vaistai.lt
Natūralūs receptai krūtinės odai stangrintiKrūtinės bei iškirptės oda labai jautri, plona ir gležna. Nieko nuostabaus, kad ima greitai vysti. Kad drąsiai galėtumėte dėvėti palaidines atvira iškirpte, neprošal šios srities odą reguliariai prižiūrėti. Šįkart siūlome kelis visiškai paprastus, laiko patikrintus natūralius receptus.
daugiau
Pasidarykite pačios: 8 puikios kaukės plaukamsPalepinti plaukus galima ne tik pirktiniais šampūnais, kondicionieriais ir kaukėmis. Žvilgančiomis garbanomis grožėsitės ir pasitelkdamos jau seniai žinomas, tačiau užmirštas priemones. Kodėl gi pačioms nepabandžius pasidaryti maitinamosios kaukės ar plaukų balzamo? Juolab kad lietingi ir šalti orai sausina plaukus, jie ima veltis ir lūžinėti. Taigi – intensyvi jų priežiūra būtina.
daugiau
Grožio patarimai: kad paakiai neišduotų...Paakių oda yra be galo jautri, todėl ją labai veikia aplinkos ir sveikatos pokyčiai (stresas, nemiga, nuolatinis nuovargis, lėtinės ligos ir kt.). Kaip prižiūrėti paakių odą, kad atrodytume žvalios ir sveikos?

► Maišeliai po akimis
Maišeliai po akimis – dažnai paveldima problema. Visgi jų atsiradimas ir ryškumas gali priklausyti ir nuo patiriamo streso, miego trūkumo, blogos mitybos ir daugelio kitų priežasčių. Norėdama juos sumažinti, dėkite agurkų griežinėlių ar atšaldytų juodosios arbatos maišelių kompresus. Palaikykite apie 15 minučių.

daugiau
Ar medikamentai kenkia plaukams?Lūžinėjantys, sausi, trupantys plaukai nepuošia nė vienos moters. O jeigu krenta kuokštais – išvis bėda... Skiriate savo plaukams nemažai dėmesio, lepindamos specialiais šampūnais, kondicionieriais, kaukėmis ir vitaminais, tačiau rezultato nematyti? Dažniausiai tokiu atveju guodžiamasi, kad gamta pagailėjo gražių plaukų arba plaukų struktūra – netikusi... O vis dėlto, ar susimąstėte, kad gali būti ir kitokių priežasčių, kodėl jūsų plaukai silpni ir slenka? Pasirodo, plaukams gali kenkti ir vartojami medikamentai...
daugiau
Celiulitas: ar kuriami nauji vaistai įveiks šį moterų grožio priešą?Celiulitą mėgstama apibūdinti kaip odos pokyčius, panašius į apelsino žievelę. Taip pat kaip odos įdubimus ant šlaunų, užpakalio, apatinėje ar viršutinėje rankų dalyse. Tai didelė kosmetinė problema, priverčianti aibę jaunų ir vyresnių, apkūnių ir smulkaus sudėjimų moterų jaustis siaubingai, drovėtis savo kūno. Manoma, kad didesnio ar mažesnio laipsnio celiulitą turi 85 proc. lytiškai subrendusių moterų visame pasaulyje (pagal Avram, 2004; Rawlings, 2006). Vyrų populiacijoje šis grožio defektas yra gerokai retesnis ir dažniausiai susijęs su vyriškų hormonų disbalansu, konkrečiau – vyriškų hormonų trūkumu.
daugiau
Grožio paslaptys: natūrali grožio vaistinėlėPatikimi grožio gelbėtojai – ne tik egzotiškiausiais aromatais dvelkiantys kremai, losjonai bei kaukės. Kartais pirmieji į pagalbą atskuba produktai tiesiai nuo virtuvės lentynos ar iš šaldytuvo.

Kiaušinio baltymas. Iki standžių putų išplaktu kiaušinio baltymu ištepta jaunatviniais spuogais išberta oda (galima tepti ne tik spuoguotą veidą, bet ir nugarą, pečius, krūtinę) atsigauna. Kaukė laikoma 20 min., tada nuplaunama šiltu vandeniu. Kiaušinio baltymas sutraukia poras, šiek tiek sausina veidą, mažina spuogus, po jos oda atrodo lygesnė.

daugiau
Kremai pagal biologinį odos amžiųAnot specialistų, siekiant pristabdyti odos senėjimą, kremus geriausiai rinktis atsižvelgiant ne į jos būklę, o į biologinį amžių. Įdomiausia, kad moksliškai nustatyta, jog jis ne visada atitinka tikrąjį žmogaus amžių. Anot medicinos mokslininkų, biologinis amžius (gana tikslų biologinių metų skaičių galima sužinoti medicinos įstaigoje atlikus išsamius organizmo funkcijų tyrimus) parodo, kokia iš tikrųjų yra žmogaus organizmo būklė, t. y. kiek ji atitinka metus.
daugiau
SPA terminų žodynėlis. Ką verta žinoti?Kai į kūną ima skverbtis rudens žvarba, o į sielą kėsinasi slogutis, verta rasti laiko pasilepinti SPA malonumais. Kad išsirinktumėte tikrai tai, kas suteiktų maksimaliai naudos ir malonumo, verta žinoti vieną kitą SPA procedūrų pavadinimą.

Algoterapija
Sveikatą gerinančios ir kūną gražinančios procedūros atliekamos naudojant įvairiausių mineralų, jodo, aminorūgščių bei vitaminų turtingus jūrų ir okeanų dumblius bei purvą.

daugiau
10 aktualių klausimų apie rankų priežiūrąPermainingi orai, dargana ypač alina mūsų rankų odą. Taigi pats metas pasikalbėti apie tai, kaip ją puoselėti. Jūsų dėmesiui – keletas aktualiausių klausimų.

1. Ar tiesa, kad rankos išduoda moters amžių?
Rankos vadinamos vizitine moters kortele – pažvelgus į jas, dažnai paaiškėja sveikatos būklė, amžius, netgi gyvenimo būdas. Kuo geriau jas prižiūrėsite, tuo lėčiau jos sens.

daugiau
Mankšta... plaukamsFiziniai pratimai naudingi ne tik kūnui. Pasirodo, tam tikri judesiai, kurie stimuliuoja galvos kraujotaką, gerina ir plaukų būklę. Išbandykite!

Apšilimas
Pradėdama šią, kaip ir bet kokią kitą mankštą, pirmiausia turėtumėte apšilti. Tam tinka paprasčiausi judesiai: galite bėgti vietoje, pasilankstyti, pasitampyti.

daugiau
741 - 750 iš 799 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79 80  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos