vaistai.lt

Lietuvoje – 1844 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1844 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Atvykstantieji iš 58 labiausiai paveiktų valstybių privalės izoliuotisSveikatos apsaugos ministerija (SAM) atnaujino labiausiai koronaviruso infekcijos (COVID-19) paveiktų šalių sąrašą. Atvykstantiems iš jame nurodytų valstybių bus privaloma izoliacija. Sąrašas taikomas į Lietuvą grįžtantiems mūsų šalies gyventojams ir tiems užsieniečiams, kurie turi leidimą atvykti į Lietuvą.


daugiau

Į Lietuvą galės atvykti užsieniečiai iš 28 šaliųSveikatos apsaugos ministerija (SAM) atnaujino sąrašą valstybių, iš kurių nuo liepos 6 dienos užsieniečiai į Lietuvą galės atvykti be jokių apribojimų. Pablogėjus epidemiologinei situacijai Liuksemburge, šios šalies piliečiai ir teisėtai joje gyvenantys asmenys vėl nebus įleidžiami į Lietuvą.


daugiau

Keičiasi profilaktinio testavimo tvarka ir savivaldybių rizikos vertinimo kriterijaiĮvertinus Lietuvos epidemiologinę situaciją, profilaktiniai tyrimai koronavirusinei infekcijai (COVID-19) nustatyti bus atliekami pagal atnaujintą tvarką. Gydymo ir socialinės globos įstaigose per savaitę turės būti ištiriama nuo 2 iki 5 proc. visų darbuotojų, kai savivaldybė priskiriama mažos rizikos savivaldybėms...

 

daugiau

Lietuvoje – 1825 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1825 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1818 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1818 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Klaidinančios informacijos apie koronavirusą sumažėjo dvigubai, tačiau svarbu išlikti budriemsŠalies informacinę erdvę stebintys Lietuvos kariuomenės (LK) ekspertai atkreipia dėmesį, kad Lietuvai panaikinus karantiną ir suvaldžius pirmąją koronaviruso (COVID-19) bangą, pastarąjį mėnesį fiksuojama du kartus mažiau klaidinančios informacijos, susijusios su koronavirusu nei kovo ar balandžio mėnesiais.

 

daugiau

Gyventojai raginami stebėti situaciją užsienio šalyse ir atsargiai rinktis keliavimo kryptisPirmadienį neformaliame Vyriausybės pasitarime apžvelgus koronaviruso plitimo tendencijas Europoje, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) ragina gyventojus atkreipti dėmesį į sergamumo rodiklius užsienio šalyse ir atsargiai rinktis keliavimo kryptis.

 

daugiau

Nauja: guldant į ligoninę ne visada reikės atlikti tyrimą dėl koronavirusoSveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena, kad nuo liepos 1 d. įsigalioja nauja pacientų, guldomų į ligoninę planiniam gydymui, tyrimo dėl koronaviruso (COVID-19) tvarka. Nuo trečiadienio tyrimai bus atliekami ne visiems pacientams, kaip iki šiol, o tik tiems, kurie atitiks epidemiologinius ar klinikinius kriterijus dėl galimo užsikrėtimo koronavirusu

 

daugiau

Lietuvoje – 1817 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1817 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau
2101 - 2110 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos