vaistai.lt

Lietuvoje – 1370 koronavirusu užsikrėtusių žmoniųNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1370 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Užsieniečiams ir į Lietuvą grįžusiems žmonėms – nemokamas COVID-19 gydymasSiekiant kuo geriau apsaugoti visuomenę nuo koronaviruso infekcijos (COVID-19) plitimo, nuspręsta, kad Lietuvoje esantys užsieniečiai ir į Lietuvą grįžę emigrantai, neturintys sveikatos draudimo, nuo šios infekcijos bus gydomi valstybės lėšomis, o gydymo įstaigos minėtus užsieniečius privalės priimti bei gydyti.

daugiau

Dėl koronavirusinės infekcijos bus tiriami ne tik Nemenčinėje gyvenantys, bet ir čia dirbantysSiekiant stabilizuoti padėtį Nemenčinėje, kurioje kilo koronavirusinės infekcijos (COVID-19) protrūkis, jau artimiausiu metu bus pradėti tirti ne tik visi suaugę, gyvenantys Nemenčinėje, bet ir visų čia įsikūrusių įstaigų, įmonių darbuotojai. Taip pat testuojami bus ir tie, kurie, nustačius specialistams, bus laikomi susijusiais su protrūkiu, nesvarbu, kur dirba ir gyvena.

daugiau

Mirčių dėl COVID-19 rodiklis didžiausias Belgijoje ir Ispanijoje, skelbia ECDC (atnaujinta 04.21 d. duomenys)Europos ligų prevencijos ir kontrolės centro (ECDC) duomenimis, dėl COVID-19 ligos didžiausias suminis mirčių skaičius tenkantis 100 tūkst. gyventojų šią savaitę užregistruotas Belgijoje (51).

daugiau

Epidemiologai vertina situaciją globos namuose PanevėžyjeSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad, nustačius koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejį Panevėžyje įsikūrusiuose Algimanto Bandzos socialinių paslaugų namuose, imtasi visų veiksmų šiai situacijai suvaldyti. Su užsikrėtusiu darbuotoju kontaktavusieji izoliuoti. Epidemiologinis tyrimas tęsiamas.

daugiau

Lietuvoje – 1348 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1348 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Lietuvoje – 1326 koronavirusu užsikrėtę žmonėsNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 1326 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Epidemiologai vertina situaciją KlaipėdojeSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad, nustačius koronavirusinės infekcijos (COVID-19) plitimą Klaipėdoje įsikūrusiame hospise, imtasi visų veiksmų šiai situacijai suvaldyti. Tariantis su specialistais, ieškoma būtų užtikrinti pacientams reikalingos pagalbos teikimą.

daugiau

SAM: Nemenčinėje gyvenantys privalo griežtai sekti specialistų nurodymusSveikatos apsaugos ministerija (SAM) paaiškina, kaip Nemenčinėje, į kurią atvykti ir iš kurios išvykti be atskirų leidimų draudžiama, turėtų elgtis gyventojai. Situacijai nuolat keičiantis, žmonės raginami akylai sekti Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistų pateikiamą informaciją ir vadovautis jų nurodymais.

daugiau

 Nuo koronaviruso infekcijos Lietuvoje mirė 37 žmonėsSveikatos apsaugos ministerija (SAM) praneša, kad vėlų sekmadienio vakarą Lietuvoje patvirtintas 37-as mirties nuo koronaviruso infekcijos (COVID-19) atvejis. Žmogus mirė Klaipėdos universitetinėje ligoninėje, priklausė rizikos grupei.  

daugiau
2251 - 2260 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  221 222 223 224 225 226 227 228 229 230  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos