vaistai.lt

Prevencinių tyrimų analizė padės tikslingiau stebėti darbuotojų patikrąEkstremaliosios situacijos metu siekiant, kad būtų efektyviai vykdoma prevenciškai dėl koronaviruso tiriamų darbuotojų stebėsena, Registrų centras ir „Sodra“ yra įpareigoti teikti Sveikatos apsaugos ministerijai (SAM) duomenis, kurie padės racionaliai planuoti ir sekti, kaip vykdomas tam tikrų žmonių grupių numatytas testavimas, o vėliau vertinti ir analizuoti situaciją.


daugiau

Lietuvoje – 1399 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1399 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Ilgąjį savaitgalį – galimybė dėl koronavirusinės infekcijos išsitirti simptomų nejaučiantiems, bet nerimaujantiemsŠį ilgąjį savaitgalį, tai yra nuo gegužės 1 d. iki gegužės 3 d., Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Utenoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Marijampolėje, Tauragėje, Telšiuose, Alytuje prie prekybos centrų žmonėms bus dalijami kvietimai atvykti išsitirti dėl koronavirusinės infekcijos (COVID-19).


daugiau

Trumpinamas NVSC karštosios linijos darbo laikasNacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) specialistai nuo pat koronaviruso epidemijos pradžios paskelbtais telefono numeriais konsultuoja visą parą. Mažėjant besikreipiančiųjų skaičiui, konsultantų darbo laikas trumpinamas.


daugiau

Lietuvoje – 1385 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1385 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Operacija Warp Speed - D.Trump slaptas planas suduoti smūgį COVID-19Pasak Bloomberg, D.Trumpo administracija organizuoja Manhattan projekto (kuriuo Antrojo pasaulinio karo pabaigoje per labai trumpą laiką buvo sukurta atominė bomba) stiliaus pastangas, kad būtų smarkiai sutrumpintas laikas, reikalingas koronaviruso vakcinai sukurti. Juo siekiama, kad jau šių metų pabaigoje pakankamai daug amerikiečių būtų pradėta skiepyti nuo SARS-CoV-2.


daugiau

Švelninamos karantino sąlygosAtsižvelgiant į epidemiologinę situaciją šalyje, Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) siūlymu, Vyriausybė šiandien priėmė sprendimą dar labiau švelninti karantino sąlygas šalyje. Atveriamos platesnės galimybės organizuoti laisvalaikio užsiėmimus, išvykti iš šalies (nuo gegužės 4 d.), taip pat atnaujinti sveikatos paslaugų teikimą.


daugiau

Epidemiologai vertina situaciją KartenojeSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad Kretingos rajone veikiančioje Kartenos katalikiškoje palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje nustatyti 27 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai: užsikrėtė 22 pacientai ir 5 darbuotojai. Imtasi visų veiksmų šiai situacijai suvaldyti. Tariantis su specialistais, ieškoma būtų užtikrinti pacientams reikalingos pagalbos teikimą.


daugiau

Lietuvoje – 1375 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1375 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Plečiamas prevenciškai tiriamų darbuotojų ratasSiekiant užtikrinti nepertraukiamą valstybės institucijų darbą ekstremaliosios situacijos metu, papildyta darbuotojų grupė, kurią rekomenduojama tirti prevenciškai dėl koronaviruso infekcijos. Į sąrašą įtraukti ugniagesiai gelbėtojai ir energetikos įmonių darbuotojai - dirbantys dispečerinių centruose, kurie dirba pamainomis izoliuojantis darbo vietoje.


daugiau
2221 - 2230 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  221 222 223 224 225 226 227 228 229 230  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos