vaistai.lt

Atnaujinti reikalavimai varžyboms, vyksiančioms nuo rugsėjo 1 d.Nuo rugsėjo 1 d. atvirose ir uždarose erdvėse organizuojamose aukšto meistriškumo sporto varžybose žiūrovų skaičius nėra ribojamas, jei organizatoriai užtikrina bilietų platinimą arba žiūrovų registravimą elektroniniu būdu. Jei organizatoriai to užtikrinti negali, varžybose leidžiama dalyvauti ne daugiau kaip 300 žiūrovų.

daugiau

Kovai su koronavirusu skirta virš 50 mln. eurų ES investicijųPagrindinėms šalies gydymo įstaigoms, kuriose gydomi koronavirusu (COVID-19) užsikrėtę žmonės ir kitoms įstaigoms, prisidedančioms prie koronaviruso pandemijos valdymo skirta daugiau kaip 50 mln. eurų Europos Sąjungos (ES) lėšų. Jos turi būti investuojamos į reikalingos papildomos medicininės įrangos, asmens apsaugos priemonių įsigijimą, sveikatos specialistų mokymus, kaip saugiai ir kokybiškai dirbti plintant šiai infekcijai.

 

daugiau

Lietuvoje – 36 koronavirusinės infekcijos atvejaiNacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 36 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 14 iš jų registruota Vilniaus, po 6 – Kauno, Utenos ir Panevėžio, dar 4 – Klaipėdos apskrityse.

daugiau

Lietuvoje – 2762 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 2762 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Dėl koronaviruso patirtų nuostolių šalies įstaigoms skirta virš 11 mln. EurSiekiant valdyti koronaviruso (COVID-19) infekcijos plitimą ir galimos antrosios bangos padarinius, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) kartu su Finansų ministerija padės šalies įstaigoms kompensuojant dalį susidariusių išlaidų, patirtų kovojant su šiuo klastingu virusu. Savivaldybių patirtoms išlaidoms padengti jau skirta daugiau nei 11 mln. eurų.

 

daugiau

Koronaviruso pandemijos valdymas: siekiama dar sparčiau keistis informacijaSveikatos apsaugos ministerija (SAM), siekdama dar operatyviau informuoti visuomenę apie svarbiausius sprendimus, susijusius su koronaviruso infekcijos pandemijos valdymu, prašo valstybės ir savivaldybių institucijų kasdien iki 21 val. specialiai sukurtu el. paštu ministeriją informuoti apie priimamus su korinaviruso valdymu susijusius sprendimus, kurie būtų aktualūs visos Lietuvos, konkretaus regiono ar savivaldybės gyventojams.


daugiau

Praėjusią parą koronavirusas patvirtintas 32 žmonėmsNacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 32 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. 17 iš jų registruota Vilniaus, po 4 – Kauno ir Panevėžio, po 3 – Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse. Be to, COVID-19 liga patvirtinta ir vienam Utenos apskrities gyventojui.

daugiau

Lietuvoje – 2726 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 2726 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Plečiantis židiniams įmonėse – NVSC mokymai, kaip valdyti grėsmesKoronaviruso infekcijos (COVID-19) prevencijos priemonės ir veiksmai, kurių būtina imtis nustačius susirgimą – dvi pagrindinės temos, apie kurias įmonėms, įstaigoms, organizacijoms skirtuose nuotoliniuose mokymuose, vyksiančiuose rugsėjo 2 d. 10 val., kalbės Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) specialistai.

daugiau

Parengtos rekomendacijos kandidatams lankantiems gyventojus namuoseSveikatos apsaugos ministerija (SAM), ruošdamasi artėjančių rinkimų periodui ir siekdama apsaugoti Lietuvos gyventojus nuo galimo koronaviruso plitimo, parengė rekomendacijas, kaip elgtis agitacijos laikotarpiu.


daugiau
1941 - 1950 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  191 192 193 194 195 196 197 198 199 200  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos