vaistai.lt
Kaip išsirinkti priemones pažeistiems plaukams?Kasdien mūsų plaukai patiria daugybę iššūkių. Žvarbus vėjas, saulė, džiovinimas ir net šukavimas neigiamai veikia plauko paviršių, todėl laikui bėgant jis silpnėja. Ilgainiui tai lemia ir pastebimas plaukų problemas, tokias kaip lūžinėjantys ir skilinėjantys galiukai, padidėjęs vėlimasis ir kitas. Pasak, „Dove“ plaukų priežiūros produktų vadovės MaritSoha, šias problemas spręsti galime pasirinkdami tinkamas priemones, vis tik tai ne visuomet taip lengva.
daugiau
Pasidarykime pačios: pavasariu dvelkiantys muiliukaiReceptų, kaip pasigaminti muilą savomis rankomis, gyva galybė, belieka tik rinktis ir,, pasiraitojus rankoves namus užpildyti nuostabiausiais aromatais... Kadangi artėja ir pavasarinių švenčių bumas, verta pagalvoti apie smagias dovanėles, kurias įteiksite artimiesiems. Muiliukai tikrai bus puikus pasirinkimas, nes, gamindamos juos, galite sudėti gražiausius linkėjimus, meilę ir šilumą.
daugiau
Nepagražinta realybė: žvaigždžių dietų „stebuklai“Žiūrėdamos į žymių moterų nepriekaištingas kūno formas, slapčia nurijame balto pavydo seilę. Kaip joms tai pavyksta? Pasak pramogų pasaulio atstovių, viena iš dailios figūros paslapčių – griežtos dietos. Taip, tai labai veiksminga, tačiau už šio grožio šydo slypi kita – tamsioji – žvaigždžių dietų pusė. Pramogų pasaulio garsenybės – vieši asmenys. Šlovė, pripažinimas, pagyros, apdovanojimai, milijoninės sutartys, aibė reklamų, fotosesijų pasiūlymų... Argi tai neprimena pasakos, vienos jūsų (gal ir ne visų, bet tikrai daugumos) slaptų svajonių? Iš tiesų toks gyvenimas – nepavydėtinas. Sutikite, sunku žymiam žmogui visą laiką elgtis ne tik pavyzdingai, bet ir būti nepriekaištingų kūno formų, kai jį kone visą parą pro savo fotoobjektyvus tikrąja šio žodžio prasme seka įkyrūs ir, atrodo, niekad nepailstantys paparacai.
daugiau
Hipoalerginė kosmetika saugesnė?Mokslininkai prognozuoja, kad iki 2020-ųjų net iki 90 proc. pasaulio žmonių gali tapti maisto produktų, buitinių valiklių, kosmetikos priemonių ir kitų aplinkos veiksnių sukeltos alergijos aukomis. Taigi – kuo daugiau naudojame įvairios chemijos, tuo labiau didėja rizika. Ypač daug įvairių chemikalų šiuolaikinių moterų organizmas gauna iš kosmetikos. Pamėginkite paskaičiuoti, kiek namuose turite visokiausių grožio priemonių: pradedant kasdieniu šampūnu ir baigiant...
daugiau
Pasigaminkime pačios: kvapus lūpų blizgisKasdien lūpas gražiname lūpų dažais, blizgiais, lepiname jas balzamais. O ar žinote, kad per visą gyvenimą moteris suvalgo ne vieną kilogramą lūpų dažų? Skamba gana šiurpokai, turint omenyje, kad jų sudėtis dažniausiai nėra viliojanti... Ką galime padaryti? Spalvoto lūpų blizgio pasigaminkime pačios! Jis išties malonus naudoti ir, svarbiausia, tausoja lūpas bei sveikatą.
daugiau
Mažiname pagurklį: masažo pamokėlėKartais dvigubas pagurklis kamuoja net visai lieknas moteris ir merginas, tad suversti visos kaltės svoriui negalime. Dažnai tam įtakos turi tiesiog silpnėjantis raumenų tonusas. Bėgant metams oda, deja, nestangrėja... Dailiau atrodyti gali padėti paprastas masažas, stiprinantis pagurklio, kaklo raumenis ir pagražinantis veido formą. Jis gerina kraujotaką, tad po to tikrai pastebėsite, kad oda tapo gražesnės spalvos. Be to, masažas skatina ląstelių atsinaujinimą.
daugiau
Ar jūsų odai trūksta deguonies?Jeigu jus, koja kojon su pažanga žengiančią naujojo šimtmečio atstovę, kas nors nukeltų bent keletą amžių į praeitį, veikiausiai kaip reikiant susisuktų galva. Ne nuo įspūdžių ar netikėtumo, o nuo... deguonies pertekliaus. Kokie negeri dalykai nutinka jūsų odai, kai jo trūksta, netrukus ir sužinosite.
daugiau
Pasidarykime pačios: grožį puoselėkime... bananais!Valgyti šiuos vaisius ne tik skanu. Bananai yra puiki priemonė grožiui puoselėti! Ir dar natūrali! Taigi siūlome išbandyti...

1. Šerpetojančiai rankų odai galite pasidaryti nuoviro vonelę. Smulkiai supjaustykite 100 g bananų žievės ir užvirkite santykiu 1 (žievelės) : 3 (vandens). Palikite gautą nuovirą kelioms valandoms pastovėti, o vėliau nukoškite ir prauskitės. Tinka viso kūno odai.

daugiau
Slenka plaukai. Ką daryti?Kai šukuoji plaukus ir saujos jų lieka ant šepečio, toks vaizdelis nedžiugina nė vienos iš mūsų. Po žiemos ši problema neretai gerokai paaštrėja. Užtat ir siūlome pasikalbėti apie tai, kodėl slenka plaukai ir kaip šios problemos atsikratyti ar bent sušvelninti ją... Niujorko plaukų persodinimo klinikos mokslininkai nustatė, kad šių laikų moterims smarkų plaukų slinkimą dažniausiai sukelia tokios priežastys: nuolat patiriamas stresas, dėl kurio organizme padaugėja vyriškojo hormono testosterono; paveldimumas (itin dažnai lemia plaukų slinkimą vyresnėms nei 40 metų moterims); įvairios lėtinės ligos (mažakraujystė, skydliaukės, infekcinės, odos, jungiamojo audinio ligos); cheminėmis medžiagomis užteršta plaukų kosmetika ir netaisyklingas šukuosenų formavimas (stipriai pinamos kasos, rišamos uodegos, plaukai tiesinami ar garbanojami specialiais prietaisais); fiziologiniai hormonų apykaitos pokyčiai, susiję su gimdymu, menopauze ir pan.
daugiau
Putlesnės lūpos – be skalpelioSultingos, lyg prinokusios uogos lūpos... Argi ne to trokšta daugelis moterų? Metai bėga, grožio idealai keičiasi, tačiau dailios lūpos neužleidžia savo pozicijų. Tai paliudytų ir plastinės chirurgijos specialistai, ir, deja, ne tokie jau vykę eksperimentai. Lūpos plonėti ir prarasti formą pradeda dėl įvairiausių priežasčių ir, žinoma, gyvenimo būdo: mažėja kolageno gamyba, kaitina saulė, o jeigu dar rūkote... Taigi, kaip bėgant amžiui išsaugoti dailias ir putlias lūpas?
daugiau
701 - 710 iš 799 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79 80  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos