vaistai.lt

Norite atnaujinti ar pakelti veido odą - ką rinktis? (5151/0) 

Norite atnaujinti ar pakelti veido odą - ką rinktis?Oda atspindi mūsų gyvenimo būdą ir tai kiek rūpesčio bei dėmesio jai skiriame. Natūralu, jog odos priežiūros pagrindas yra kasdienių sveikų įpročių (subalansuotos mitybos, pakankamo fizinio aktyvumo ir poilsio) bei rutinos, apimančios odai pritaikytas priemones, derinys. Visgi, tam tikrais atvejais to nepakanka ir šį derinį reikia papildyti dar vienu komponentu – pažangiomis procedūromis, padedančiomis pagerinti odos būklę, išvaizdą ir išlaikyti odos jaunystę.

Laikas nesustabdomai atneša nepageidaujamus odos pokyčius. Sausesnė, skaistumą ir elastingumą praradusi oda bei odos suglebimas paskatina mus imtis priemonių. Priklausomai nuo situacijos ir lūkesčių, galima rinktis pažangias ultragarso, lazerio procedūras ar veido patempimą. Šiame straipsnyje aptarsime galimus variantus.


HIFU procedūra 

Inovatyvi HIFU procedūra – tai nechirurginis ir neinvazinis veido atjauninimas, sustangrinimas ir patempimas. HIFU ultragarso aparatu atliekama procedūra, skatindama  kolageno ir elastino gamybą, didina odos elastingumą, užtikrina tolesnį odos atsinaujinimą, pagerina odos tonusą, stangrumą bei suteikia „liftingo“ efektą. 

HIFU procedūros metu ultragarso aparatas, nepažeisdamas odos, prasiskverbia iki giliųjų odos raumenų sluoksnių. Tokiu būdu HIFU aparatas stimuliuoja natūralų odos atsistatymą. Galima sakyti, kad HIFU procedūra – tai veido patempimas be jokios papildomos operacijos. Pažangus HIFU aparatas užtikrina, kad procedūra bus atlikta efektyviai, saugiai ir greitai (trukmė nuo pusvalandžio iki dviejų valandų). Kadangi procedūra neinvazinė, ji nepalieka žaizdų, nėra skausminga, atilikus procedurą nėra būtinas gijimo, atsistatymo laikotarpis ar speciali priežiūra. 

HIFU procedūra tinkama tiek viso veido patempimui, tiek atskirų jo sričių koregavimui. Be to, ji tinka ir kaklo bei dekoltė srities odos atjauninimui. HIFU procedūra padeda naikinti ir paviršines, ir giliąsias raukšles. Svarbu atkreipti dėmesį, kad jos poveikis išlieka 18–24 mėnesius, tačiau šį laikotarpį galima sėkmingai pratęsti, atliekant palaikomąsias procedūras. 

Svarbu pabrėžti, jog HIFU procedūros kaina yra draugiška ir nusileidžia chirurginių operacijų kainoms. Tarkime, vienos zonos kainos gali prasidėti nuo 400 eurų. Dar vienas dalykas, kuriuo pasižymi HIFU procedūra – atsiliepimai: klientai vertina greitą jos efektą ir saugumą.


Veido patempimas

Kartais geriausias nukarusios, suglebusios odos problemos sprendimas gali būti veido patempimas. Tai yra chirurginė procedūra, pagerinanti tokius matomus veido ir kaklo senėjimo požymius kaip suglebusi, nukarusi oda, gilios raukšlės ar nukaręs (vadinamasis dvigubas) kaklas. 

Todėl, jei grožio procedūros neduoda trokštamų rezultatų, vertėtų kreiptis į profesionalų chirurgą, kuris įvertins odos būklę. Gali būti, kad vienintelis veiksmingas būdas – veido patempimas. Procedūros metu pašalinama papildoma oda, pakeliami veido raumenys ir galima džiaugtis stangresne oda bei jaunatviška jos išvaizda.

Po procedūros laukia gijimo ir atsistatymo laikotarpis, kurio metu reikia pailsėti ir atsigauti, tačiau dauguma pacientų pažymi, kad jau po trijų savaičių galėjo gyventi sau įprastą gyvenimą. Veido patempimo rezultatai būna matomi jau iš karto po procedūros, bet itin išryškėja pilnai sugijus – šis procesas trunka maždaug iki trijų mėnesių. 

Kitas aktualus dalykas, su kuriuo susijęs veido patempimas – kaina. Kiekvienas atvejis individualus, todėl tai, kiek konkrečiai ši procedūra kainuos ir nuo ko tai priklausys, galite sužinoti grožio klinikoje konsultacijos metu.


Norite atnaujinti ar pakelti veido odą - ką rinktis?Veido atjauninimas ir frakcinis odos atnaujinimas 

Kitas populiarus veido jaunystės sulaikymo ar sugrąžinimo būdas yra lazerio procedūros. Veido atjauninimas lazeriu – tai pažangi neinvazinė procedūra, kurios metu oda lazeriu veikiama ir iš išorės, ir iš vidaus, derinami dviejų bangos ilgių lazeriai ir keturios lazerinės odos atnaujinimo technologijos.

Viena iš priežasčių, kodėl veido atjauninimas lazeriu yra itin veiksminga procedūra - ji paveikia odą ir ją atnaujina visuose trijuose sluoksniuose: giliojoje dermoje, paviršinėje dermoje (viduriniame sluoksnyje) ir epidermyje (paviršiniame sluoksnyje). Šis odos atjauninimas visuose jos sluoksniuose, pasitelkiant keturias skirtingo poveikio technologijas, užtikrina, kad po procedūros oda tampa stangresnė, lygesnė, elastingesnė, švelnesnė ir tiesiog švytinti. Veido atjauninimas lazeriu skatina kolageno gamybą ir lygina tiek smulkias, tiek gilesnes raukšles.

Veido atjauninimas lazeriu yra neinvazinė procedūra, tad ji neskausminga, gijimo laikotarpis būna trumpas, o rezultatas matomas iš karto. Jei procedūra atliekama vieną kartą, rezultatas išlieka maždaug metus. Procedūrų dažnumą galima derinti pagal poreikius – tada rezultatas džiugins ilgiau.

Dar vienas populiarus lazerio procedūrų variantas – frakcinis odos atnaujinimas. Tai lazerinis odos šlifavimas, kurio metu oda susitraukia, dėl ko sumažėja jos apimtis ir pasilygina gilesnės raukšlės ir odos spalva, nebelieka smulkių paviršinių defektų. Mažiausiai savaitę po procedūros oda gyja ir jai reikalinga speciali priežiūra, tačiau ši procedūra yra itin saugi ir veiksminga, o jos poveikis tęsiasi iki vienerių metų.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos