vaistai.lt
Kvepalai. Sintetiniai ar natūralūs?Į parfumerijos rinką sparčiai kelią skinasi natūralūs kvepalai. Taigi atėjo laikas pasvarstyti, kokiais kvepalais – sintetiniais ar augalinės kilmės – geriau kvepintis. Daugelis mūsų esame įpratusios mėgautis šiuolaikinių parfumerių sukurtomis sintetinėmis kvapiosiomis kompozicijomis, tad į natūralius kvepalus žiūrime labai atsargiai. Greičiausiai dėl to, kad augalinės kilmės aromatai mūsų nosims pasirodo pernelyg paprasti ar, priešingai, labai sudėtingi. Natūralių kvepalų nemažai žmonių šalinasi ir dėl kitų dalykų: subtilus jų aromatas gaubia vos kelias valandas ir juntamas nedideliu atstumu. O sintetiniai kvepalai paskui pasikvepinusįjį ilgai palieka kvapų šleifą. Visgi augalinės kilmės aromatai populiarėja.
daugiau
Pasidarykime pačios: natūralūs ir kvapūs lūpų balzamaiAtšiauriomis žiemos dienomis, labiausiai kenčia mūsų lūpos. Jas nuolatos gairina ir kankina vėjas, lietus, sniegas, šaltis, temperatūrų kaita... Lūpoms pradėjus šerpetoti ir skilinėti, dažniausiai į pagalbą skubame pasitelkti kosmetikos parduotuvėse siūlomas lūpų priežiūros priemones. O juk visai nesunku pačioms pasidaryti sveiką, natūralų ir ekologišką lūpų balzamą. Štai jums keli receptai. Išmėginkite!
daugiau
Pasigaminkime pačios: kūno šveitikliaiŠvelni lyg aksomas, gyvybinga oda... Kaip tokią turėti? Visai nesudėtinga! Natūralūs kūno šveitikliai padeda pašalinti nešvarumus, negyvas kūno ląsteles, drėkina ir maitina odą. Tad verta sugaišti šiek tiek laiko ir palepinti savo odą rankų darbo kūno šveitikliais. Vos porą minučių ir rezultatas – nuostabus!
daugiau
Kaip sustangrinti odą be jokių operacijųGrąžinti odai elastingumą padeda tinkamai parinktos kosmetikos priemonės. Tačiau vien kremo nepakanka. Jo stangrinamąjį poveikį verta sustiprinti masažais ir voniomis, juolab kad visa tai galima pasidaryti ir namuose. Šaltasis sezonas – patogus metas pasirūpinti viso kūno oda, atitaisant saulės ar soliariumo jai padarytą žalą. Įdegis, natūralus ar dirbtinis, leidžia pasijusti patrauklesnei. Ir, jei naudojame šveitiklį bei drėkinamuosius kremus, kurį laiką gali atrodyti, kad mūsų odai viskas kuo puikiausiai – ji lygi, gražaus atspalvio.
daugiau
Grožis ir pasitikėjimas savimi – tai susijęSakoma, kad atpažinti savimi pasitikinčią moterį nėra sunku. Ji visuomet pasitempusi, stilingai apsirengusi ir subtiliai pasidažiusi. Grožio ekspertė Jūratė Kurilienė sako, kad pasitikėjimas savimi pirmiausia kyla iš vidaus, tačiau jausdamosi gražios jį tik sustipriname. Štai keli grožio ekspertės patarimai, kaip atsipalaiduoti po sunkios dienos ir įkvėpti sau pasitikėjimo.
daugiau
Ką verta žinoti apie sausuosius šampūnus?Pasaulyje sausieji šampūnai jau seniai nėra naujiena, bet juos vis tiek galima pavadinti tam tikra egzotika. Moterys, dažniausiai įpratusios plaukų priežiūrai naudoti įprastas priemones, sugaišta nemažai laiko. Tačiau, pasirodo, galima ir kitaip: be vandens ir vos per kelias minutes puikuotis tvarkingais ir švariais plaukais.
daugiau
Natūralūs receptai krūtinės odai stangrintiKrūtinės bei iškirptės oda labai jautri, plona ir gležna. Nieko nuostabaus, kad ima greitai vysti. Kad drąsiai galėtumėte dėvėti palaidines atvira iškirpte, neprošal šios srities odą reguliariai prižiūrėti. Šįkart siūlome kelis visiškai paprastus, laiko patikrintus natūralius receptus.
daugiau
Pasidarykite pačios: 8 puikios kaukės plaukamsPalepinti plaukus galima ne tik pirktiniais šampūnais, kondicionieriais ir kaukėmis. Žvilgančiomis garbanomis grožėsitės ir pasitelkdamos jau seniai žinomas, tačiau užmirštas priemones. Kodėl gi pačioms nepabandžius pasidaryti maitinamosios kaukės ar plaukų balzamo? Juolab kad lietingi ir šalti orai sausina plaukus, jie ima veltis ir lūžinėti. Taigi – intensyvi jų priežiūra būtina.
daugiau
Grožio patarimai: kad paakiai neišduotų...Paakių oda yra be galo jautri, todėl ją labai veikia aplinkos ir sveikatos pokyčiai (stresas, nemiga, nuolatinis nuovargis, lėtinės ligos ir kt.). Kaip prižiūrėti paakių odą, kad atrodytume žvalios ir sveikos?

► Maišeliai po akimis
Maišeliai po akimis – dažnai paveldima problema. Visgi jų atsiradimas ir ryškumas gali priklausyti ir nuo patiriamo streso, miego trūkumo, blogos mitybos ir daugelio kitų priežasčių. Norėdama juos sumažinti, dėkite agurkų griežinėlių ar atšaldytų juodosios arbatos maišelių kompresus. Palaikykite apie 15 minučių.

daugiau
Ar medikamentai kenkia plaukams?Lūžinėjantys, sausi, trupantys plaukai nepuošia nė vienos moters. O jeigu krenta kuokštais – išvis bėda... Skiriate savo plaukams nemažai dėmesio, lepindamos specialiais šampūnais, kondicionieriais, kaukėmis ir vitaminais, tačiau rezultato nematyti? Dažniausiai tokiu atveju guodžiamasi, kad gamta pagailėjo gražių plaukų arba plaukų struktūra – netikusi... O vis dėlto, ar susimąstėte, kad gali būti ir kitokių priežasčių, kodėl jūsų plaukai silpni ir slenka? Pasirodo, plaukams gali kenkti ir vartojami medikamentai...
daugiau
741 - 750 iš 805 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79 80  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos