu kremu. Tačiau prieš tai veidas turi būti kruopščiai nuvalytas kosmetiniu pieneliu arba nupraustas odos tipui tinkančiu prausikliu, kad neliktų jokių per dieną ar naktį ant odos susikaupusių nešvarumų ir riebalų (tonikas nepašalina jų).
 
daugiau

Vitos Jakutienės mama klinikoje ,,Grožio pasaulis“ atjaunėjo dešimčia metųNeseniai žiniasklaidą apskriejo žinia, kad grupės ,,Naujosios pupytės” narės Vitos Jakutienės mama Jūratė Piliadytė, paskatinta dukros, pasiryžo grožio pokyčiams. Šiandien žavi moteris švyti iš laimės. ,,Atrodau it keturiasdešimtmetė, nors greitai švęsiu 50-ąjį gimtadienį“ – džiūgauja moteris. V. Jakutienės mama apsilankė Kauno klinikoje ,,Grožio pasaulis“, kuri itin mėgstama ne tik grupės ,,Naujosios pupytės” merginų, bet ir kitų Lietuvos įžymybių. Ponią Jūratę jau kurį laiką neramino veido senėjimo problema, kurią ji sunkiai paslėpdavo net ir brangių kosmetinių priemonių pagalba. Tačiau daugiausiai nepatogumų moteriai kėlė užkritę vokai, dėl ko buvo sunku skaityti, dirbti kompiuteriu, žiūrėti televizorių.

daugiau
Puikios kavos kaukės plaukamsRetas atsisako rytinio kavos puodelio – ji mums suteikia energijos dienos darbams. Pasirodo, plaukams kava irgi į naudą. Jos tirščiai dažnai naudojami kūno odai šveisti, bet tik nedaugelis žino, kad plaukams puoselėti irgi tinka kava. Tai ypač vertėtų priminti vyrams, kurių plaukai viršugalvyje jau ėmė retėti. Nereikia laukti, kol tai nutiks. Mokslininkai nustatė, kad kava – puiki priemonė plaukams išsaugoti. Tik reikia pabrėžti, jog kava, iš kurios gaminsite kaukę, nebūtų pati prasčiausia ir be priemaišų. Tokios kaukės tinka įvairių tipų plaukams, išskyrus labai šviesius. Visiems kitiems, norintiems turėti vešlesnius plaukus, tikrai verta pabandyti.
daugiau
Tai madinga: manikiūras pagal fengšuiĮ savo gyvenimą įtraukti senovės kinų filosofiją fengšui darbe, namuose ar asmeniniame gyvenime jau seniai populiaru. Na, o pastaruoju metu vis labiau populiarėja ir fengšui manikiūras. Tarkime, tradiciškai egzistuoja penkios stichijos: ugnis, vanduo, medis, žemė ir metalas. Pasitelkdamos būtent jas, galite pasidaryti dailų, sėkmę ir harmoniją pritraukiantį manikiūrą. Taigi tereikia išsiaiškinti, kuriai stichijai jūs priklausote. Ugnis laikoma galinga ir aistringa stichija, todėl jos atstovai yra aktyvūs ir iš gyvenimo semia viską, kas geriausia. Tačiau jie moka sukelti ir aplinkinių pyktį bei agresiją. Šiai stichijai bene tinkamiausi aštrios formos, smailėjantys nagai, bet jie neturėtų atrodyti lyg durklai.
daugiau
Pasidarykime pačios: varškės kaukės nuostabiam odos švytėjimuiVarškė dažnai puikuojasi beveik ant kiekvieno mūsų stalo. Beje, ji tinka ne tik skaniems valgiams gaminti. Jau nuo seniausių laikų šis produktas apdainuojamas ir mėgstamas visų, kurie propaguoja sveiką mitybą. Varškė gali būti riebi, pusiau riebi ar visai liesa, turi vitaminų А, В, D, С, aminorūgščių, baltymų, angliavandenių, riebalų, fermentų, kalcio, magnio, geležies, fosforo ir kitų naudingųjų medžiagų. Nenuostabu, kad ilgainiui gerosios varškės savybės pradėtos taikyti ir kosmetikoje. Tarkime, varškės kaukės puikiai tinka įvairių tipų odai, padeda išsaugoti jaunystę ir odos grožį. Taigi šiandien jūsų dėmesiui gardžios varškės gydomosios galios!
daugiau

Lieknėjimo programos klinikoje ,,Grožio pasaulis“Lieknėjant labai svarbu pasirinkti metodus, kurie ne tik padėtų ištirpdyti nepageidaujamus kilogramus, bet ir nepakenktų sveikatai. Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikoje ,,Grožio pasaulis“ patyrusi kūno priežiūros specialistė kiekvienam klientui individualiai sudaro lieknėjimo programas, į kurias įtraukiamos kelios labiausiai tinkančios kūno formų korekcijos ir celiulito gydymo procedūros:

daugiau
Pasidarykime pačios: 7 būdai, paspartinti plaukų augimąKartais, kad ir ką darytume, plaukai, atrodo, visai neauga. Ir pas kirpėją vaikštome, ir galiukus kerpame, ir kaukėmis lepiname... Teigiama, kad plaukai neauga dėl kelių pagrindinių priežasčių: tai gali būti užprogramuota genetiškai, pamirštama jiems skirti pakankamai kruopštaus dėmesio arba trūksta tam tikrų vitaminų ir mikroelementų. Siūlome išbandyti septynias plaukų kaukes, kurios stimuliuoja plaukų augimą, maitina juos ir padeda įveikti anksčiau minėtas problemas.
daugiau
Savaitės grožio programa: kasdien užtruksite tik pusvalandįIšsaugoti jaunatvišką išvaizdą visai nesunku – tam reikia tik šiek laiko kasdien. Sakysite, kad vis pritrūksta jo? Tuomet jums praverstų grožio programa. Tereikės kasdien skirti vos pusvalandį kuriai nors kūno daliai palepinti. Tiek tikriausiai savo dienotvarkėje gali rasti kiekviena... Išbandykite!
daugiau
681 - 690 iš 801 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos