vaistai.lt

Kas yra įsižeminimas? (957/0) 

Kas yra įsižeminimas? Ar žinojote, kad jūsų kūno energiniai laukai yra atskirti nuo žemės ir todėl turėtumėte nusimauti batus?

Skamba kaip nesąmonė? Palaukite.

Socialiniuose tinkluose, žinoma, nieko naujo. Tačiau pastaruoju metu vėl ėmė plisti mintys apie įsižeminimą. Mūsų protėviai kadaise dažnai vaikščiojo basi. Jei laiko juosta atgal eisime pakankamai ilgai, prieisime laikus, kai batai apskritai neegzistavo. Žmogaus kūnas turi tam tikrą bioenergija, kuri anksčiau sėkmingai tekėdavo žemyn - buvo įžeminama, kaip koks elektros prietaisas. Kadangi dabar beveik visada esame atsiskyrę nuo žemės per storą izoliuojantį batų padą, ta energija nėra įžeminama. Dėl to žmogaus energetiniai laukai nėra taip gerai sinchronizuoti su aplinka.

Įsižeminimas, paprastai tariant, yra vaikščiojimas basomis. Pageidautina, kur nors gamtoje. Tai, kaip teigia šio dalyko šalininkai, gerina imunitetą ir protinę sveikatą. Kai kurie žmonės sako, kad taip pasikrauna energijos iš Žemės.

Bet ar tai veikia? Ne, įsižeminimas jokių energinių laukų nesinchronizuoja. Tačiau vaikščiojimas basomis iš tikrųjų gali padėti, ypač jei jūsų batai nėra labai ergonomiški. Vaikščiojimas basomis gali palengvinti sąnarių skausmą, pagerinti kraujotaką pėdose. Tiesa, vaikščiojimas basomis ant kietų paviršių gali sukelti sausgyslių uždegimą ir sąnarių skausmą. Kartais galite pasivaikščioti ant smėlio ar žolės, bet stebėkite, ar tai nesukelia skausmo. Kai kurie žmonės turi labai jautrias pėdas, todėl eidami basi visaip jas varto, kad išvengtų nemalonaus kutenimo ar skausmo - tai gali sukelti problemų.

Kita vertus, jei vaikščiojimas basomis jums patinka, gali būti, kad jis tikrai teigiamai veikia jūsų protinę sveikatą. Kaip meditacija. Bet kaip dėl tų elektros krūvių?

Na, tyrimų šioje srityje yra labai mažai, o ir egzistuojantys neturi daug duomenų. Vienas tyrimas teigia, kad vaikščiojimas basomis mažina kraujo ląstelių elektros krūvį ir skystina kraują, bet jis yra per daug mažos apimties, kad ką nors būtų galima pasakyti užtikrintai.

Informacija iš:

technologijos.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos