vaistai.lt

Veido valymas: namuose ar kosmetologo kabinete? (3150/0) 

Veido valymas: namuose ar kosmetologo kabinete?Kiekvieno mūsų oda nuolat keičiasi. Ji, kaip gyvas organizmas, jautriai reaguoja į visus aplinkos veiksnius, todėl natūralu, kad norint išlaikyti sveiką ir skaisčią odą, ja reikia rūpintis nuolatos. Tam nepakanka kasdienės veido priežiūros, nes norint prisotinti odą reikalingomis medžiagomis, reguliariai reikia jai skirti papildomo dėmesio. Pavyzdžiui, pasilepinti veido kaukėmis.

Neatskiriamas veido priežiūros elementas − veido valymas. „Sapiegos klinikos“ kosmetologai, gydytojai dermatologai sutiko pasidalinti patarimais, kaip rūpintis savo oda patiems ir kokios pagalbos kreiptis į profesionalus.

Kokį valymą rinktis?

Veido valymas reikalingas tam, kad paruoštume odą tolimesniems priežiūros etapams. Tai procedūra, kuri leidžia atverti poras, pašalinti susikaupusias bakterijas bei praturtinti odą reikalingomis medžiagomis. Veido valymas gali būti kelių skirtingų tipų.

  • Mechaninis valymas. Mechaninis veido valymas yra viena populiariausių procedūrų klinikoje, kuriai klientai aktyviai registruojasi. Tai procedūra, kurios metu naudojantis specialiais šveitikliais ir losjonais oda pirmiausia nušveičiama ir pašalinamos visos negyvos ląstelės. Nuo šilumos ir stimuliacijos suaktyvėja kraujotaka, tuomet, pasitelkiant mechaninį veiksmą, odos poros išvalomos. Naudojant tokiam valymui pritaikytas priemones, efektą galima pamatyti jau po pirmosios procedūros.
  • Drėkinamasis valymas. Labai daug odos problemų kyla vien todėl, jog odai trūksta drėgmės. Dėl to veido oda išsausėja, tampa jautri ir skausminga. Todėl pilnavertiškas drėkinimas - svarbi veido priežiūros dalis. Jeigu manote, kad Jūsų veido oda per dažnai išsausėja, pasirūpinkite drėkinamuoju veido valymu, kurį galite atlikti tiek namuose, tiek su profesionalo pagalba.
  • Valymas ultragarsu. Tai procedūra, kuri atliekama tik grožio klinikose. Ultragarsiniam odos valymui reikalingas specialus aparatas, kuris pasiekia ir giliausius odos sluoksnius. Veido valymo ultragarsu metu pašalinami net giliai esantys bakterijų židiniai, sureguliuojamas odos riebalinis sluoksnis.

Namuose ar pas kosmetologą?

Vis dažniau į kosmetologus kreipiamasi konsultacijos ir patarimų, kaip tinkamai pasirūpinti veido oda namuose. Kartais taip nutinka, kad namuose gali būti netinkamai prižiūrima oda bei naudojamos Jums nesubalansuotos kosmetikos priemonės. Tai dažniausiai pasitaikančios klaidos. Dėl jų vėliau odos būklė ima blogėti: kyla spuogai, oda tampa jautri, skilinėja, pleiskanoja.

Tokiais atvejais geriausiai kreiptis pagalbos į profesionalus, kurie pasirūpins jūsų veido oda bei parinks tik jums tinkamas profesionales veido priežiūros priemones. Grožio klinikose atliekamos veido procedūros parenkamos pagal kiekvieno kliento odos poreikius. Profesionalai pataria veido valymo procedūrą atlikti reguliariai. Taip paskatinsite odos regeneraciją, sustabdysite senėjimo procesus ir ilgiau išsaugosite švarią, skaisčią bei elastingą odą.

Tiems, kurie ieško naujausių sprendimų − Lietuvoje jau atliekamas HydraFacial® MD - hydrafacial valymas, kuris dar vadinamas giluminiu drėkinamuoju valymu. Tai profesionali procedūra, kurią atlikti gali tik apmokytas specialistas. Taikant šiuolaikinę techniką, vakumo pagalba pašalinami visi odoje esantys nešvarumai, oda praturtinama reikalingomis medžiagomis, tokiomis kaip hialurono rūgštis, peptidai ir tinkamai sudrėkinama. Tai neskausminga, maloni procedūra, kuri gali būti atliekama ruošiantis svarbiam renginiui ar progai, kuomet norisi, jog veido oda atrodytų pailsėjusi ir  nepriekaištinga. Nepamirškite, kad Jūsų veido oda už tinkamą rūpestį atsidėkos puikia išvaizda ir malonia savijauta!







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos