vaistai.lt

Raudonoji zona plečiasi: paveiktų šalių sąrašą papildė daugiau valstybių ir regionųAteinančią savaitę, nuo lapkričio 2 iki lapkričio 8 d. imtinai, remiantis naujuoju šviesoforo principu, raudonajai zonai priskiriamos dar trylika šalies savivaldybių: Prienų rajono, Rietavo, Šalčininkų rajono, Šiaulių miesto, Šilutės rajono, Tauragės rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Kauno rajono, Mažeikių rajono, Molėtų rajono, Palangos ir Panevėžio rajono savivaldybės.

daugiau

Raudonoji zona plečiasi: paveiktų šalių sąrašą papildė daugiau valstybių ir regionųNuo pirmadienio, lapkričio 2 d. įsigalioja naujas, pagal šviesoforo principą sudarytas paveiktų šalių sąrašas. Raudonojoje ir pilkojoje zonose, iš kurių atvykus privaloma izoliacija arba tyrimas dėl koronaviruso (COVID-19), atsidūrė dar daugiau Europos šalių ir regionų: Kipras, Estija, Vokietija, Švedija, visi Italijos regionai, Danijos Hovedstadeno (Hovedstaden) ir Šiaurės Jutlandijos (Nordjylland) regionai.


daugiau

Lietuvoje – 17453 koronaviruso atvejaiNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 17453 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Praėjusią parą registruoti 897 koronaviruso atvejaiNacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 897 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 328 iš jų registruoti  Kauno, 296 Vilniaus, 99 Klaipėdos, 42 Marijampolės, 39 Alytaus, 33 Panevėžio, 30 Šiaulių. Dar 15 atvejų registruota Tauragės, 13 Telšių apskrityse ir 2 Utenos apskrityse.


daugiau

Jaučiant koronavirusui būdingus simptomus gyventojai raginami likti namuoseAtsižvelgiant į nepalankią epidemiologinę situaciją Lietuvoje, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) ragina visus gyventojus būti sąmoningais ir likti namuose, jei yra jaučiami koronavirusui (COVID-19) būdingi simptomai. Esant galimybėms, gyventojai raginami dirbti iš namų.  

daugiau

Gyventojai kviečiami neskambinti į karštąją liniją dėl pakartotinio PGR testo, pasveikimui įrodyti jis nereikalingasSveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena, kad koronavirusu (COVID-19) užsikrėtusiems pacientams nebereikia atlikti pakartotinių koronaviruso testų PGR metodu. Praėjus numatytam izoliacijos laikotarpiui, pacientui nebekarščiuojant ir išnykus simptomams, užtenka šeimos gydytojo patvirtinimo, kad pacientas gali nebetęsti izoliacijos.

 

daugiau

SAM primena: kokiais būdais galima pasiekti mobilius punktusViešojoje erdvėje prasidėjus diskusijoms, kokiais būdais saugu vykti į mobilius punktus išsitirti dėl koronaviruso infekcijos (COVID-19), Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena galimybes ir ribojimus, akcentuodama, kad visais atvejais turi būti siekiama apsaugoti ne tik save, bet ir kitus.

daugiau

SAM primena apie neformalaus ugdymo veiklų keliamą rizikąSveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena, kad visoje šalyje nuo spalio 26 d. iki lapkričio 8 d. galioja neformalaus švietimo veiklų ribojimai. Dienos ar ilgesnio laikotarpio stovyklos, mokinių ekskursijos ir kitos edukacines programos turi būti vykdomos nuotoliniu būdu, atšauktos arba nukeltos vėlesniam laikui.

daugiau

Praėjusią parą registruoti 735 koronaviruso atvejaiNacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 735 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 181 iš jų registruotas Kauno, 129 Klaipėdos, 128 Vilniaus, 80 Šiaulių, 78 Telšių apskrityse. Dar 38 atvejai registruoti Tauragės 37 Panevėžio, 31 Marijampolės, 21 Alytaus ir 12 Utenos apskrityse.

daugiau

Lietuvoje – 13823 koronaviruso atvejaiNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 13823 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau
1731 - 1740 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  171 172 173 174 175 176 177 178 179 180  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos