vaistai.lt

Ministras A. Dulkys susitiko su Europos Audito Rūmų nariu R. Šadžiumi (139/0) 

Ministras A. Dulkys susitiko su Europos Audito Rūmų nariu R. ŠadžiumiŠiandien sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys susitiko su Europos Audito Rūmų (EAR) nariu Rimantu Šadžiumi. Susitikimo metu aptarta Europos Sąjungos (ES) auditorių 2020 m. metinė ataskaita ir EAR veikla, plėtojant Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo priemones (angl. Recovery and Resilience Facility (RRF)) sveikatos apsaugos srityje 2022-aisiais.

Susitikimo metu aptarti klausimai, problemos bei aktualijos leis užtikrinti efektyvesnę ir sklandesnę sveikatos apsaugos sistemą Lietuvos žmonėms.

2020 m. EAR metinė ataskaita parodė, kad finansinių ataskaitų patikimumas ir pajamų teisėtumas bei tvarkingumas Lietuvoje yra vertinamas palankiai. 2022–2024 m. EAR planuoja atlikti šias veiklos audito ataskaitas ekonomikos gaivinimo ir sveikatos apsaugos srityse: COVID-19 vakcinų pirkimas, Nacionalinių planų įvertinimas Europos Komisijoje, Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo priemonių kontrolės sistema Europos Komisijoje, šių priemonių lėšų įsisavinimas, veiksmingumas, įgyvendinimas ir kontrolės sistema valstybėse narėse.

SAM Spaudos tarnyba

Informacija iš:

www.sam.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos