vaistai.lt

[Žinios trumpai] Europoje didžiulis chaosas dėl naujo COVID-19 protrūkio: kai kurie ekspertai laukia naftos kainų žlugimo (214/0) 

[Žinios trumpai] Europoje didžiulis chaosas dėl naujo COVID-19 protrūkio: kai kurie ekspertai laukia naftos kainų žlugimoŠiandien Europoje vėl pradėta kalbėti apie Covid-19 sugrįžimą. Naujas ligos protrūkis užregistruotas Italijoje, Anglijoje ir Prancūzijoje. Gali būti, kad per kelias ateinančias dienas bus paveiktos ir kitos ES šalys.

Naftos kainos iš karto sureagavo į nerimą keliančias naujienas. WTI naftos kaina smarkiai krito, 10 procentų, ir dabar yra mažesnė nei 100 dolerių už barelį.

Ekonomistų prognozės nėra optimistinės. Dauguma analitikų mano, kad ekonomika smuks ir, kad nuosmukis neišvengiamas.

Ekspertai nesutaria dėl naftos kainų formavimosi. „JPMorgan“ teigia, kad dėl Rusijos naftos embargo kaina šoktelėtų iki 350-380 JAV dolerių už barelį. „Citigroup“ ekspertai mano, kad laukia kainų griūtis ir nafta atpigs iki 45-50 JAV dolerių. Toks prognozių spektras neleidžia susidaryti objektyvaus net artimiausios ateities lūkesčių vaizdo.

Parengta pagal:
dialog.ua

Informacija iš:

technologijos.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos