vaistai.lt

Treniruočių batai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis? (644/0) 

Treniruočių batai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis?Planuoji pradėti sportuoti sporto klube? Be motyvacijos, Tau taip pat reikės specialių treniruočių batų! Į ką atkreipti dėmesį renkantis moteriškus ir vyriškus sportinius batus? Kur ieškoti modelių, kurie puikiai atliks savo užduotį? Čia rasi atsakymus į savo klausimus!      


Pagrindiniai aspektai, kurie palengvins Tavo pasirinkimą

Pirma, pirkdami treniruočių batus, rinkis mankštai skirtus modelius - nesirink kedų ar inkariukų, kurie tinka tik kasdieniam naudojimui! Pasirinkus konkretų batų modelį, taip pat verta įsitikinti, kad jis neabejotinai skirtas Tavo pasirinktai aktyvumo formai - vieni reikalavimai keliami svorio treniruočių batams, o visai kiti - kardio, fintess ar crossfit batams.

 

Stabilumas ir komfortas

Batai sporto klubui, pasižymintys geru stabilumu, yra veiksmingas būdas sumažinti skausmingų traumų riziką! Jie padeda išlaikyti taisyklingą kūno padėtį atliekant pratimus. Tinkamą stabilizavimą suteikia avalynė su sustiprintu kulnu, storu padu, tvirtu surišimu ir patvariu viršumi. Be to, nepatogi avalynė yra pradedančiųjų užsiimti fizine veikla prakeiksmas. Todėl jau paieškos etape patartina įsitikinti, kad avalynė neturi aštrių siūlių, nespaudžia pėdų ir neperkaitina odos. Gera praktika yra išmatuoti atskirus modelius su kojinėmis, kurias naudosi treniruočių metu. Dėl to tinkamo dydžio pasirinkimas taps paprastesne užduotimi.

 

Sukibimas ir amortizacija

Kitas svarbus aspektas yra sukibimas, kuris turi būti geriausias, nesvarbu, kokio tipo pratimus atlieki. Tai ne tik padidins pasitikėjimą ir apsaugą, bet ir sumažins galimus patempimus ir išnirimus. Vietoj lygių padų geriau rinktis sportinius batus su patvariu guminiu protektoriumi. Geri treniruočių batai taip pat turėtų būti aprūpinti technologijomis, kurios efektyviai amortizuoja smūgius. Taip sumažinamas sąnarių įtempimas ir apkrovimas. Be to, batų amortizacija grąžina energiją, įdėtą į kiekvieną žingsnį. Tarp galimų treniruočių modelių galime išskirti dviejų tipų amortizaciją: oro pagalvės arba minkštų ir lengvų putų.

 

Geriausi treniruočių batų modeliai

Nike Renew In-Season TR 11

Tai moteriški treniruočių batai, kurie 50 style yra prieinami dviejų spalvų – juodos ir rožinės. Jie turi patentuotą Nike Renew amortizaciją, kuri leidžia sklandžiai pereiti nuo vieno pratimo prie kito. Batų aulas pagamintas iš patvaraus ir kvėpuojančio tinklelio, pasižyminčio puikiomis vėdinimo savybėmis, o minkštame vidiniame audinyje pasirūpinta, kad būtų veiksmingai sumažinti nutrynimai ir dirginimai. Išskirtinis modelio bruožas - šone esantis lankas, kuris palaiko pėdas ir pagerina stabilumą atliekant pratimus. Viską vainikuoja putų padas su guminiu protektoriumi, kuris užtikrina puikų sukibimą.

Treniruočių batai – į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis?

 

Nike Defy All Day

Tai klasikiniai vyriški treniruočių batai! Šis modelis puikiai tiks vyrams, kuriems treniruočių metu reikalingas patvarumas ir minimalistinis dizainas. Batų aulas pagamintas iš natūralios odos, todėl jie yra patvarūs ir tinkamai stabilizuoja pėdą, be to, juos palaiko klasikinė varstymo sistema. Integruota ventiliacijos sistema užtikrina gerą oro srautą batų viduje. Dizainas papildytas kietu, kontrastingu padu su grioveliais, todėl jie bus puikus pasirinkimas vyrams, mėgstantiems jėgos treniruotes.

 

Reebok Flexagon Force 3.0

Vyriški treniruočių batai Reebok Flexagon Force 3.0. - tai itin lengvas modelis, pagamintas iš erdvaus, atsparaus plyšimui tinklelio. Jie įrodo, kad madingas dizainas gali derėti su funkcionalumu! Dizainas su iškelta priekine dalimi, užtikrinančia sklandų perėjimą, turi kilpą po kulnu, kuri suteikia papildomą atramą. Paduose naudojama FuelFoam amortizacijos sistema, kuri sumažina sąnarių ir raumenų spaudimą. Be to, modelyje yra sukibimą su paviršiumi ir pažeidimams atsparus padas.

Jau žinai, į ką atkreipti dėmesį renkantis sportinius batus, tad metas pradėti ieškoti tinkamos poros! Apžiūrėk 50 style asortimentą, kuriame rasi avalynę, su kuria fizinis aktyvumas taps tikru malonumu. Įsitikink apie tai jau šiandien!







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos