vaistai.lt

Kas gali padėti sulieknėti? (607/0) 

Kas gali padėti sulieknėti?Nors negalima teigti, jog flamandų dailininko Paulio Rubenso tapytos apkūnios moterys yra negražios, vis dėlto dauguma dailiosios lyties atstovių stengiasi atrodyti kuo lieknesnės, o, atėjus tam tikram gyvenimo tarpsniui, dargi stoja į atkaklią kovą su celiulitu. Kas gali joms padėti pasiekti abu šiuos išsvajotus tikslus – sulieknėti ir užkirsti kelią celiulitui? Abi šias svajones įgyvendinti ne kas kitas, o vakuuminis masažas.

 

Kas yra vadinama vakuuminiu masažu ir kokio efekto galima iš jo tikėtis?

Šios rūšies masažas atliekamas naudojant tam tikrą prietaisą, kuris sukuria vakuumo būseną, įsiurbdamas odą. Šis procesas pasižymi intensyvumu. Vakuuminis masažas yra mėgstamas už tai, kad yra neskausmingas, nes jo metu nevyksta jokia invazija į organizmą. Toks masažas gali būti atliekamas visam kūnui arba atskiroms jo dalims, priklausomai nuo poreikio.

Ypač yra vertinama tai, kad šio masažo poveikis jau būna akivaizdus iš karto po pirmojo karto. Vakuuminis masažas puikiai padeda sumažinti riebalų sankaupas ir pagirtinai prisideda prie lieknėjimo. susikaupusių riebalų. Po šio masažo oda pasidaro stangresnė, nes joje daugėja deguonies. Be to, pagerėja kraujo ir limfos apytaka. Jo metu organizmas atsikrato nuodingomis medžiagomis, kas prisideda prie nepriekaištingo sveikatos palaikymo.

 

Kokių rūšių būna vakuuminis masažas?

Vakuuminis masažas gali būti taikomas veidui, tada kai ant jo atsiranda raukšlių tinklas, o skruostų oda netenka stangrumo. Taip pat yra naudojamas ir krūtų sutvirtinimo masažas, kuris labiausiai moterims būna reikalingas, pasibaigus žindymo laikotarpiui. Dar būna ir vakuuminis celiulito masažas, kuris padeda pašalinti lipidus ir laisvąjį celiulitą. Prietaisas, kuriuo atliekamas šis masažas, suskaido po oda susidariusias riebalų sankaupas.

Kaip teigia specialistai, jei norima pasiekti patį geriausią šios procedūros rezultatą, prieš ją patariama išgerti didesnį kiekį vandens, nes tai pagreitins organizme nuodingų medžiagų pasišalinimą iš jo. Galutinė išvada tokia – jei norite artimam žmogui padaryti malonią staigmeną, padovanokite jam kuponą, kuris jam leistų pasinaudoti vakuuminio masažo paslauga.

 

Kokiu dažnumu vertėtų taikyti vakuuminį masažą, siekiant atsikratyti celiulito?

Įveikti celiulitą – misija įmanoma, tačiau jai atlikti reikalinga kantrybė ir atitinkamas reguliarumas. Po vienos šios rūšies masažo procedūros celiulito „žievelės“ nepavyks pašalinti, todėl tam reikia kelių tokių procedūrų. Kaip rodo praktika, norint visiškai atsikratyti celiulito požymių, prireikia nuo dešimties iki penkiolikos procedūrų. Kita vertus, nepatariama to daryti, pamiršus saiką. Anot medikų, kasdien tokio masažo negalima daryti. Reikalingos pertraukėlės.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos