vaistai.lt

Ruoškime kūną vasarai: 4 pratimai ir 1 lazerio procedūra (312/0) 

Ruoškime kūną vasarai: 4 pratimai ir 1 lazerio procedūraPavasaris įsibėgėjo, ir tai reiškia, kad netrukus įžengsime į vasarą. Pats metas ruoštis atostogų ir lengvesnių drabužių sezonui. Ištisus metus reikia subalansuotai maitintis, judėti, rūpintis savimi, bet jei atsitiko taip, kad susigriebėte tik dabar, – padėsime. Šortų bei suknelių sezonui nepamirškite paruošti ir odos. Plaukų šalinimas galingu aleksandrito lazeriu sutaupys laiko ir leis tiesiog mėgautis geru oru.

Geriausi pratimai visam kūnui stiprinti

Atsispaudimai. Klaidinga manyti, kad atsispaudimai yra tik vyrams skirtas pratimas. Jie labai naudingi abiem lytims. Atsispaudimų metu dirba didžioji dalis kūno, įskaitant nugarą, krūtinę.

Pritūpimai. Idealus pratimas apatinei kūno daliai stiprinti ir formuoti. Sėdmenys, klubai „degs“ po pritūpimų, bet visa tai tik į naudą. Ypač jei esate labiau linkę treniruoti viršutinę kūno dalį.

Pratimas su kamuoliu. Ant treniruočių kamuolio verta atlikti pusiausvyrą gerinantį, rankas bei kojas, nugarą tvirtinantį pratimą. Laikydami rankas ant žemės atsispaudimo pozicijoje, kojas padėkite ant kamuolio. Sutelkdami dėmesį į liemenį kelkite sėdmenis į viršų. Remkitės į kamuolį pėdomis. Rankas ir stuburą laikykite tiesiai. Tada nuleiskite kūną taip žemai, kad į kamuolį remtumėtės keliais. Tada vėl kelkite dubenį, įsiremdami į kamuolį tik pėdomis.

Įtūpstai. Klasikinis pratimas, kurį galite paįvairinti į rankas paėmę svarelius ar tiesiog po buteliuką vandens. Jei nuobodu daryti įtūpstus vienoje vietoje, pasirinkite atstumą ir atlikite pratimus erdvėje žingsniuodami įtūpstais tai viena, tai kita koja.

Tai keli visam kūnui stiprinti skirti pratimai, kuriuos lengvai atliksite namuose. Žinoma, greitas pasivaikščiojimas lauke irgi yra puikus užsiėmimas. Rinkitės, kas maloniau.

O pasirinkti tarp nuolatinės plaukelių depiliacijos ir jausmo, kai jų šalinti tiesiog nebereikia, neprireiks daug laiko. Sutaupytą laiką, kai nereikės depiliuotis, skirkite kūno stiprinimui, naujai kalbai mokytis ar tam, kas tikrai teiks malonumą.

Sudie depiliacijai – efektyvus plaukų šalinimas aleksandrito lazeriu

Pamirškite apie įaugusius plaukelius, depiliacijos priemonių pirkimą ir skubėjimą rytais. Plaukų šalinimas galingais aleksandrito lazeriais „GentleMax Pro“ ir „GentleLase Pro“ dovanos naują patirtį. Po lazerinių procedūrų kurso plaukeliai ne tik nebeataugs, jūsų oda nebebus traumuojama, ji bus lygi ir daili.

Plaukų šalinimas naujos kartos aleksandrito lazeriais yra universalus pasirinkimas. Ši procedūra tinkama bet kurio amžiaus tiek vyrams, tiek moterims. Plaukus galima šalinti bet kurioje veido ir kūno vietoje. Jei vengėte depiliacijų vašku dėl skausmo, lazerio procedūra jums patiks, nes ji neskausminga. „GentleMax Pro“ ir „GentleLase Pro“ lazeriuose naudojama šaldanti DCD sistema – oda vėsinama akimirksnį prieš, per ir po lazerio impulso. Procedūra truks vos kelias sekundes, jei pasirinksite plaukų šalinimą veido srityje. Pažastų srityje viena procedūra truks 3 minutes, kojų/nugaros srityse – iki 30 minučių. Su galingiausiais aleksandrito lazeriais „GentleLase Pro“ ir „GentleMax Pro“ pašalinama net iki 95 proc. plaukelių. Jie gerokai efektyvesni už kitus rinkoje esančius plaukus šalinančius lazerius. Apskaičiuota, kad jie yra iki 11 kartų galingesni, todėl rezultatai akivaizdžiai geresni. Būtent galingumas yra pagrindinis faktorius, lemiantis plaukų šalinimo lazeriu procedūros efektą.

„Era Esthetic“ klinikos efektyvų plaukelių šalinimą gali pasiūlyti visiems odos tipams – nuo šviesiausio iki tamsiausio. Jei grįžote iš atostogų šiltuose kraštuose, neprivalote laukti, kol pradings bronzinis įdegis. Ši klinika vienintelė Lietuvoje turi specialių antgalį, su kuriuo saugiai ir efektyviai procedūras atlieka įdegusiai arba natūraliai tamsiai odai. Tai užtikrina specialus didžiausio ploto 20/22/24 mm aleksandrito antgalis.

Pasirinkę naujausias technologijas gaunate geriausią rezultatą. Naujos kartos aleksandrito lazeriai yra ne tik galingiausi ir per trumpiausią laiką pašalina plaukus, bet ir sunaikina giliausiai esančius plaukų svogūnėlius, kad rezultatu džiaugtumėtės daugybę metų. Po procedūrų kurso, kurį vidutiniškai sudaro 6 apsilankymai, pakaks vieno ar kelių kartų per metus atlikti palaikomąsias procedūras.

Pasiruoškite bikinių ir suknelių sezonui užtikrintai – mylėkite save, puoselėkite kūną ir laiką skirkite savo malonumams, o ne depiliacijoms. Po keleto lazerio procedūrų įkyrėjusius nepageidaujamus plaukelius tiesiog pamiršite.

 

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos