vaistai.lt

Krūtų korekcijos tikrai leis jums atsikratyti diskomforto (742/0) 

Krūtų korekcijos tikrai leis jums atsikratyti diskomfortoVis dar galvojate apie kreipimąsi į plastikos chirurgus, kad šie patartų ką daryti su krūtine, jog ji vėl atrodytų taisyklingos formos ir normalaus dydžio? Krūtų estetinis vaizdas dažnai prarandamas po gimdymo ir žindymo, todėl nenuostabu, kad dėl to kenčia nemaža dalis moterų. Plastikos chirurgai pabrėžia, kad krūtinės korekcija, įskaitant didinimą, gali būti atliekama kone kiekvienai moteriai. Svarbu tik žengti pirmą žingsnį - kreiptis į specialistus ir konsultuotis norimais klausimais.

Krūtų didinimo operacija nėra tokia pavojinga, kaip teigiama ganduose

Galbūt nemažai moterų vengia šios operacijos dėl esamų gandų. Vienas iš pagrindinių - krūtų didinimas sukelia krūties vėžį. Pabrėžiama, kad nėra absoliučiai jokių įrodymų, kad šios operacijos pasekmė būtų tokia žiauri. Nėra atlikta jokių tyrimų, kurie bent jau parodytų kažkokią koreliaciją tarp šios operacijos ir vėžio atsiradimo tikimybės. Tad, jeigu norite susigrąžinti krūtinės estetiką, tuomet drąsiai kreipkitės į plastikos chirurgus ir jie paneigs visas abejones.

Taip pat dažnai pasigirstama, kad pati operacija gali sukelti labai smarkias komplikacijas. Tokių žalingų komplikacijų, kurios būtų smarkiai keičiančios gyvenimą, praktiškai nebūna. Labai retais atvejais pasitaiko nesklandumų pooperaciniu periodu t.y. praėjus kuriam laikui. Tuomet operaciją gali tekti pakartoti, o tuomet viskas stoja į savas vėžias. Blogiausios komplikacijos, kurios gali ištikti - sumažėjęs ar dingęs spenelių jautrumas. Gali pakisti krūtų formą ir t.t.

Pravartu žinoti, kad krūtų didinimo operacija pareikalaus ir slaugos. Paprastai ji trunka apie parą klinikoje. Tai reiškia, kad po operacijos jūs dar apie parą būsite laikomos klinikoje. Kai kuriais atvejais, jeigu pageidauja pačios pacientės, už papildomą mokestį slaugymas gali būti pratęsiamas. Čia tam, jeigu pacientė jaučiasi nesaugi ir norėtų apsidrausti.

Ar krūtinę gali didinti/koreguoti kiekviena moteris?

Svarbu atkreipti dėmesį į plastikos chirurgų nurodymus. Dažniausiai tokios operacijos nerekomenduojamos labai jaunoms moterims. Dėl to daugelyje klinikų pabrėžiama, kad ši operacija gali būti atlikta tik pilnametystė sulaukusioms moterims. Jeigu krūtų didinimo ar korekcijos nori jaunesnė nei 18 metų mergina, tuomet bus reikalingas tėvų sutikimas. Taip pat tokia operacija atliekama esant tik konkrečioms problemoms, kurias reikia šalinti.

Neretai pacientės domisi kas nutinka jeigu krūtų didinimas atliekamas prieš planuojant nėštumą. Jeigu jums taip pat kyla tokie klausimai, tai paprasčiausiai žinokite, kad tokią operaciją reikėtų atidėti. Ją patartina atlikti tik po gimdymo. Viską detaliau jums galės papasakoti plastikos chirurgas.

Daugiau informacijos Ficlinica : https://ficlinica.lt/plastines-operacijos/krutu-operacijos/krutu-didinimas-implantais/

 

Ficlinica – plastinės chirurgijos ir grožio klinika Kaune

Sporto g. 3, LT-44221 Kaunas
Telefono numeris : +37062688838
Elektroninis paštas : info(eta)ficlinica.lt
Interneto svetainė : https://ficlinica.lt/
Koordinatės Google : https://g.page/r/CWnWy7F07NBrEBA?we
Facebook profilis : https://www.facebook.com/ficlinica
Instagram profilis : https://www.instagram.com/ficlinica/

ficlinica 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos