vaistai.lt

Dirbtiniu intelektu paremti sprendimai „Affidea“ grupei pelnė tarptautinį pripažinimą (214/0) 

Dirbtiniu intelektu paremti sprendimai „Affidea“ grupei pelnė tarptautinį pripažinimąNyderlanduose, Hagoje vykusiuose „LaingBuisson“ apdovanojimuose, „Diagnostikos ir pirminės sveikatos priežiūros“ pripažinimą pelnė didžiausia Europoje pažangios diagnostikos, ambulatorinės ir vėžio priežiūros paslaugų teikėja „Affidea“. 

17-tus metus vykstančių, išskirtiniais pasiekimais bei naujovėmis sveikatos priežiūros sektoriuje pasižyminčioms organizacijoms skirtų „LaingBuisson“ apdovanojimų metu, „Affidea“ vertinimo komisijos buvo įvertinta už inovatyvių technologijų pritaikymą, įdiegiant dirbtinio intelekto programinę įrangą „DoseWatch“. Jos metu, analizuojant informaciją iš daugiau nei 75 000 kompiuterinių tomografijų, spinduliuotės dozės kiekis yra sumažinamas net 40 proc., taip užtikrinant dar didesnį pacientų saugumo lygį. Ši technologija jau yra naudojama grupės centruose Vengrijoje ir Ispanijoje. Tuo tarpu Lietuvoje į šią programą įtraukti Vilniaus Santariškių, Vilniaus Antakalnio, Šiaulių bei Panevėžio diagnostikos centrai, kuriuose yra kompiuteriniai tomografai.

Anot grupės atstovų, kitas projekto žingsnis – kontrastinių medžiagų duomenų valdymas, kuris leis gauti ir analizuoti pranešimus apie klinikinį kontekstą ir kumuliacinę jodo dozę – rizikos veiksnius, ankstesnius nepageidaujamus reiškinius, o taip pat informaciją apie injekciją – kontrastinės medžiagos tūrį, injekavimo protokolą. Kontrastinių medžiagų duomenų sekimo ir optimizavimo dėka bendrovė gali individualizuoti kontrasto injekciją kiekvienam pacientui, taip išvengiant perteklinės kontrastinės injekcijos.

„Tarptautiniai pripažinimai svarbūs visai grupei. Tai patvirtina aukštą darbo kokybę ir nuolatinį tobulėjimą sekant naujausių technologijų tendencijas ir jas pritaikant medicinos srityje“, – apdovanojimo svarbą pabrėžia „Affidea Lietuva“ vadovas Vitalijus Orlovas, pažymėdamas, kad tarptautinius standartus atitinkantys ištyrimai gali užtikrinti ir geriausią gyventojų gydymo patirtį, šiems suteikiant pasaulines rekomendacijas atitinkančias paslaugas.

„Affidea" – tai didžiausia Europoje diagnostikos vaizdinimo, ambulatorinės ir vėžio priežiūros paslaugų teikėja, veikianti 329-iuose centruose 15-oje Europos šalių. „Affidea Group" dirba su daugiau nei 11000 specialistų, kasmet aptarnaujančių daugiau kaip 12 milijonų pacientų.

„Affidea Lietuva“ įmonių grupės klinikos ir diagnostiniai centrai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Šilutėje, Alytuje, Druskininkuose ir Utenoje. Įmonės grupei taip pat priklauso medicinos centrai „Endemik“.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos