vaistai.lt

Šią savaitę dėl koronaviruso intensyviau bus testuojami penkių savivaldybių gyventojaiVilniuje ir Vilniaus rajone, Širvintose, Šalčininkuose ir Radviliškyje sergamumas koronavirusine infekcija (COVID-19) yra didesnis nei likusiose šalies savivaldybėse. Tad visą savaitę, t. y. nuo birželio 29 d. iki liepos 5 d., jų gyventojai profilaktiškai bus testuojami intensyviau.

daugiau

Lietuvoje – 1816 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1816 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Į Lietuvą galės atvykti užsieniečiai iš 29 šalių, įskaitant ir Jungtinę KaralystęSveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia sąrašą valstybių, iš kurių nuo birželio 29 dienos užsieniečiai į Lietuvą galės atvykti be jokių apribojimų. Tiesa, atvykstantiems iš Jungtinės Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystės, Rumunijos, Bulgarijos ir Liuksemburgo bus rekomenduojama izoliuotis.


daugiau

Atvykstantieji iš 50 labiausiai paveiktų valstybių privalės izoliuotisSveikatos apsaugos ministerija (SAM) atnaujino labiausiai koronaviruso infekcijos (COVID-19) paveiktų šalių sąrašą, o atvykstantiems iš jų nuo pirmadienio bus privaloma izoliuotis.

daugiau

Gydantis gydytojas spręs, ar dėl koronaviruso testuoti į ligonines naujai guldomus pacientusNuo liepos 1 d., trečiadienio, naujai į ligonines planiniam gydymui guldomi pacientai dėl koronavirusinės infekcijos (COVID-19) bus tiriami kitaip. Tyrimas PGR metodu, t. y. imant tepinėlį iš nosiaryklės, turės būti atliktas, jei jį atlikti nurodys gydantis gydytojas, ir toje ligoninėje, kur žmogus bus gydomas.

 

daugiau

Lietuvoje – 1808 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1808 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Numeriu 1808 vasarą konsultacijos bus teikiamos trumpiauKoronaviruso infekcijos bangai Lietuvoje sparčiai slopstant, mažėja ir žmonių, besikreipiančių Karštąja koronaviruso linija 1808. Tad atsižvelgiant į skambučių srauto mažėjimą, nuo liepos 1 dienos šiuo numeriu savanoriai skambinančiuosius konsultuos trumpiau – nuo 8 val. iki 20 val. kasdien, taip pat ir švenčių dienomis bei savaitgaliais.


daugiau

Lietuvoje – 1806 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1806 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1804 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1804 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1803 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtintas 1803 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau
2111 - 2120 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos