vaistai.lt

Veido ir kūno priežiūros paslaugos turi būti teikiamos saugiai: priminti reikalavimai (424/0) 

Veido ir kūno priežiūros paslaugos turi būti teikiamos saugiai: priminti reikalavimaiKokius reikalavimus turi atitikti patalpos, kad jose būtų galima teikti veido ir kūno masažo paslaugas, kokių leidimų reikia tokiai veiklai vykdyti, kaip užtikrinti higienos reikalavimus – į šiuos ir kitus specialistams aktualius klausimus Lietuvos masažuotojų asociacijos organizuotuose mokymuose atsakė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Vilniaus departamento atstovai.

„Atsižvelgiame į paslaugų teikėjų poreikius, bendradarbiaujame su jais, siekdami užtikrinti, kad specialistai gautų išsamią informaciją, kaip paslaugas teikti saugiai. Tai neabejotinai yra visų mūsų – ir verslo, ir atsakingų institucijų – prioritetas“, – sako pagrindinius reikalavimus teikiant saugias veido ir kūno priežiūros (masažo) paslaugas renginyje pristačiusi NVSC Vilniaus departamento Visuomenės sveikatos saugos skyriaus patarėja dr. Rūta Maceinaitė.

Lietuvos masažuotojų bendruomenės nariams, su kuriais NVSC pastaraisiais metai stiprina bendradarbiavimą, suteikta išsami informacija apie aktualius teisės aktus, reglamentuojančius veido ir kūno priežiūros (masažo) paslaugų teikimą, išsamiai paaiškinta, kokius reikalavimus turi atitikti patalpos, kuriose norima teikti šias paslaugas, taip pat pristatyti reikalavimai darbuotojams. Be to, daug dėmesio skirta leidimo-higienos paso, be kurio šios veiklos vykdyti negalima, išdavimo tvarkai pristatyti.

Su NVSC Vilniaus departamento parengtu pranešimu galite susipažinti čia.

Informacija iš:

Image Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos