vaistai.lt

Kodėl negalima atidėlioti vizito pas urologą? (443/0) 

Kodėl negalima atidėlioti vizito pas urologą?Žmogaus gyvenime atsitinka įvairių nutikimų, kurių jis nenori ir tikrai mieliau jų išvengtų. Tačiau gyvenimas yra gyvenimas ir kartais reikia daryti dalykus, kurie mums neatrodo tokie smagūs, jaučiamės blogai ir nenorime atlikti tam tikrų reikalų. Ypač jei tai yra susiję su žmogaus sveikata. Jei žmogui reikia apsilankyti pas urologą, dažniausiai jis kenčia, bando gydytis pats, skaito internete straipsnius, būna pats sau daktaru. Tačiau taip galite tik dar labiau sau pakenkti. Žinoma, geriau nesigydyti patiems ir kreiptis į daktarus, nes jie žino geriausiai, kokių vaistų, procedūrų mūsų kūnui reikia.

KADA PRIVALOMA APSILANKYTI PAS UROLOGĄ?

Žinoma, kiekvienas yra savo kūno savininkas ir gali bandyti gydytis savais metodais, bet geriau pasikliauti specialistais, nes jie žino, ką daro.

  1. Jei jaučiate nemalonų skausmą ar maudimą dubens srityje, tarpvietėje, lytiniuose organuose - nedelsiant kreipkitės pas urologą, nes Jums reikalinga pagalba.
  2. Jei jaučiate skausmą šlapinimosi metu - didelė tikimybė, jog tai yra uždegimas ir Jums reikia skubaus gydymo vaistų pagalba.
  3. Jei šlapime pastebite kraujo lašelius - nedelsiant kreipkitės į kliniką.
  4. Jei jaučiate sumažėjusį savo pajėgumą, didelį nuovargį, jaučiatės lyg nesavas - Jums taip pat reikalinga daktaro konsultacija arba susitikimas. Galite parašyti gydytojui, jis tikrai patars.
  5. Jei jaučiate nuolatinį norą šlapintis - didelė tikimybė, jog tai pūslės uždegimas. Visi mano, jog tai liga, kurią gali išgydyti patys. Tačiau geriau pasitikėti daktarais, kad neatsirastų komplikacijų inkstuose, šlapimo pūslėje.

Jei jaučiatės pavargęs, irzlus, mieguistas ir turite bent vieną iš išvardintų simptomų - konsultuokitės su gydytoju telefonu, elektroniniu paštu arba atvykite į kliniką gydytojo urologo apžiūrai. Dažniausiai šias ligas sukelia bakterijos, kurias reikia gydyti, o patys be tinkamų vaistų to padaryti negalite. Itin svarbu ligą pradėti gydyti kuo greičiau ir nedelsiant.

 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos