vaistai.lt

Moksleiviams - apie ligonių kasų teikiamas e. paslaugas (388/0) 

Moksleiviams - apie ligonių kasų teikiamas e. paslaugasKlaipėdos teritorinės ligonių kasos (TLK) specialistai Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokyklos moksleiviams surengė informacinį seminarą ir pristatė informaciją apie ligonių kasų teikiamas e. paslaugas.

Klaipėdos TLK atstovai informavo, kad ligonių kasų interneto svetainėje prisijungimas prie https://e.vlk.lt/ sistemos vyksta per internetinę bankininkystę, el. parašo arba mobiliojo el. parašo pagalba. Prisijungus kiekvienas asmuo gali pasitikrinti:

Susitikimo metu mokiniai aktyviai domėjosi, kokias garantijas suteikia privalomasis sveikatos draudimas (PSD). Pateikta informacija apie PSD svarbą, šio draudimo teikiamas garantijas Lietuvoje, draudimo galimybes mokiniams.

Akcentuota ESDK svarba vykstant į Europos Sąjungos (ES), Europos ekonominės erdvės (EEE) šalis, Jungtinę Karalystę ir Šveicarijos Konfederaciją. Paaiškinta, kaip galima pačiam elektroniniu būdu užsisakyti ESDK ar susiformuoti bei atsisiųsti ją pakeičiantį sertifikatą.

Po pristatymo, moksleiviai drąsiai įsijungė į viktoriną per „Kahoot“ platformą, kur tarpusavyje rungėsi atsakinėdami į klausimus apie ligonių kasų teikiamas paslaugas.

Ligonių kasos primena: galimybė gauti išsamią savo medicininę informaciją stiprina paciento vaidmenį sveikatos sistemoje. Visapusiškai informuotas, PSD apdraustas pacientas gali aktyviau naudotis savo teisėmis bei išvengti papildomų mokėjimų.

Pristatymą galima rasti ligonių kasų interneto svetainės skiltyje „Renginiai ir pranešimai“: „Ligonių kasų teikiamos e.paslaugos. Ką svarbu žinoti?“.

Klaipėdos teritorinės ligonių kasos informacija

Ligonių kasos kviečia:

Skaityti svarbiausias naujienas Facebook: https://goo.gl/ML8SqJ
Pamatyti naujausias nuotraukas ;) Instagram: https://goo.gl/tXvpXr
Žiūrėti išsamius ir linksmus vaizdo įrašus Youtube: https://goo.gl/BPBep2
Sekti išskirtinius infografikus ir ne tik Flickr: https://goo.gl/bGtZg2
Rūpimus klausimus galima pateikti arba (8 5) 232 2222.

Informacija iš:

Valstybinė ligonių kasa

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos