vaistai.lt

Informaciją apie COVID-19 atvejus žiniasklaidai teiks daugiau NVSC specialistųNacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos (NVSC) praneša, kad nuo šiol aktualią informaciją apie COVID-19 atvejų epidemiologinių tyrimų rezultatus bei kitą susijusią informaciją žiniasklaidai teiks daugiau NVSC specialistų: NVSC Užkrečiamųjų ligų valdymo skyriaus vyriausioji specialistė Daiva Razmuvienė.


daugiau

Asmenų, keliavusių tuo pačiu autobusu ar troleibusu, kaip ir iš ligoninės pabėgęs asmuo, prašome atsilieptiNacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos teikia platesnę informaciją apie vakar iš VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų pabėgusį asmenį, kuriam patvirtinta COVID-19 liga ir prašo visų, kurie vyko minimais visuomeninio transporto maršrutais, skambinti nurodytais telefono numeriais.

daugiau

Lietuvoje – 955 koronavirusu užsikrėtusių žmoniųNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 955 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau

Grįžusieji iš užsienio atlikti tyrimą galės ir mobiliuose punktuoseNuo šiol žmonėms, grįžusiems ar atvykusiems iš užsienio, tepinėlis laboratoriniam tyrimui dėl koronavirusinės infekcijos (COVID-19) galės būti paimtas ne tik pasienio kontrolės punktuose, kur juos pasitinka mobilios tepinėlių paėmimo brigados, bet ir mobiliuose punktuose.

daugiau

Sveikatos apsaugos ministro kreipimasis į senjorusMieli senjorai,

Šįkart norėčiau kreiptis į Jus. Labai neramina žinios, kur skelbiama, kad senjorai ne visada linkę laikytis karantino taisyklių ir nenori likti namuose.

daugiau

Karantinas pratęstas dar dviem savaitėms, Velykų savaitgaliui – griežtesni apribojimaiSveikatos apsaugos ministerijos (SAM) siūlymu, Vyriausybė šiandien pratęsė karantiną dar dviem savaitėms – iki balandžio 27 d. 24:00 val.


daugiau

Gydymo įstaigas numatoma aprūpinti vaistais, reikalingais koronoraviruso infekcijai gydytiSiekiant aprūpinti gydymo įstaigas koronaviruso infekcijai (COVID-19) gydyti reikalingais vaistais, Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centras skubiai organizuoja vaistų pirkimą. Viešieji pirkimai vykdomi per Centrinę perkančiąją organizaciją (CPO LT).

daugiau

Įmonės galės teikti paramą vaistais, kurie reikalingi koronaviruso infekcijai gydytiAtsižvelgiant į vaistų, reikalingų COVID-19 ligai gydyti, poreikį gydymo įstaigose ekstremaliuoju laikotarpiu, įmonėms leista teikti paramą šiais vaistais. Juos priims ir šalies gydymo įstaigoms paskirstys Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centras (EESC).

daugiau

Lietuvos ligoninėms dovanoja potencialius vaistus nuo COVID-19 Vaistų gamintoja „Teva Baltics“ Lietuvos, Latvijos ir Estijos ligoninėms dovanoja hidroksichlorokvino sulfato tablečių, kurios yra potencialius vaistas COVID-19 gydyti, - teigiama pranešime žiniasklaidai.


 

daugiau

Lietuvoje – 912 koronavirusu užsikrėtusių žmoniųNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) duomenimis, šiuo metu Lietuvoje yra patvirtinti 880 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami.

daugiau
2291 - 2300 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  221 222 223 224 225 226 227 228 229 230  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos