vaistai.lt

Kraujo tyrimai – paprasta ir išsamu (496/0) 

Kraujo tyrimai – paprasta ir išsamuKas yra kraujo tyrimai?

Kraujo tyrimai yra tam tikrų medžiagų kiekio kraujyje nustatymas. Tai labai dažnai atliekami tyrimai, skiriami įvertinti bendrą organizmo ar atskirų organų (inkstų, kepenų, skydliaukės ir t.t.) būklę, nustatyti tam tikras ligas ar sutrikimus, įvertinti gydymo efektyvumą ir t.t. Rezultatai turi būti įvertinti kvalifikuoto specialisto, tuomet galima skirti tinkamiausią gydymą ar rekomendacijas.

Ko tikėtis, planuojant šią procedūrą?

Dauguma kraujo tyrimų nereikalauja specifinio pasiruošimo. Atvykti dažniausiai reikia rytinėmis valandomis, bent 12 val. iki tyrimo nevalgius, negėrus kavos, arbatos, rekomenduojama nerūkyti. Procedūra trunka vos keletą minučių ir sukelia tik nedidelį trumpalaikį diskomfortą dūrio metu. Priklausomai nuo tyrimo specifikos, rezultatai paprastai gaunami greitai, per 1-5 dienas (priklausomai nuo atliekamų tyrimų sudėtingumo).

Kodėl net ir sveikiems žmonėms reikia periodiškai atlikti kraujo tyrimus?

Labai dažnai kraujo tyrimas gali parodyti sveikatos sutrikimus ankstyvame etape, kai žmogus dar nejaučia jokių simptomų. Be to, šiuolaikinis gyvenimo tempas verčia mus kasdien suktis tarp daugybės darbų, užduočių, terminų, tad net ir jausdami simptomus, dažnai „nurašome“ juos nuovargiui ar netinkamai mitybai, visai nesusimąstydami apie galimus rimtesnius sveikatos sutrikimus. Todėl, net jei jaučiatės visiškai sveiki, sustokite ir pabandykite prisiminti, kada paskutinį kartą buvote pas gydytoją ir atlikote tyrimus. Neprisimenate? Seniai? Gal pats laikas to imtis? Galbūt jaučiate kokius nors, kad ir nežymius, neįprastus simptomus? Nuovargis, plaukų slinkimas, odos būklės pablogėjimas? Puiki proga imti ir išsiaiškinti priežastis.

Kraujo tyrimai Kaune

Manote, jog gaila gaišti laiką, atliekant tyrimus, sunku patekti pas šeimos gydytoją, ilgos eilės? Smagu, jog galime pasiūlyti alternatyvą – Kaune įsikūrusioje REVÙ CLINIC tyrimus atliksime greitai, be eilių (užsiregistruokite ir tyrimus dažniausiai galime atlikti jau kitą darbo dieną), rezultatus įvertins kvalifikuoti ir patyrę specialistai. Kadangi kraujo tyrimų yra be galo daug ir įvairių, Jūsų patogumui sudarėme tyrimų paketus, Jums tereikia išsirinkti. Jei nežinote, kuris kraujo tyrimas yra tinkamiausias, arba nerandate sau tinkančio, mūsų gydytojai sudarys individualų tyrimų paketą, pagal vyraujančius nusiskundimus. Gydytojų konsultacijos ir rekomendacijos papildomai nekainuos!

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos