vaistai.lt

Kaip gerai išsivalyti dantis be dantų pastos (539/0) 

Kaip gerai išsivalyti dantis be dantų pastosVis daugiau mokslininkų pabrėžia, kad burnos sveikata tiesiogiai susijusi su viso kūno sveikata. Blogi higienos įpročiai yra pagrindinė ne tik dantų priežiūros, bet ir visos sveikatos problema. Dantų valymas šepetėliu ryte ir vakare – pagrindinis ir vienintelis metodas, padedantis pašalinti dantų apnašas, kurios sukelia daugybę ligų. 

Labai svarbu teisinga dantų valymo technika, bet ne ką mažiau svarbu pasirinkti tinkamą dantų šepetėlį. 


Nauja dantų šepetėlių kategorija

Kaip gerai išsivalyti dantis be dantų pastosIONICKISS – japonų sukurtas ir su mokslininkais iš Tokijo technologijų instituto ištobulintas jonizuojantis dantų šepetėlis. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad šie šepetėliai pašalina 48 proc. daugiau apnašų nei įprasti rankiniai dantų šepetėliai. Viena svarbiausių ypatybių yra ta, kad valantis dantis šiuo šepetėliu, dantų pasta – nebūtina (tačiau galima naudoti jei yra poreikis).

Tai labai svarbu, nes dantų pasta yra ne maistas, bet taip pat ją dedame į burną, todėl turėtume nepamiršti, kad didžiosios dalies komercinių dantų pastų sudėtyje yra dirbtinių dažiklių, saldiklių, konservantų, putojančių medžiagų, ploviklių, abrazyvų ir dar visokiausių ne pačios geriausios reputacijos medžiagų, kurios lengvai patenka į mūsų organizmą.

Nepaisant to, kad šių medžiagų kiekiai dantų pastose ir labai nedideli, reikia nepamiršti, kad jos į organizmą patenka reguliariai – bent 2 kartus per dieną, ir nuo pat mažens, tad ilgainiui tikrai gali pakenkti sveikatai.


Kaip veikia dantų šepetėlis IONICKISS

Viskas gamtoje paremta poliškumu. Danties paviršiaus krūvis yra neigiamas, o dantų apnašų krūvis – teigiamas. Šis priešingas krūvis yra priežastis, dėl kurios dantų apnašos taip tvirtai prilimpa prie dantų paviršiaus – jos yra tiesiog pritraukiamos prie dantų joniniu ryšiu.

Joninis dantų šepetėlis IONICKISS generuoja neigiamus jonus ir nukreipia jų srautą link dantų paviršiaus. Taip sutrikdomas joninis ryšys tarp dantų ir apnašų, kurios yra atstumiamos nuo danties paviršiaus link šepetėlio šerelių, panašiai kaip naudojant magnetą. Tokiu būdu apnašos pašalinamos greitai ir švelniai, net ir sunkiai pasiekiamose vietose. 

Kaip gerai išsivalyti dantis be dantų pastos 


Kaip naudotis dantų šepetėliu IONICKISS

IONICKISS dantų šepetėlyje yra maža ličio baterija, įmontuota į dantų šepetėlio rankeną. Baterija yra prijungta prie metalinio strypo, kuris eina per visą dantų šepetėlį. Ant dantų šepetėlio rankenos yra plona metalinė juostelė. 

Naudotis jonizuojančiu dantų šepetėliu yra labai paprasta. Viskas ko reikia, tai prieš valant dantis sudrėkinti ranką ir šerelius, ir toliau galite valytis dantis taip, kaip esate įpratę. Tiesiog stenkitės laikyti dantų šepetėlio rankenėlę taip, kad drėgnas pirštas visą dantų valymo laiką liestųsi prie metalinės juostelės – taip sukuriamas neigiamų jonų srautas kuris palengvina dantų nuvalymą.

Jonizaciją užtikrinanti nekeičiama baterija hermetiškai įmontuota rankenėlėje ir veikia ne trumpiau kaip metus. IONICKISS dantų šepetėlių galvutės yra keičiamos, jos yra skirtingų tipų ir kietumo. Odontologai rekomenduoja keisti dantų šepetėlius ar jų galvutes maždaug kas 3 mėnesius, ir visada iškart po ligos. Keičiamų galvučių naudojimas yra ekonomiškesnis ir draugiškesnis aplinkai.


Dantų šepetėlio IONICKISS privalumai

• Galimybė efektyviai valytis dantis net ir nenaudojant dantų pastos

• Klinikiniais tyrimais įrodytas efektyvumas

• Lengviau pašalinamos apnašos net ir sunkiai pasiekiamose vietose

• Ilgiau išliekantis švarių dantų pojūtis, slopinamas naujų dantų apnašų susidarymas

• Natūralus antibakterinis poveikis

• Gaivesnis burnos kvapas

• Geresnė dantenų būklė

Dantų šepetėliai IONICKISS tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams. Tinka visiems dantų paviršiams: plombuotiems dantims, laminatėms, karūnėlėms valyti, o taip pat labai palengvina dantų priežiūrą nešiojant breketus. 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos