vaistai.lt

Kas turėtų būti namų pirmosios pagalbos vaistinėlėje? (503/0) 

Kas turėtų būti namų pirmosios pagalbos vaistinėlėje?Pirmosios pagalbos priemonių rinkinys turėtų būti bet kuriuose namuose, darbo vietose, sporto ir laisvalaikio klubuose, automobiliuose. Ją reikia turėti atostogaujant, keliaujant ar stovyklaujant. Automobiliuose ir darbo vietose esantys rinkiniai formuojami atsižvelgiant į teisės aktų reikalavimus. O štai kokios būtinosios priemonės turėtų sudaryti namų vaistinėlę, kad susižeidę ar ištikus kitai nelaimei sau ir kitiems galėtume kuo skubiau suteikti pirmąją pagalbą?

Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro specialistai rekomenduoja į namų vaistinėlę įtraukti šias pirmosios medicinos pagalbos priemones:

Namų vaistinėlė

Namų pirmosios pagalbos rinkinį laikykite matomoje, lengvai pasiekiamoje vietoje, drėgmės nepraleidžiančiame krepšyje.  Visi namų gyventojai turi žinoti kur jis yra. Priemones rinkinyje reikia reguliariai tikrinti ir papildyti, kad prireikus jos būtų tinkamos naudoti.

 

Daugiau Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro parengtų atmintinių rasite čia.

Informacija iš:

Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centras 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos