vaistai.lt

Akių zonos procedūra, kuri padės Jums atjaunėti (1588/0) 

Akių zonos procedūra, kuri padės Jums atjaunėtiAkių obuolius apsaugo akių vokų pusmėnulio formos lanksti oda ir gleivinės. Kiekviena akis turi po du vokus: viršuje ir apačioje. Viršutinis vokas prasideda nuo antakių, o apatinis vokas neturi akivaizdžios ribos ir patenka į skruosto odą. Akių vokai sujungiami kampuose, o jų išoriniai kampai yra aštrūs, o vidiniai - išlenkti, rodantys pasagos formą.

Visi žinome, kad akys yra mūsų sielos veidrodis, tačiau laikui bėgant oda tampa vis plonesnė, akių grožį ima dengti nusileidę akių vokai, o kampuose pradeda atsirasti raukšlių. Nusileidę akių vokai taip pat gali pakenkti regėjimui, o tai apsunkina kasdienes užduotis tokias kaip skaitymas, vairavimas, darbas kompiuteriu, akys greičiau pavargsta. Užkritę akių vokai taip pat gali sukelti akių uždegimą ir dažnesnius galvos skausmus. Akių vokų plastika naudinga ne tik dėl grožio, bet ir dėl sveikatos, bendros savijautos.

Konsultacijos metu chirurgas patikrins jūsų voką, supažindins su galima rizika ir įvertins jūsų lūkesčius. Taip pat, aptarsite savo bendrinę sveikatos būklę, ankstesnę operaciją (jei buvo), vartojamus vaistus ir kas paskatino Jus pasirinkti šią operaciją. Nepamirškite, jog svarbu pasakyti chirurgui apie skydliaukės ligas ar diabetą. Kad operacija būtų sėkminga ir pasiektų geriausių rezultatų, pasiruošimas prieš operaciją taip pat yra labai svarbus, todėl turėtumėte: nustoti vartoti aspiriną ir kitus vaistus, kuriuos nurodo chirurgas ir mesti rūkyti, nes tai gali neigiamai paveikti gijimo procesą. Operacijos trukmė būna 1-3 valandos, priklausomai nuo kiekvieno paciento individualios situacijos ir nuo to, ar atliekame tik viršutinio / apatinio voko plastinę operaciją, ar dvigubo voko plastinę operaciją. Ši operacija paprastai atliekama taikant vietinę ar bendrąją nejautrą.

Kiekvieno paciento sveikimo terminas yra individualus, tačiau rūkymas tikrai prailgins sveikimo laiką. Nustojus veikti anestetikams, kurį laiką gali tekti papildomai vartoti vaistus nuo skausmo.

Kita dažna operacija yra smakro korekcija, ji atliekama norint pakeisti smakro dydį ir formą. Norite daugiau informacijos? Tuomet spauskite čia.

 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos