vaistai.lt
Šiandien Lietuvą pasiekė virš 10 tūkst. reagentųSveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad šiandien Lietuvą pasiekė užsakytieji reagentai. Nacionalinę visuomenės sveikatos priežiūros laboratoriją (NVSPL) jau šįryt pasiekė 4500 reagentų, kurie atkeliavo iš Jungtinės Karalystės, o neseniai čia atgabenta ir kita siunta su 6000 reagentų iš Pietų Korėjos.
daugiau

Šiandien nustatyta dar 19 koronavirusinės infekcijos atvejųSveikatos apsaugos ministerija (SAM) praneša, kad šiandien, atlikus tyrimus, Lietuvoje patvirtinta dar devyniolika naujų koronaviruso infekcijos (COVID-19) atvejų. Taigi šiuo metu Lietuvoje iš viso yra nustatyti 274 užsikrėtimo šia infekcija atvejai.

daugiau

Koronavirusinė infekcija nustatyta NVSC darbuotojuiSveikatos apsaugos ministerija (SAM) praneša, kad vienam Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento darbuotojui patvirtinta koronavirusinė infekcija (COVID-19). Žmogus izoliuotas, pagal jo sveikatos būklę jam bus teikiama pagalba.

daugiau
Specialistams patariama, kaip atlikti radiologinį tyrimą dėl COVID-19Lietuvos radiologų asociacija (LRA) teikia rekomendacijas specialistams, kaip atlikti radiologinį tyrimą pacientams dėl COVID-19, siekiant nustatyti infekcijos išraiškai plaučiuose.
daugiau
Karštąją koronos liniją sustiprins gydytojų komandaNuo šiol pacientai, kurių ėminiai dėl koronaviruso (COVID-19) paimti mobiliuosiuose punktuose  ir jiems patvirtinta ši infekcija, atsakymą gaus iš Karštojoje koronos linijoje 1808 dirbančių budinčių gydytojų komandos.
daugiau
Patvirtintas ketvirtasis mirties nuo koronavirusinės infekcijos atvejisSveikatos apsaugos ministerija (SAM) praneša, kad Lietuvoje patvirtintas ketvirtasis mirties nuo koronaviruso (COVID-19) atvejis. Asmuo mirė Respublikinėje Panevėžio ligoninėje, kurioje buvo gydytas nuo kovo 12 d.  Mirusysis priklausė rizikos grupei.
daugiau

Šiuo metu Lietuvoje nustatyti 255 koronavirusine infekcija užsikrėtę asmenysNacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos duomenimis, šiuo metu Lietuvoje patvirtinti 255 užsikrėtimo koronavirusine infekcija (COVID-19) atvejai. Šie duomenys surinkti iš visų laboratorijų, kuriuose šie tyrimai atliekami. 

daugiau
Patvirtintas trečiasis mirties nuo koronavirusinės infekcijos atvejisSveikatos apsaugos ministerija (SAM) praneša, kad Lietuvoje patvirtintas trečiasis mirties nuo koronaviruso (COVID-19) atvejis. Asmuo mirė Ukmergės ligoninėje. Diagnozė patvirtinta po paciento mirties. Mirusysis priklausė rizikos grupei..
daugiau
Nuo koronaviruso infekcijos mirė antras žmogusSveikatos apsaugos ministerija su liūdesiu praneša, kad šį vakarą Santaros klinikose mirė antroji koronaviruso infekcijos auka – devyniasdešimtmetė moteris.
daugiau

Utenoje rytoj pradės veikti mobilusis punktasDarbui paruoštas ir nuo rytojaus 12 val. Utenoje pradeda veikti mobilusis punktas, kuriame pacientams bus imami ėminiai tyrimams dėl naujojo koronaviruso (COVID-19). Punktas įkurtas „Utenio“ stadiono aikštelėje (Užpalių g. 100).

 

daugiau
2351 - 2360 iš 2442 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  231 232 233 234 235 236 237 238 239 240  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos