vaistai.lt

Lietuvoje – 1491 koronavirusu užsikrėtęs žmogusNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1491 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejis. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Japonai jungia „žalią šviesą“ naujojo vaisto koronavirusui klinikiniams tyrimams LietuvojeSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad baigus visas reikalingas diplomatines procedūras, Lietuva oficialiai įsitraukia į naujai Japonijos mokslininkų sukurto vaisto „Avigan“ klinikinius tyrimus. Tikimasi, kad šis naujasis vaistas padės įveikti koronaviruso infekciją (COVID-19) ir sustabdyti jos plitimą.

daugiau

Savaitgalį prevenciškai aktyviausiai tyrėsi darželių darbuotojai, iki šiol gauti atsakymai – neigiamiSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad savaitgalį, gegužės 9–10 d., prevenciškai dėl koronaviruso infekcijos (COVID-19) išsitirti pageidavo 1629 žmonės. Daugiau nei pusė iki šiol ištirtų ėminių rezultatai neigiami.

daugiau

Tyrimą dėl koronaviruso prieš guldant į ligoninę pacientui galės paskirti ir gydytojas specialistasNuo šiol privalomą tyrimą koronavirusinei infekcijai (COVID-19) nustatyti į ligonines planine tvarka guldomiems pacientams galės paskirti ne tik šeimos gydytojas, bet ir gydytojas specialistas, pavyzdžiui, gydytojas ortopedas traumatologas, kuris konsultavo ir operuos pacientą.

daugiau

Lietuvoje – 1485 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1485 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Prevenciškai dėl koronaviruso bus tiriami ir darželių darbuotojaiSveikatos apsaugos ministerija (SAM) į darbuotojų, kurie turi būti prevenciškai tiriami dėl koronaviruso infekcijos (COVID-19), sąrašą įtraukė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų darbuotojus, tiesiogiai dirbančius su vaikais, bei nustatė tvarką, kokio prioriteto tvarka jie turėtų būti tiriami.

daugiau

Savaitgalį kviečiami prevenciškai tirtis vaistinių ir prekybos vietų darbuotojai, taip pat darželių darbuotojaiSveikatos apsaugos ministerija (SAM) kviečia šį savaitgalį visus vaistinių darbuotojus ir prekybos vietų darbuotojus pasinaudoti galimybe išsitirti dėl koronaviruso infekcijos (COVID-19). Profilaktiškai atliekamas testavimas padės užtikrinti šių darbuotojų ir jų aptarnaujamų klientų saugumą.

daugiau

Epidemiologai vertina situaciją Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėjeSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje gydytam pacientui nustatyta koronavirusinė infekcija (COVID-19). Imtasi visų veiksmų šiai situacijai suvaldyti. Epidemiologinis tyrimas tęsiamas.

daugiau

Galutiniai rezultatai: tarp simptomų nejaučiančių – tik vienas infekcijos atvejisIštyrus likusius pirmojo proaktyvaus, ilgąjį savaitgalį organizuoto tyrimo ėminius, koronavirusinė infekcija (COVID-19) patvirtinta tik vienam žmogui. Jam tyrimas paimtas Vilniuje. Nuo gegužės 1 d. iki gegužės 3 d. dešimtyje savivaldybių išdalinta beveik 9 tūkst. kvietimų, pasitikrino 3762 žmonės. Pasitikrinti galėjo visi norintys, nors nejaučiantys jokių simptomų.

daugiau

Lietuvoje – 1436 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1436 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau
2191 - 2200 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  211 212 213 214 215 216 217 218 219 220  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos