vaistai.lt

Intensyvesnis testavimas dėl koronaviruso – keturiose savivaldybėseVilniaus, Anykščių, Trakų ir Kretingos rajonų gyventojai liepos 13-19 dienomis bus intensyviau profilaktiškai tiriama dėl koronaviruso infekcijos. Šiose savivaldybėse fiksuojamas didesnis sergamumas šia infekcija nei kitose Lietuvos savivaldybėse.

daugiau

Lietuvoje – 1874 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1874 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Atnaujintas šalių, iš kurių galima ir draudžiama atvykti, sąrašasNuo liepos 13 dienos į Lietuvą negalės atvykti užsieniečiai, gyvenantys Švedijoje, Liuksemburge, Portugalijoje, Bulgarijoje ir Rumunijoje. Lietuvos piliečiams, grįžusiems iš šių šalių, bus privaloma 14 dienų izoliacija. Tai numatyta šiandien patvirtintame sveikatos apsaugos ministro įsakyme.

daugiau

Pradedamas seroepidemiologinis tyrimas: Lietuvos gyventojus kvies pasitikrinti greitaisiais testaisLietuvos sveikatos mokslų universitetas (LSMU) ir Vilniaus universitetas (VU) liepos 10 d. pradeda suaugusių Lietuvos gyventojų seroepidemiologinį tyrimą. Naudojant greituosius serologinius testus, šešiose tiriamose teritorijose bus siekiama nustatyti užsikrėtusiųjų bei persirgusiųjų koronavirusine infekcija skaičių, taip pat bus tiriama, kokia dalis šalies gyventojų persirgo SARS-CoV-2 infekcija to nežinodami arba su minimaliais klinikiniais simptomais.  

daugiau

Įvežtiniai koronaviruso atvejai į Lietuvą – iš visų žemynųĮvežtiniai COVID-19 atvejai Lietuvoje registruoti iš visų žemynų, išskyrus Antarktidą, kurioje atvejų nėra užfiksuota. Nuo šių metų vasario 28 d., kai mūsų šalyje buvo patvirtintas pirmasis koronaviruso atvejis, iki liepos 6 d. iš viso užregistruoti 362 įvežtiniai atvejai.

daugiau

Lietuvoje – 1861 koronavirusu užsikrėtęs žmogusNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1861 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejis. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1857 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1857 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Atvykusiems iš dar 7 šalių bus privaloma izoliacijaRumunija, Bulgarija, Mergelių salos, Seišeliai, Džibutis, San Marinas ir Svazilandas – naujos šalys, iš kurių grįžus bus privaloma 14 dienų izoliacija. Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), atsižvelgdama į Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro duomenis, atnaujino koronaviruso infekcijos (COVID-19) paveiktų šalių sąrašą.


daugiau

Lietuvoje – 1854 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1854 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Parengtos koronaviruso platinimo prevencijos rekomendacijos keliautojamsSveikatos apsaugos ministerija (SAM), atsižvelgdama į nepalankią koronaviruso infekcijos plitimo situaciją kai kuriose Pasaulio šalyse, ragina keliautojus imtis reikiamų atsargumo priemonių ir paisyti specialistų rekomendacijų.

daugiau
2091 - 2100 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  201 202 203 204 205 206 207 208 209 210  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos