vaistai.lt

Žinią apie ligų prevenciją skleis parodoje „Būkite sveiki“ (179/0) 

Žinią apie ligų prevenciją skleis parodoje „Būkite sveiki“Ligonių kasos kviečia gyventojus aplankyti įstaigos stendą pirmą kartą Lietuvoje organizuojamoje sveikatos ir geros savijautos parodoje „Būkite sveiki“, kuri vyks š. m. lapkričio 25–27 d. parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Stende bus galima sužinoti, ką daryti, kad mažiau sirgtume tam tikromis sunkiomis ligomis, dalyvauti viktorinoje, laimėti prizų. 

Parodoje, kurios šūkis – išorinės ir vidinės sveikatos puoselėjimas, sveikatos sprendimus pristatys ir žiniomis dalysis sveikatos bei sveikatinimo įstaigos, įvairių sričių medicinos ir kiti ligų prevencija užsiimantys specialistai. Tarp jų – Vilniaus teritorinė ligonių kasa, kuri savo stende pasakos apie penkias ligų prevencijos programas, t. y. apdraustiesiems suteikiamą nemokamą galimybę užkirsti kelią klastingoms ligoms ir jų padariniams, prevenciškai tikrinantis, kai kyla didžiausia rizika susirgti.

„Rūpindamiesi savimi, rūpinamės ir savo artimiausiais bei mylimiausiais žmonėmis, nes jie nori, kad būtume sveiki ir laimingi. Tad būdami tokio amžiaus, kai dažniausiai susergama tam tikromis ligomis, žmonės turėtų  reguliariai tikrintis pagal ligų prevencijos programas dėl gimdos kaklelio, krūties, prostatos, storosios žarnos vėžio bei širdies ir kraujagyslių ligų. Šia nemokama prevencine patikra nustatomos ligos užuomazgos ar tikimybė susirgti, todėl galima imtis reikiamų veiksmų laiku – dar iki pasirodant simptomams. Taip užkertamas kelias ligai ir neretai išgelbstima gyvybė“, – sako Vilniaus teritorinės ligonių kasos (TLK) Gyventojų aptarnavimo skyriaus vedėja Lina Vitkauskienė. 

Kviečiame apsilankyti Vilniaus TLK stende 5.A07A, kuris bus „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) 5 salėje lapkričio 25–27 dienomis vyksiančioje parodoje „Būkite sveiki“. Išsamiau čia.

Prevencinės programos

Ligonių kasos kviečia:

Skaityti svarbiausias naujienas Facebook: https://goo.gl/ML8SqJ
Pamatyti naujausias nuotraukas ;) Instagram: https://goo.gl/tXvpXr
Žiūrėti išsamius ir linksmus vaizdo įrašus Youtube: https://goo.gl/BPBep2
Sekti išskirtinius infografikus ir ne tik Flickr: https://goo.gl/bGtZg2
Rūpimus klausimus galima pateikti arba (8 5) 232 2222.

Informacija iš:

Valstybinė ligonių kasa

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos