vaistai.lt

Kaip kovoti su kamuojančia depresija? (810/0) 

Kaip kovoti su kamuojančia depresija?Depresija dažnai pasireiškia veikiant stipriems streso veiksniams, tokiems kaip artimųjų netektis, sunkios ligos, darbo netekimas ir pan. Dėl šios ligos įprasta kaltinti visas dabartines problemas - nuovargį, pyktį kitiems, vidines baimes, ekstremalią situaciją darbe, bėdas šeimoje ir net nenorą susitikti su draugais. Tuo tarpu depresija yra specifinė liga, tokia pati kaip diabetas ar bet kuri kita.

Kas yra depresija ir kuo ji skiriasi nuo sezoninių nuotaikų svyravimų?

Depresija yra rimta liga, kuri smarkiai sumažina darbingumą ir atneša kančių tiek pačiam pacientui, tiek jo artimiesiems. Deja, žmonės labai mažai žino apie tipiškas depresijos apraiškas ir pasekmes, todėl daugelis pacientų sulaukia pagalbos, kai būklė tampa visiškai sunki.

Antidepresantai tokiais atvejais padės, bet neilgai, nes jie gydo tik simptomus, o ne priežastis.  Psichologinės monodramos praktika, apjungta su Reiki seansais ir meditacijomis, padės jums susidoroti su depresija ir grįžti į laimingą gyvenimą, plačiau paskaitykite apie galimybes įveikti depresiją.

Žinoma turite ir patys padėti sau:

  • Pamiegokite

    Poilsis žmogui yra labai svarbus. Jei neleisite savo organizmui reguliariai ir visiškai atsigauti, tai sukels nepageidaujamų rezultatų, įskaitant depresiją.

  • Pereikite prie sveikos mitybos

    Jei valgysite nekokybišką maistą, labai greitai mūsų kūnas pradės duoti matomus signalus, o tada mūsų bendra būklė pablogės. Tuo pačiu metu, jei nuo nesveikos mitybos pereisite prie sveiko maisto, teigiamą rezultatą galite pajusti nuo pirmųjų dienų.

  • Pakeiskite savo gyvenimo būdą

    Stenkitės kasdien keisti savo mąstymą, į tai, kas vyksta, žiūrėkite teigiamai. Jei dėl savo nesėkmių kaltinate aplinkybes ar kitus žmones, raskite jėgų susidurti su tiesa. Persvarstykite savo lūkesčius ir gyvenimo prioritetus. Gali tekti atsisakyti kai kurių iliuzijų ir išsikelti sau realesnius tikslus.

Pernelyg didelis nerimas neigiamai veikia žmogaus gyvenimo kokybę, sukelia pervargimą ir blogą nuotaiką. Ramybės atkūrimas yra būtina priemonė visiems, norintiems gyventi visavertį gyvenimą. Dauguma depresija sergančių žmonių nežino apie savo psichologinę problemą,  jie priima depresiją kaip gyvenimo normą, mano, kad jiems tiesiog bloga nuotaika. Tiesą sakant, depresijos galima įveikti valios jėga ir stipriu noru su meditacija ir Reiki seansais.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos