vaistai.lt

Ką daryti grįžus/atvykus iš užsienio?Švelninant karantino sąlygas, sparčiai daugėja užklausų, ką daryti grįžus ar atvykus iš užsienio. Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) specialistai primena, kad visi asmenys, grįžę ar atvykę iš bet kurios užsienio valstybės į Lietuvą, turi registruotis užpildydami anketą. Elektroninę anketą galima užpildyti iš anksto prieš grįžtant.

daugiau

Vyriausybės sprendimu atšaukiamas Lietuvoje paskelbtas karantinasŠiandien Vyriausybės posėdyje priimtas sprendimas atšaukti karantiną nuo 2020 m. birželio 16 d. 24.00 val., tačiau palikta paskelbta valstybės lygio ekstremalioji situacija visoje šalyje dėl koronaviruso (COVID-19) plitimo grėsmės. Vyriausybė paliko (neatšaukė) ir paskelbtą trečią (visiškos parengties) civilinės saugos sistemos parengties lygį.

daugiau

Lietuvoje – 1733 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1733 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1752 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1752 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Grįžusieji iš užsienio patys spręs, tirtis dėl koronaviruso ar neNuo trečiadienio visi grįžę iš užsienio galės registruotis tyrimui dėl koronavirusinės infekcijos (COVID-19) mobiliuosiuose punktuose, jei patys to norės. Tai reiškia, kad prievolės išsitirti visiems grįžusiems, kaip buvo anksčiau, nebus – tirtis ar ne spręs pats žmogus.

daugiau

Lietuvoje – 1727 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1727 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1720 koronavirusu užsikrėtusių žmoniųNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1720 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejų. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Aštuoniose savivaldybėse šią savaitę dėl koronaviruso bus testuojama intensyviauVilniuje, Vilniaus rajone, Lazdijuose, Ignalinoje, Šalčininkuose, Skuode, Elektrėnuose, Šakiuose sergamumas koronavirusine infekcija (COVID-19) yra didesnis nei likusiose šalies savivaldybėse, tad visą savaitę, t. y. nuo birželio 8 d. iki birželio 14 d., jų gyventojai profilaktiškai bus testuojami intensyviau.

daugiau

Tiksliniai tyrimai dėl koronaviruso – ir prieš kai kuriuos tyrimus poliklinikoseTikslingai dėl koronaviruso infekcijos (COVID-19) nuo šiol bus tiriami ne tik į ligoninę planine tvarka guldomi pacientai, bet ir tie, kuriems poliklinikose bus atliekamas stemplės, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos endoskopinis tyrimas, taip pat bronchoskopija, t.y. trachėjos ir bronchų vidaus apžiūra bronchoskopu.

daugiau

Lietuvoje – 1694 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1694 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau
2141 - 2150 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos