vaistai.lt

Tyro vandens dieta – pati geriausiaVis daugiau mokslinių tyrimų bei studijų tvirtina, kad griežtos dietos sveikatai nenaudingos. Kai kurios apskritai labai žalingos. O štai vandens dieta tikrai niekam nepakenks. Ką derėtų žinoti apie šį lieknėjimo būdą?

  • Pirmasis ir bene svarbiausias dalykas – jei norite išsivalyti organizmą ir sėkmingai lieknėti, iš savo valgiaraščio išbraukite visus nenaudingus gėrimus. Jokių saldžių vaisvandenių ir kompotų, jokių energinių ir svaigiųjų gėrimų. Iš jų organizmui jokios naudos – tik tuščios kalorijos. Troškulį malšinti įpraskite paprastu vandeniu.
daugiau

Veidą atakuoja spuogai? Ką jie reiškia?Kodėl pas vienas spuogai pasirodo tik ant skruostų, kitos negali atsiginti jų smakro srityje, o štai trečios niekaip nepanaikina spuoguoto „grožio“, nuolat dygstančio ant kaktos. Pasirodo, į šiuos klausimus galima rasti atsakymus. Sakoma, kad spuogai tam tikrose vietose atsiranda neatsitiktinai. Jie gali byloti ir apie kitas sveikatos problemas. Aišku, galvoje turima ne vienas kitas atsitiktinis spuogelis, o kai bėrimai gausesni ir ilgai nenurimstantys arba yra linkę vis kartotis. Žinoma, veidą gali išberti ir dėl netinkamų kosmetikos priemonių ar nepakankamos priežiūros, pavyzdžiui, kai kasdien naudojate daug makiažo priemonių ir vakarais gerai nenusivalote.

daugiau
Grožio procedūros, kurias reikėtų atlikti rudenįBaigėsi vasaros atostogos, vaikai pradėjo lankyti mokyklas ir darželius, o mes patys įsisukome į kasdienių darbų virtinę, kuri rodos niekada nesibaigs. Šiuo be galo intensyviu laikotarpiu Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinika ,,Grožio pasaulis“ nori paraginti atrasti laiko ir sau. Rudenį oda imliausia grožio procedūroms, todėl atlikite specialias procedūras, padedančias greitai ir efektyviai panaikinti vasaros pėdsakus, išryškėjusius veide. Po individualiai parinkto procedūrų komplekso Jūs ir vėl džiaugsitės gražia, sveika oda ir su pakilia nuotaika pasitiksite jaukias Šventų Kalėdų ir Naujųjų Metų šventes.
daugiau
Klinikos ,,Grožio pasaulis“ Kalėdinių dovanų idėjosMielieji,
Artėja gražiausios ir jaukiausios metų šventės. Norime Jums palinkėti šventes sutikti brangiausių žmonių apsuptyje. Skirkite kuo daugiau dėmesio, šypsenų ir šiltų emocijų tiems, kuriuos mylite. Aplankykite bičiulius, kuriems per nesibaigiančius darbus neatradote laiko. Juk svarbiausia per Šventas Kalėdas – būti kartu.

Jūsų brangiausiems žmonėms parengėme ypatingas Kalėdinių dovanų idėjas!

daugiau
Probleminė oda – kaip jai padėti?Odos problemos kankina daugelį jaunų žmonių, todėl dažnai neįvertiname jų svarbos ir bandome sau padėti savarankiškai. Deja, tai ne visada geriausia išeitis. Norėdami džiaugtis sveika ir skaisčia oda, privalome kruopščiai ja rūpintis ir laiku kreiptis į specialistus, kurie padės atrasti tinkamiausią problemos sprendimą. „Odos problemos siejamos su paauglyste, nes kaip tik šiame amžiuje dėl organizme vykstančių hormonų pokyčių suaktyvėja odoje esančios riebalų liaukos. Kai kurie paaugliai džiaugiasi palyginti skaisčia oda, kitus kankina nuolat pasikartojantis odos bėrimas. Tam įtakos turi paveldimumas, genetiškai nulemtas odos tipas ir riebalų liaukų dydis, taip pat ir mityba bei kiti įpročiai“, – sakė  medicinos centro „Northway“ gydytoja dermatovenerologė Asta Dumbliauskienė. 
daugiau
Kaip tinkamai prižiūrėti vyrų veido odąSveikos gyvensenos ir  grožio žurnalai dalija patarimus, kaip išsaugoti dailią moterų figūrą, odą, puikią jų sveikatą ar savijautą. Ką čia slėpti, daugelis žurnalų skirti būtent moterims. Vyrų sveikata ir grožis kartais lieka nepelnytai užmiršti. Ir nors abiejų lyčių fiziologija, organų sistemų veikla iš dalies yra panaši, ne visi sveikos gyvensenos puoselėjimo metodai tinka abiem lytims. Tai galioja ir veido odos priežiūrai.
daugiau
Saulėti linkėjimai iš rožių šaliesGrįžę iš egzotiškų kelionių, parsivežame ne tik matytus tolimų kraštų vaizdus, gatvių šurmulį ar jūros ošimą, bet ir ko gero patį subtiliausią įspūdį – aromatą. Jei prisiminus pasivaikščiojimus siauromis Florencijos gatvelėmis dvelktelės šviežios espresso kvapas, o kartu su įspūdžiais iš Provanso atplevens levandų dvelksmas, tai rožių aromatas greičiausiai nuskraidins jus į saulėtąją rožių šalį – Bulgariją. Ir visai nesvarbu, kad galbūt niekada gyvenime ten nesate buvę. Tai vienas iš tų unikalių atvejų, kai to krašto aromatas gali būti geriau pažįstamas nei pati šalis...  Ir tuo nereikia stebėtis – jau daugybę amžių Bulgariją garsina kvapniųjų augalų, visų pirma rožių, laukai. Eteriniai aliejai, rožių ir kitų kvapiųjų augalų vanduo, kvepalai, natūrali kosmetika ir kitos grožio priemonės keliauja į įvairias pasaulio šalis. 
daugiau
Apie spalvotus kontaktinius lęšiusNorite pakeisti savo akių spalvą? Tai tikrai nėra problema. Šiais laikais, kai kiekvienas stengiasi atrodyti išskirtinai ir žavingai, spalvoti kontaktiniai lęšiai tampa vis populiaresnė stiliaus detalė. Kai kuriems asmenims jų akių spalva nepatinka, kitiems ji pabodo, treti tiesiog nori, kad akys būtų ryškesnės. Tačiau kai kurie mano, jog pakeisti akių spalvą gali tik tie asmenys, kuriems reikalinga regos korekcija. Spalvoti kontaktiniai lęšiai be dioptrijų tiks ir tiems asmenims, kurie neturi regėjimo problemų. Žinoma, verta įsiminti, jog spalvoti lęšiai reikalauja tokios pačios priežiūros kaip ir įprasti regėjimo korekcijai skirti kontaktiniai lęšiai. 
daugiau
Rožių aliejus bulgarams brangesnis nei auksasJei bulgaro paklaustumėte, ką svečias turėtų įsimesti į lagaminą grįždamas iš jo gimtosios šalies, šis nedvejodamas atrėžtų – rožių vandens. Nors produkcija iš rožių aliejaus nėra vien Bulgarijos pasididžiavimas, o ir pati gėlė kilusi ne iš šios Balkanų pusiasalio šalies, bulgarai lepią gėlę išdidžiai vadina savo „skystuoju auksu“.
daugiau
Naujieji Dr.Hauschka kūno prausikliaiDaug dėmesio skirdamos veido odos priežiūrai, nepamirškite ir tinkamai, švelniai bei kokybiškomis priemonėmis puoselėti viso kūno odą. Svarbu kiekvieną rytą pradėti rytiniu dušu – ne tik nuprausti, atgaivinti kūną, bet ir fantastiškais kvapais suteikti energijos visai dienai!
Dr. Hauschka pristato naujuosius kūno prausiklius su natūraliais eteriniais aliejais. Priemonės Jūsų kūną apglėbs šilko švelnumu ir kerinčiais aromatais bei įkvėps leistis į nepakartojamą kvapų kelionę.
daugiau
781 - 790 iš 800 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  71 72 73 74 75 76 77 78 79 80  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos